Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש ביטוח: הראל, AIG, ישיר או הפניקס?

פוסטים מומלצים

הגיע הזמן לחדש את ביטוח הרכב של אשתי. חובה ומקיף.

עד כה היה מבוטח ב"ישיר", אולם המחיר שהם מבקשים עלה מכ-3500 לכ-4700 ש"ח. בבירור שערכתי קיבלתי הצעה דומה מ"הפניקס", ואילו ההצעות הזולות ביותר הן של "הראל" ו-AIG, כ-4300 ש"ח כאשר הכיסויים די דומים, דומה ש-AIG טיפה חותר רחבים.

האם מישהו יכול להאיר את עיני לגבי טיב השירות או הערות אחרות לטובת או נגד אחת החברות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדקתי. בערך 6500 ש"ח. גם מנורה בסד"ג דומה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש סקר שנתי של משרד האוצר לגבי טיב השירות של חברות הביטוח. שווה לבחון אותו לאורך השנים האחרונות.

לא שזה מכסה הכל, אבל סיפור אנקדוטלי כזה או אחר בטח שלא יתן תמונה מלאה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 23 שעות, sperial כתב:

הגיע הזמן לחדש את ביטוח הרכב של אשתי. חובה ומקיף.

עד כה היה מבוטח ב"ישיר", אולם המחיר שהם מבקשים עלה מכ-3500 לכ-4700 ש"ח. בבירור שערכתי קיבלתי הצעה דומה מ"הפניקס", ואילו ההצעות הזולות ביותר הן של "הראל" ו-AIG, כ-4300 ש"ח כאשר הכיסויים די דומים, דומה ש-AIG טיפה חותר רחבים.

האם מישהו יכול להאיר את עיני לגבי טיב השירות או הערות אחרות לטובת או נגד אחת החברות?

מנסיון של קרובת משפחה אבל גם עם מעורבות שלי - AIG היו איתה בסדר גמור והיו לה כמה וכמה ענינים איתם .

אם הם גם תחרותיים במחיר וגם בכיסויים זו היתה הבחירה שלי. 

קצת מפתיע אותי ש 9 מיליון לא תחרותיים כי אני באופן עקבי מקבל מהם הצעות טובות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא בדקתי 9 מיליון, אבל כמבוטח בישיר יש לי הצעה שלהם, והרי זו אותה חברה. יקרה מ-AIG  והראל בכ-10%.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי היה נסיון רע השנה עם הפניקס, פגעו בי מאחור והפניקס עבדה קשה מאד בכדי לא לפצות אותי כראוי.

הוגשו:

1. תלונה למפקח על הביטוח.
  2. תביעה בבית המשפט.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הביטוח שלך או של צד ג'?

תביעת צד ג' צפויה להיות קצת יותר בעייתית, לכן חשוב השירות שידע לטפל בכך. היה לי סיפור כזה לפני כשנתיים, סוכנות ביטוח שנתנה שירות מצויין. הבעיה היא שכאשר הייתי צריך לחדש ביטוח (לפני שהטיפול בתביעה הסתיים) התברר שאני יכול לחסוך 2,000 ש"ח על ידי מעבר לחברה אחרת, ואז נטשתי את הסוכנות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אשתי ואני לקוחות מרוצים של AIG.

המחירים שקיבלנו עבור ביטוח המכוניות שלנו (ג'ילי ופיג'ו 208) טובים מהמתחרים (לאחר מיקוח קל עם הנציג הטלפוני).

כאשר נזקקנו לפני כמה שנים לטיפול בתביעה לאחר השבתת הרכב שלנו בתאונה קיבלנו שירות לא פחות ממצוין והתביעה שולמה במהירות.

כל שנה לפני חידוש הפוליסות אני עושה סקר שוק, ובסוף נשאר ב-AIG.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

במקרה שעדיין רלוונטי, בדוק גם את ביטוח חקלאי. כשהחברה שלי (״כלל״) רצתה להעלות בכ-15% (כ-500 ש״ח) את הפוליסה בדצמבר, והסוכנות לא היו מוכנים אפילו לדבר איתם וקיבלתי הרצאה על ״הכל עולה במדינה. חלפים התייקרו, גם עבודה״, החלטתי שאם כבר, אעשה סקר ממש וקיבלתי הצעות מ-8 חברות. של ביטוח חקלאי היתה הטובה ביותר בכל הפרמטרים:
-- לא ביטלו את הנחת היעדר התביעות למרות שהיתה לי תביעה בסך 12000 ש״ח לפני שנתיים
-- 1200 ש״ח יותר זולה מ״כלל״, ועוד הרבה יותר זולה מהפוליסה הקודמת. רוב ההצעות היו ב-1500-2500 ש״ח יותר יקרות

-- אין השתתפות עצמית במוסכי הסדר, וחצי ההשתתפות במוסך לא בהסדר מאשר היה לי בכלל

-- משמעותית יותר זמן של רכב חלופי (לא זניח בימינו, כשגם תיקונים יכולים להיות ארוכים, וגם זמני אספקה: 30 יום מהיום הראשון לכל הארועים (תאונה רגילה, תאונת טוטל לוס, גניבה)

אז עוד לא בדקתי אותם במבחן האמיתי של תביעה, אבל היחס היה ענייני ומקצועי יותר מכל הישירים האחרים (למשל, שלחו לי לפני שחתמתי עותק מלא של הפוליסה, בלי שאפילו אבקש -- דבר שאני תמיד צריך להיאבק עליו כי אני רוצה לדתע על מה אני חותם לפני כן).

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 10.4.2023 בשעה 23:47, FROGIE כתב:

הכי זול קיבלתי מGO (הכשרה). תבדוק שם. לגבי טיב השירות לא הוצרכתי חוץ משירות גרר שהיה מהיר וזריז.

אני עשיתי השנה ביטוח ב-גו,

לצערי אני מאוכזב מאוד מהם,

לפני כחודש וחצי נגנב לי הרכב, בו ביום פניתי אליהם והגשתי להם את המסמכים הדרושים,

כיום חודש וחצי אחרי עדיין ממתין לפיצוי, הם לא אומרים מתי יעבירו או כמה,

בכללי קשה מאוד להשיג אותם (יש ״מוקד הודעות חירום״ שרק רושם את הפרטים שלך ו״יחזרו אליך״ ורוב הפעמים לא חוזרים), כשהם מבינים שאתה מדבר על תביעת רכב גנוב הם לא מגלים שירותיות ונחמדות בטלפון, והמקצועיות לקויה - התבקשתי לשלוח את אותם טפסים מספר פעמים, ותמיד אני צריך לרדוף אחריהם...

בקיצור, לא מומלץ.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...