Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירוק גיר..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הבעיה שהייתה לי עם הרעשים באוטו מסתבר שזה הגיר הבן אדם לא יודע כמה מייסבים הלכו בגיר הוא אומר החלקים ינועו בין 300-500 הגיוני?

והוא רוצה 500 שקל על פירוק והרכבה מחדש של הגיר

אז האם המחירים שהוא אומר לי הגיוניים או לא?

עריכה: איפה יש פירוקיות באיזור המרכז (כמה שיותר קרוב להרצליה)

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

תעשה לעצמך טובה ואל תטפל בגיר במוסך של חאפרים.

דרך אגב, לא גילו את כל זה בבדיקה ?

הרי אין לך את הרכב תקופה ארוכה ,אבל הרכב שלך פשוט מתפרק משבוע לשבוע ומיום ליום....

מקווה בשבילך שאין הפתעות נוספות ושלא קנית חתול בשק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אין סיכוי .

מכוניות הקונצרן לא מתקלקלות , רק צרפתיות כן.:twisted:

פורסם

האוטו בכל ש10 חודשים שיש לי אותו עשה שלושה בעיות אחד קלאץ' אחד טורים ואחד עכשיו גיר... הטורים היה משו של 200 שקל הגיר לא עשו לאוטו אפעם גיר.... וקלאץ כל אוטו עושה קלאץ'....

קניתי תאוטו מצ'מפיון לא היה איקסים כמעט בבקידה לא נזילות לא כלום.... הבעיה אצלי שאני מכל עכבר עושה פיל בבעיות באוטו כל....

וזה מישו שאני יודע שהוא עובד בן זונה בגלל זה אני רוצה לעשות אצלו השאלה אם המחיר הוא טוב...

פורסם

אם זה אותו אחד שעשה לך את הקלאץ' - תברח ממנו. הוא היה צריך לעלות על הבעייה ולחסוך לך כמה מאות שקלים על העבודה.

פורסם

לא זה שעשה לי תקלאץ ***תשאיר את המחמאות מחוץ לפורום***.... חבר של אבא שלי כמו שאומרים עם חברים של ההורים לא מתעסקים הכי חאפרים שיש מישו אחר שכל הרצליה מתקנת אצלו כל האקס אס איי בהרצליה ההונדות והפולו

פורסם

ידידי היקר, ההודעות שלך בלתי קריאות ,אני ממליץ לחשוב קצת לפני שיגור ההודעה.

אם אתה כבר יודע מה אתה רוצה לעשות ואצל מי לתקן ,אז בשביל מה אתה שואל בכלל?

לך לבן הפרוצה שמתקן את כל רכבי ה"פוזה" בעיר :-D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
תעשה לעצמך טובה ואל תטפל בגיר במוסך של חאפרים.

דרך אגב, לא גילו את כל זה בבדיקה ?

הרי אין לך את הרכב תקופה ארוכה ,אבל הרכב שלך פשוט מתפרק משבוע לשבוע ומיום ליום....

בדיוק מה שאמרתי לו... איך לא גילו את כל זה?

אני גם דואג בשבילו שהוא לא קנה חתול בשק...... אבל נראה לי שקרעו את האוטו הזה...:-(

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

תגיד לי, כשהיו שיעורי לשון בביה"ס, אתה היית עסוק בקריאת קטלוגים של פולו ???

סביר להניח שאנשי האקדמיה ללשון היו מוצאים שגיאות כמעט בכל משפט שנכתב בפורום (ובכלל זה גם בטקסטים שלי), וגם אני איני מתיימר להכיר כל כלל דקדוק בשפה, אבל יש רמת ביטוי שמתחת לה הכותב פשוט מזלזל בשאר הקוראים.

ההודעה שלך היא מופת לעילגות, ולרמת ביטוי של דור ה- SMS. זה לא שאתה לא מסוגל להתבטא יותר טוב. אתה פשוט לא טורח. מבחינתך, הקוראים כבר יבינו אותך.

תן לי לתת לך טיפ קטן שישמש אותך במהלך חייך העצמאיים (שנראה שרק החלו). אנשים יכבדו אותך באותה מידה שאתה מכבד אותם. אם תתבטא כפי שהתבטאת בהודעה הזו, אל תצפה לכבוד רב.

האוטו בכל ש10 חודשים שיש לי אותו עשה (תיקון: בכל עשרת החודשים שהרכב ברשותי, נתקלתי ב) שלושה (תיקון: שלוש. בעיה אחת. שלוש בעיות) בעיות (נקודותיים. אתה מתחיל פירוט של בעיות). אחד קלאץ' אחד טורים ואחד עכשיו גיר ("אחד" זו יחידת מניה. אתה לא מונה כאן כלום, אחרת היית כותב "אחת", "שנייה", "שלישית". מספיק לכתוב "מצמד, סיבובי מנוע, תיבת הילוכים" כשהם מופרדים בפסיק.)... (נקודה. למה שלוש ?) הטורים היה (היו) משו ("משו"? איזו מילה זו ? אולי התכוונת ל"משהו" ?) של 200 שקל (אולי עדיף היה לכתוב "עלות תיקון הבעיה בסיבובי המנוע היתה 200 ש"ח לערך" ?) (ולהוסיף נקודה. סיימת משפט) הגיר לא עשו לאוטו אפעם (אף פעם) גיר.... (עכשיו כבר ארבע נקודות ?) וקלאץ כל אוטו עושה קלאץ'.... (כל אוטו עושה קלאץ' ? זה לא אוטו. זה רכב. ורכב לא עושה כלום. לא קלאץ', לא הגה, לא שמשות. אולי רצית להגיד ש"בכל רכב צריך להחליף מצמד במהלך חייו" ?) (ושוב, למה ארבע נקודות בסוף משפט?)

קניתי תאוטו ("תאוטו" ? אתה מדבר בצורה עילגת, אבל אין שום חובה שגם תכתוב כך. "קניתי את האוטו" היה יכול להיות ניסוח פחות עילג) מצ'מפיון (נקודה) לא היה (היו) איקסים ("איקסים" זו מילה ? אולי עדיף להגיד ש"בבדיקה כמעט ולא נתגלו תקלות" ?) כמעט בבקידה (בדיקה) (וגם סימן פיסוק) לא נזילות לא כלום....(רואים שנקודות לא עולות לך כסף) הבעיה אצלי שאני מכל עכבר עושה פיל בבעיות באוטו כל.... (מה ? :? )

וזה מישו (מישהו) שאני יודע שהוא עובד בן זונה (אולי "מבצע עבודה ברמה גבוהה מאוד" ?) בגלל זה (ולכן) אני רוצה לעשות אצלו (תוספת: "רוצה לעשות אצלו טיפולים) (נקודה)השאלה אם המחיר הוא טוב... (ושוב, נקודות "על המשקל")

פורסם

מכיוון שארנון עשה בדיוק את מה שאני באתי לעשות (תודה לך על החסכון בזמן :-)!) ולעניות דעתי הקובעת קיבלת את התשובה שלך כבר אני נועל.

עצה חמה להבא - לפני שליחת הודעה תעבור עליה עוד כמה פעמים ותתקן אותה משפת רחוב וצ'אטים לשפה העברית.

ממש נמאס לראות איך השפה נרצחת בדם קר. :evil:

מוטי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...