Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

בשביל לחסוך זמן מבקש לברר סדר גודל של דבר כזה. מקום/שיטה מומלצת? בלי ליסוע לכל מני פחחים, בסוף יש לנו סמארטפונים

תודה

פורסם

הסמארטפון הטוב ביותר לא יאפשר התרשמות בלי להפעיל את המצלמה. 

אז, בבקשה - פרטים על הרכב (דגם, שנה, צבע) וצילומים של הנזק בלי הפרעות כמו החזרי אור השמש.

אם אכן מדובר בשריטות קטנות ושטחיות (בלי סכנת חלודה) יתכן שעדיף בכלל לא לתקן, אנחנו בישראל הצפופה והמאובקת, ממילא הרכב יחטוף חדשות.  

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תלוי כמה הוא פדנט.

אני נוטה להבליד על שריטות שטחיות, לא הייתי נוגע בפלסטיק, ואת הפח צובע עם צבע תיקונים (touch up) מאיביי, לפי קוד הצבע. אם הוא פדנט צריך הצעת מחיר מפחח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, sperial כתב:

תלוי כמה הוא פדנט.

אני נוטה להבליד על שריטות שטחיות, לא הייתי נוגע בפלסטיק, ואת הפח צובע עם צבע תיקונים (touch up) מאיביי, לפי קוד הצבע. אם הוא פדנט צריך הצעת מחיר מפחח.

אני הקונה שמתעניין, יחסית פדנט. איפה מוצאים קוד צבע? 

השאלה היא איך משיגים הצעת מחיר מפחח בלי לסוע לפחח, עם סרטון

• תוכן חדש...