Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב השקייה עם WIFI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן

חשקה נפשי במחשב השקייה שאפשר לתכנת אותו עם WIFI. משהו מומלץ מעליאקספרס? 

וגם- איך מומלץ לבנות לו בית שיסכוך עליו מהשמש(או שזה מכשיר שיכול גם להישאר בשמש)

באופן כללי- חנות גינון מומלצת בעליאקספרס? או מותג?

תודה

עריכה אחרונה על ידי mrmiki1234
פורסם

את המחשב את שם בארון החשמל ומשם מותח קווי מתח לסולנואייד. 

יש דברים נחמדים עם שליטה על 4 ברזים בסביבות ה 200 ש"ח 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא יודע מה הדרישות והגודל גינה - אבל אצלינו אנחנו משתמשים במחשב של hunter עם hydrawise - מערכת דיי חכמה. משתמשים כרגע ב9 אזורים + תחנת מזג אוויר קטנה (חובה בעיירה שלנו למטרת חיסכון במים - זה לא משקה לדוגמא כשיש משקעים מעבר לכמות מסוימת במהלך היום, יש עוד חיישנים שהמחשב תומך כמו חיישנים של לחות בקרקע אבל זה בשבילנו קצת overkill) וכמו שציינו זה אח״כ מתחבר לסלונואיד ששולט על החיבורי מים.

לא הייתי הולך על מערכות זולות בלי חיישני כיבוי לביטחון.

אם זה קצת overkill

הייתי ממליץ דווקא לוותר על הWi-Fi וללכת על המפצלי ברזים עם טיימרים דיגיטלים.

פשוט ואמין - יש כאלו ל4-6 יציאות ישירות מברז והם ממש אחלה - עמידים למזג אוויר - לכוון ולשכוח.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 3 שעות, Liviur כתב:

לא יודע מה הדרישות והגודל גינה - אבל אצלינו אנחנו משתמשים במחשב של hunter עם hydrawise - מערכת דיי חכמה. משתמשים כרגע ב9 אזורים + תחנת מזג אוויר קטנה (חובה בעיירה שלנו למטרת חיסכון במים - זה לא משקה לדוגמא כשיש משקעים מעבר לכמות מסוימת במהלך היום, יש עוד חיישנים שהמחשב תומך כמו חיישנים של לחות בקרקע אבל זה בשבילנו קצת overkill) וכמו שציינו זה אח״כ מתחבר לסלונואיד ששולט על החיבורי מים.

לא הייתי הולך על מערכות זולות בלי חיישני כיבוי לביטחון.

אם זה קצת overkill

הייתי ממליץ דווקא לוותר על הWi-Fi וללכת על המפצלי ברזים עם טיימרים דיגיטלים.

פשוט ואמין - יש כאלו ל4-6 יציאות ישירות מברז והם ממש אחלה - עמידים למזג אוויר - לכוון ולשכוח.

תודה. האנטר קצת אוברקיל. יכול לתת המלצה למפצל כזה? מספיק לי יציאה אחת לכל מפצל, הגינה מושקית מכמה מקומות

פורסם

אני כבר כמה חודשים עם הדבר הזה בחצר
https://www.aliexpress.com/item/1005003134190899.html

(בגרסאות שמה בחרתי בSolar power)

זה אומנם עליאקספרס אבל זה עמיד מאוד עבר חורף בלי בעיה, לא נזל, לא התפרק, לא זז, לא מחק הגדרות, פשוט עובד טוב.

הגדרתי לו כמה זמנים קבועים וזהו.

מחובר לצנרת דקה כזאת אצלי: https://he.aliexpress.com/item/1005004683180049.html 

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

לא בדיוק מה שביקשת, אבל ישנם מחשבי השקיה עם בלוטות'. מאפשר תכנות או הפעלה או דילוג השקיה דרך אפליקציה בטלפון, פשוט צריך להיות מספיק קרוב כדי לקלוט בלוטות'.

אני מתמש כבר כמה שנים טובות בגלקון 11000BT (חברה ישראלית) במרפסת. הוא מיועד להתקנה בחוץ (גשם\שמש) ושורד מצוין אצלי במרפסת מערבית. נח לי שאני יכול לעשות את כל הנ"ל בלי לצאת למרפסת אפילו. עלה בזמנו 250 ש"ח באיזה מבצע. יש להם גם דגמים נוספים במחירים אחרים.

פורסם

ניסיתי כל מיני אביזרי השקייה מעלי, טפטפות, צינורות, מחשב, ובכן, מממ... איך להגיד, זה הימור. לפעמים בסדר לפעמים מתפרק לך בידיים. מעדיף לשלם עוד 100₪-200 על משהו שעובד בצורה אמינה. מכל המוצרים בעולם, דווקא אביזרי גינון זה תחום התמחות ישראלי עם איכות טובה מאוד.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתאריך 5.4.2023 בשעה 15:50, hans כתב:

ניסיתי כל מיני אביזרי השקייה מעלי, טפטפות, צינורות, מחשב, ובכן, מממ... איך להגיד, זה הימור. לפעמים בסדר לפעמים מתפרק לך בידיים. מעדיף לשלם עוד 100₪-200 על משהו שעובד בצורה אמינה. מכל המוצרים בעולם, דווקא אביזרי גינון זה תחום התמחות ישראלי עם איכות טובה מאוד.

דגם מומלץ יחסית פשוט?

• תוכן חדש...