Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריח של דלק מהאגזוז

TZR84
מעבר לפיתרון נפתר ע"י dani666,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי,

אני עוזר לשכן מבוגר שחונה צמוד אליי והאמת אין לי רעיונות.

רכב פיג'ו 508 מודל 2016 מנוע 165 כ"ס.

הרכב עם 90K עבר טסט לפני פחות מחודשיים בלי בעיות של זיהום אוויר. אין נורת תקלה והרכב מטופל מדי שנה במוסך מורשה.

בהתנעה כשהמנוע קר יש ריח חזק מהאגזוז של דלק (מזכיר רכבים ישנים עם צ'וק) זה לא משהו שהיה לטענתו ואני באמת מבין מה הוא אומר באמת יש ריח חזק יחסית.

הריח לא נעלם לגמרי כשהמנוע חם, אמנם הרבה יותר חלש אבל עדיין מורגש במיוחד בחניון שלנו שהוא מקורה וסגור תת קרקעי.

מוסך מורשה יבואן לא מוצא תקלה בסורק אמרו לו שהכל תקין שלחו אותו לדרך. שללו ממיר קטליטי לטענתם לא מחליפים בלי קוד תקלה.

ממה זה יכול להיות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
  • פיתרון

המנוע הזה לידיעתי עבוד בתערובת עשירה כדקה עם ההנעה (כשקר).  זה מסביר את הריח.  כשהמנוע חם אין ריח אני מניח שבמקום סגור אתם מריחים שאריות של הדקה הראשונה.

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יתכן גם שהממיר קצת חנוק, בפרט אם אתה אומר שבנ"א מבוגר נוהג עליו ומן הסתם הוא נוסע עדיין.

הייתי מציע לתת כמה לחיצות גז הגונות כדי לשחרר לכלוך, מאמין שזה יעזור.

בהצלחה

• אהבתי 1

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף לקודמיי. 

אין מה להחליף כל עוד לא נדלקת נורת מנוע. 

בכל זאת אזרוק כיוון נוסף, שבו ישנם רכבים שיש בהם שסתום ואקום ( vsv), שבמידה ולא תקין ייתכן ריח של דלק. 

לא בטוח אם בדגם שהזכרת השסתום הזה קיים, וגם אם כן המנוע לא היה עובד מושלם או היתה נדלקת נורת מנוע. 

יכול גם להיות ממיר עייף אך עדיין בגבול התקין. 

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...