Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו פלואנס 2015 ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רנו פלואנס דיזל ידני, (בכ- 30 אלף ש"ח)

אין לי בעיה עם ידני בכלל אבל הסיבה העיקרית שאני מעוניין לרכוש את הדגם הידני היא ששמעתי המון דברים רעים על הגיר הדו מצמדי בפלואנס.

השאלה שלי היא ככה: האם החשש מהגיר הרובוטי הוא עד כדי כך גדול שעדיף פלואנס רק בגרסה הידנית.?

לגבי המנוע הבנתי שה מנועי 1.5 דיזל של רנו נחלו הצלחה גדולה.

רכבים נוספים שעל הפרק הם קיה סיד דיזל אוטומט או ידני, וקיה מג'נטיס דיזל ידנית

אם אלה עדיפים אשמח לדעת

פורסם

אם אתה מחפש דיזל בשביל החיסכון בדלק , הפלאונס תהיה יותר חסכונית,

ובאמת החלק החלש ברכב הזה הוא הגיר הדו מצמדי, ידני אמור לתת לך יותר שקט בגזרת האמינות

פורסם (נערך)

הגיר לא כזה נורא אם הרכב נוסע בעיקר נסיעות בין עירוניות ארוכות בכבישים פתוחים ובלי הרבה פקקים. הוא בהחלט עלול לא לשרוד טוב בנסיעות פקוקות באזור המרכז או בירושלים, למשל. הפלואנס שלי בת 11 עם קצת מעל 180K ק"מ - עדיין עם מצמדים מקוריים. הוחלף מחשב גיר לפני כשש שנים. חוץ מזה - שקט בגזרת הגיר (בינתיים...). 

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

• תוכן חדש...