Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום 
שואל בשביל חבר נהג חדש 
נתפס אתמול בלילה נוהג במהירות מופרזת 146 במקום 90
הוזמן היום לשימוע אצל קצין לפסילת רשיון של 30 יום 
יש לו מה להפסיד אם הוא לא מגיע 
חוץ מהפסילה לחודש ?
יש סיכוי לא להפסל אם מגיעים לשימוע?
תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי Shmuel I
פורסם

נתחיל מהמובן מאליו - אין חובת התייצבות לשימוע ע״פ סעיף 47(א)(ו)(ו).

לא הופיע הנהג בפני קצין המשטרה במועד שזומן אליו כאמור בסעיף קטן (ג), רשאי קצין המשטרה לפסול אותו מהחזיק ברשיון הנהיגה לפי סעיף קטן (ה) גם בהעדרו, ומאותו מועד יראו את הנהג כמי שהודע לו שנפסל מהחזיק רשיון נהיגה ויחולו עליו הוראות סעיף 67.

היו מקרים שבהם קצין משטרה לא פסל מנהלית את רשיון הרכב.

תיידע את חברך, כי נוסף על הפסילה המנהלית, הענישה שיקבל בביהמ״ש, הוא יצטרך לעבור אמצעי תיקון שתטיל עליו רשות הרישוי(ככל הנראה ״רק״ תאוריה) ובנוסף, בתום השנתיים של ״נהג חדש״ הוא ״יהנה״ מהתואר לשנתיים נוספות.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

תודה
יש פה כמה דברים שאני לא יודע ואשמח לעזרה.
אם לא הגיעו לשימוע זה אומר שגם רשיון הרכב נפסל ?
(זה בכלל לא רכב שלו אלא של אשתו של אביו)
שאלה נוספת קראתי באינטרנט שצריך להפקיד את הרשיון כדי שימי הפסילה יתחילו להצטבר נכון ?
יש דרך לעשות את זה מבלי להגיע לתחנת המשטרה או שחייבים לנסוע לתחנה שפסלה את הרשיון ?

פורסם

עד כמה שאני מכיר הוא היה אמור למסור את הרשיון לשוטר ולקבל היתר זמני. אם לא, אכן צריך להפקיד את הרשיון בתחנת המשטרה.

קומפי היה אופטימי לגבי "אמצעי התיקון" מטעם רשות הרישוי, אבל לפני כן - מה סעיף האישום (סמל הסעיף בחנ"א)? האם מדובר בברירת משפט או הזמנה לדין, ואם הזמנה לדין - היכן ומתי?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ברור לי. פשוט רציתי לווד, כי יתכן שה-56 קמ"ש הם לפני הפחתה ואז העבירה יורדת לדרגת 1500 ש"ח ו-10 נקודות.

אם יעמוד לדין הרי ש"אמצעי התיקון" תלוי בעונש שיושת על ידי בית המשפט, שלילת רישיון מעל 3 חודשים תגרור הליך רישוי שלם (תאוריה וטסט), וכמובן הארכת תקופת "נהג חדש".

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אני מעלה פה את ההזמנה למשפט 
אם יש למי מהחברים המלצה איך כדאי להתנהל 
לגבי השלילה המנהלית לבנתיים הוא לא הלך לשימוע 
(תחנת המשטרה רחוקה  ממקום המגורים שלו)
לא לקחו לו את הרשיון איך הוא יכול לדעת האם הרשיון שלו נפסל או לא ?

image.thumb.png.88a89989a7d3deebe0d452718b994bae.png

משפט (1).pdf

עריכה אחרונה על ידי Shmuel I
הוספת תמונה
פורסם (נערך)

נקודת המדידה הזו כיכבה בפורום הזה לא מעט.

יש כאן חוסר התאמה בין השעה (08:30) לבית התיאור של לילה בהיר. מן הסתם 20:30 ויוגדר כטעות סופר.

המדידה 146 קמ"ש, האישום 141 - אכן קמ"ש אחד מעל הגבול שבין ברירת משפט לבין הזמנה לדין. אולי יוכל לנהל מו"מ עם התובע על הקמ"ש הזה, וכך אולי להמתיק גם את גלולת אמצעי התיקון. הצלחה לא מובטחת.

לגבי פסילת הרשיון - לדעתי שיפנה למפנ"א או למשרד הרישוי (5678*). ושאם נפסל ידאג להפקיד את הרשיון בתחנת המשטרה. ושכמובן לא ינהג עד שידע שלא נפסל, או עד שהפסילה תסיים ויאסוף את הרישיון. לא דקה קודם, כי אם ינהג בעת פסילה וייתפס זו אחת העבירות החמורות ביותר בספר התעבורה.

ובניגוד לכללי הפורום, אבל ני מתקשה להתאפק: הכביש הוא לא המקום לעשות רושם על בחורות. טוב שזה נגמר רק בדו"ח ולא יותר גרוע. היום נהג צעיר שנסע מאחורי בעיקול, כנראה טיפה מהר ממה שצריך, עשה יופי של זריקת זנב לתוך מעקה בטיחות, למזלו זה קרה בלא יותר מ-30-40 קמ"ש, אז נגמר בקצת פחחות. 

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1

פורסם

סליחה, טעות. גם המשפט בנוהל זריז. נראה שיצטרך לשלם לא מעט לעורך דין, וגם אז לא מובטח שיצליח. האפשרות השניה היא ויתור על הרשיון לבין חודש לכמה חודשים וכמובן שאר הסנקציות שבהן דובר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני רוצה לברר כמה פרטים נוספים 
א. החבר לא הגיע לשימוע התקשר למפנ"א ושם אמרו לו שאין מידע על פסילת הרשיון זה אומר שויתרו לו והוא יכול לנסוע ללא חשש עד המשפט ?
ב. לגבי המשפט מה העונש המקובל מבחינת שלילה וקנסות ? ומה ממולץ להגיד לתובע כדי שיסכים להפחית ק"מ אחד.

פורסם

יכול להיות שיכול להתנהל לבד , 

המלצה שלי , גש לעורך דין 

העלות של לימודי נהיגה מחדש כולל מבחן מעשי עלול להיות גבוה יותר מאשר התשלום לעו"ד . 

ולא לטמון את הראש בחול, זה רק מחמיר את הבעיות בדרך כלל. בעיות צריך לטפל בהן , לא להתעלם. 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
בתאריך 14.5.2023 בשעה 05:30, Shmuel I כתב:

אני רוצה לברר כמה פרטים נוספים 
א. החבר לא הגיע לשימוע התקשר למפנ"א ושם אמרו לו שאין מידע על פסילת הרשיון זה אומר שויתרו לו והוא יכול לנסוע ללא חשש עד המשפט ?
ב. לגבי המשפט מה העונש המקובל מבחינת שלילה וקנסות ? ומה ממולץ להגיד לתובע כדי שיסכים להפחית ק"מ אחד.

לנסות להמתיק את הגלולה לבד (להתמקח על אחד קמש) עם התובע לפני המשפט לא עולה כלום. במידה ולא מצליח יכול לבקש מהשופט הארכה במטרה להצטייד בייצוג משפטי.

• תוכן חדש...