Jump to content

Yonata13

  • הודעות

    5
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של Yonata13

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

0

מוניטין

  1. יש לי רנו פלואנס 2015, באוטו יש חיישני גשם. הבעיה היא שהם לא עובדים טוב, ביום עם שמש פתאום מופעלים סתם וכשיש גשם כמעט ולא עובדים בכלל אשמח לעצות בנושא
  2. אני מעוניין לקנות רנו פלואנס דיזל ידני, (בכ- 30 אלף ש"ח) אין לי בעיה עם ידני בכלל אבל הסיבה העיקרית שאני מעוניין לרכוש את הדגם הידני היא ששמעתי המון דברים רעים על הגיר הדו מצמדי בפלואנס. השאלה שלי היא ככה: האם החשש מהגיר הרובוטי הוא עד כדי כך גדול שעדיף פלואנס רק בגרסה הידנית.? לגבי המנוע הבנתי שה מנועי 1.5 דיזל של רנו נחלו הצלחה גדולה. רכבים נוספים שעל הפרק הם קיה סיד דיזל אוטומט או ידני, וקיה מג'נטיס דיזל ידנית אם אלה עדיפים אשמח לדעת
  3. ומה עם הסנדרו דיזל? אם יש לו מחלות כלשהן? ובאותה נשימה על אילו רכבים הייתם ממליצים בתקציב של 30 אלף עם מנוע טורבו דיזל?
  4. בקקטוס הכוונה ל 1.2T בנזין לא הדיזל והאם האופל אסטרה 2.0T דיזל אמינה וחסכונית? בעיקרון הייתי נעול על הפיג'ו 208 דיזל אבל מפחד מהקטע של משאבת האוריאה... השאלה כמה זה נפוץ ומתי זה קורה? כל הרכבים שצינתי באזור ה150K ק"מ. מה הייתם ממליצים לי לקנות? בעתיד הקרוב אני הולך לעשות נסיעות ירושלים ב"ש על בסיס שבועי, ככה שאני צריך רכב חסכוני אבל מצד שני שיסחוב את העליות לירושלים ללא מאמץ.
  5. אני מחפש לקנות רכב באיזור ה 30K, מתלבט בין ה208 דיזל לסנדרו דיזל, שוקל גם את הקקטוס טורבו. מצאתי כאלה באיזור ה150K ק"מ, אשמח לחוות דעת ממי שמכיר את הרכבים, חשובה לי צריכת דלק טובה ומומנט חזק. ראיתי גם אופל אסטרה דיזל באיזור המחיר הזה וזה גם אופציה אשמח להמלצות גם בנוגע לעלויות תחזוקה ומחלות של הרכבים במידה ויש.
×
×
  • תוכן חדש...