Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרגשתי חובה לשתף:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה ג׳יפ קומפאס שלקחתי לבדיקה אחרי ״כן , בדיוק עבר טיפול, הכל לפי הספר, רגע, לא מוצא את הדפים...״

הרגשתי צורך לחלוק ולצחוק קצת. ואז נהייתי קצת עצוב על מצבינו העגום גם בשוק היד השניה... 😂🤪🤦‍♂️

22A2DDE8-291B-4EA4-8188-E4F151EBD03B.jpeg

• אהבתי 2
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תראה. זאת בדיקה ממוצעת עבור רכב בן 10.

למה צפית לקבל? בדיקה נקיה?

זה רק שהרכב יוצא מהסוכנות וגם זה לא בטוח עם כמות הכסת"חים

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

מזגן/צמיגים... יכולת לבדוק לבד
כל השאר? רכב בן 10, מה רצית?

• רעיון טוב! 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

קיויתי פעם אחת לשמוע מהבעלים קצת כנות. אבל כל אחד מנסה לדחוף ת׳ח*# שלו. ואם נניח לא הייתי בודק? תוך חודש האוטו נעמד במקום באמצע כביש החוף? ומה אז? 

מוכר רכב? תהיה כנה ואל תייפייף את מה שבסוף גם ככה יתגלה. 

פורסם

חוץ ממדחס מזגן וצמיגים ואולי בלמים, אני מניח שהבעלים הנוכחיים לא מודעים לכ הXים הללו כלל והרכב מתפקד באופן תקין ביום-יום, ורוב הסיכויים שגם אתה לא היית מרגיש בהם ברכב בן 10. 

בהתאם לבדיקה הזו, הרכב בהחלט לא "יעמד במקום באמצע כביש החוף" תוך חודש כפי שאתה סבור..

• רעיון טוב! 2
פורסם

בדיקה "נקייה".

הכל כסת"ח של המכון, חוץ מהברקס אולי.

בדיקות עושים במוסך טוב של חבר, לא במכון.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

הרכב שותה שמן-זה הרי סבבה ומעולם לא גרם לאף בעיה...🤔🤪😉 

המשפט הידוע:״עשיתי ברקסים לפני חודש״ ואז , איך אומרים-אופס, שחוק.🤷‍♂️

מערכת קירור מזיעה וחלודה זה גם מאוד מאוד בריא-אבל כשמסתכלים על המנוע ומעירים על זה לבעלים, זה תמיד אותה תשובה מתחמקת...

*מי אמר לך שהמכון לא חבר שלי? לא הכרנו...😉 מכיר בדיקות כסת״ח-לא זה המקום.  

אני יכול להמשיך-אבל בבוטום ליין? זה לא הראשון שראיתי (חלק צעירים יותר, חלק זקנים יותר) - עם רובם ניסו ״לזעבר״ את הקונה... בעיקר על זה ה״בכי״ שלי. 

🤪😉

עריכה אחרונה על ידי MarkoP
פורסם

יש כמה סעיפים שאפשר לעלות עליהם בלי לקחת את האוטו לבדיקה, כמו שציינו פה מקודם.

לי אישית היה מפריע מבחינת אמינות המוכר רק עניין ה"תיקון כנף" - כבר יצא לי כמה פעמים להגיע לראות רכב למכירה, לטענת הבעלים שמור ללא טעונות, 5 דקות הוצאת דוח סליקה, ואז פתאום "אה כן נכון שכחתי מזה, אבל בקטנה אתה רואה זה כמו חדש". 

אל תשכח שחלק מהטופס זה כסתחים של מכון הבדיקה. וגם שאוטו בן 10 בחיים לא יצא נקי בבדיקה.

יש בפורום ייעוץ רכב פוסט על מישהו שראה פגו 3008 וגם הוא חשב שהבדיקה נוראית אבל מסתבר שזה כרגיל כסתח של המכון.

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

ברור שכל הנקישות ועוד כמה דברים זה כסת״חים סטנדרטיים שגם חבר במכון יהיה חייב לעשות (זה הביזנס הפח הזה-נ ו ר א !!!) , וכמו שאמרת-ברגע ש״אוי, יש פגיעת פח/תיקון/צבע, אוי למה נדלקה המנורה של השמן בנסיעה לבדיקה, אוי ואוי ואוי...״ 

ביננו? יש פה עבודה על הרכב, אבל כשבעל הרכב קיבל הצעת מחיר מסודרת על התיקונים, כמובן בעסקת קיזוז מהמחיר-בלעה אותו האדמה. 

לצערי הוא לא הראשון, ואני מניח שלא האחרון. 

פרצופה של המדינה 🤷‍♂️🤦‍♂️

פורסם
לפני 41 דקות, MarkoP כתב:

הרכב שותה שמן-זה הרי סבבה ומעולם לא גרם לאף בעיה...🤔🤪😉 

המשפט הידוע:״עשיתי ברקסים לפני חודש״ ואז , איך אומרים-אופס, שחוק.🤷‍♂️

מערכת קירור מזיעה וחלודה זה גם מאוד מאוד בריא-אבל כשמסתכלים על המנוע ומעירים על זה לבעלים, זה תמיד אותה תשובה מתחמקת...

*מי אמר לך שהמכון לא חבר שלי? לא הכרנו...😉 מכיר בדיקות כסת״ח-לא זה המקום.  

אני יכול להמשיך-אבל בבוטום ליין? זה לא הראשון שראיתי (חלק צעירים יותר, חלק זקנים יותר) - עם רובם ניסו ״לזעבר״ את הקונה... בעיקר על זה ה״בכי״ שלי. 

🤪😉

שריפת שמן ורעש במערכת תזמון זה כסת"ח של כל מכון בדיקה, רושמים את זה על כל רכב מעל גיל 5.
כנ"ל לגבי מערכת קירור, עוד לא ראיתי רכב בן יותר מ5 שבבדיקה לא רשמו אצלו את השטות הזאת.

סה"כ על פי הבדיקה נראה שהרכב במצב סביר בהחלט לגילו, יש כמה דברים לתקן אבל שום דבר ששווה לפסול בגללו את הרכב.

• אהבתי 2
פורסם
לפני שעתיים, Gavrik כתב:

שריפת שמן ורעש במערכת תזמון זה כסת"ח של כל מכון בדיקה, רושמים את זה על כל רכב מעל גיל 5.
כנ"ל לגבי מערכת קירור, עוד לא ראיתי רכב בן יותר מ5 שבבדיקה לא רשמו אצלו את השטות הזאת.

סה"כ על פי הבדיקה נראה שהרכב במצב סביר בהחלט לגילו, יש כמה דברים לתקן אבל שום דבר ששווה לפסול בגללו את הרכב.

הרכב נפסל לא בגלל התיקונים - הרכב נפסל בגלל ה״תמימות״ של המוכרים. ובסוף? זה כל הנושא פה. רכב? זה סתם עוד רכב. 

לפני 1 דקה, nadav20 כתב:

עכשיו ברצינות אבל,בדיקה ממש גרועה,נשמע אחד הרכבים המוזנחים

כן. חבל לא צילמתי את המנוע-אחד המלוכלכים שנראו... 😉🤪

פורסם
לפני 3 דקות, MarkoP כתב:

הרכב נפסל לא בגלל התיקונים - הרכב נפסל בגלל ה״תמימות״ של המוכרים. ובסוף? זה כל הנושא פה. רכב? זה סתם עוד רכב. 

כן. חבל לא צילמתי את המנוע-אחד המלוכלכים שנראו... 😉🤪

לא הייתי נוגע בו לא משנה מה כולם כותבים כאן, למה להכנס למיטה ש''אולי'' היא חולה

• אהבתי 1

הקבוצה שלי לפרסום מוצרים מאלי אקספרס https://chat.whatsapp.com/HFkGjqQd22jG4tz2wxiylp

• תוכן חדש...