Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יש כאן אנשים שמבוטחים ב9 מיליון? אני לא מוצא עליהם מידע והמחירים שלהם נורא נמוכים לעומת חברות אחרות.

אם אתם מבוטחים ב9 מיליון אשמח לקבל מכם חוות דעת לגביהם.

ברור לי שאולי יש הבדל בתנאי הפוליסה אבל את זה כבר אני אשווה בהמשך השאלה כרגע זה אם החברה הזו טובה ואמינה.

תודה

פורסם

9 מיליון או 9 זה מותג משנה של ביטוח ישיר. חפש את המידע עליה, או, בשמה הרשמי, איי די איי (IDI).

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בגדול מניסיון עבר (לפני 3 שנים) הייתי מבוטח שם

לא היו תביעות , בגדול המחירים באמת היו די טובים, המפרט של הפוליסה היה תואם את מה שהובטח בשיחה

ובגדול מדובר בחברה גדולה מאוד שהמדד של משרד האוצר חיובי לגביה.

הרבה מאוד אנשים מבוטחים אצלה, היא המתחרה העיקרית של AIG ושתיהן נחשבות טובות.

לדעתי תעבור טוב על ההצעה באתר, ואם משהו לא מובן אתה יכול לבקש שנציג יחזור אליך, המחיר לא יעלה

זה סתם עניין שיווקי "מחיר שאתה סוגר בעצמך באתר" גם אם נציג חוזר אליך הוא פשוט בסיום השיחה מבקש ממך

לסגור באתר, והוא יכול לעשות התאמות שונות ממה שאני זוכר.

פורסם

לגבי זה שמדובר בחברת "ביטוח ישיר" - כבר אמרו לך.

לפני שביטחתי את הרכב שלי, השתדלתי לחקור לעומק ולשאול כמה שיותר בעלי ניסיון איך החברה הזאת ברגע האמת.

לפי מה ששמעתי מלא מעט אנשים שענו לי מנסיונם האישי, בקטסטרופות הגדולות (גניבה, טוטאל לוס) הם בדרך כלל בסדר גמור, אבל בדברים הקטנים יותר (תאונות של 10,000-20,000 שקל, גר,, רכב חילופי וכל ההתארגנויות) יש איתם הרבה מאוד בעיות והם לא מעט פעמים בכלל לא עומדים במילה שלהם.

היות והסיבה העיקרית שאני עושה ביטוח היא הקטסטרופות הגדולות, החלטתי שאני לא מוכן להוציא הרבה יותר על ביטוח דרך סוכן, ורק כאשר סוכן הציע לי הצעה שהיתה רק טיפונת יותר יקרה בחברה רגילה, ביטחתי בחברה רגילה. אחרת הייתי מבטח בביטוח ישיר ולוקח את הסיכון (ולא הייתי רחוק מלעשות את זה, בהתחלה כל ההצעות של חברות ביטוח רגילות היו באלפי שקלים יקרות יותר מההצעה של "ביטוח ישיר").

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

מבוטח שנים בביטוח ישיר,

היו תאונות בלבד.

קיבלתי שירות מצויין

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

בעבר הרחוק הייתי מבוטח אצלם מס' שנים. היה טוטאל לוס אחד. השירות היה מצוין

• אהבתי 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

מנסיון גם עם ״ביטוח ישיר״ וגם עם AIG: בדברים הגדולים הם בסדר.
ברגע שרוצים להתייעץ איתם על משהו יותר ספציפי כמו כדאיות הגשת תביעה (כמה תעלה הפרמיה, באיזה מקרים הם יתבעו את החברה של הצד השני כדי שלא אצטרך לפנות לתביעות קטנות לתבוע את ההשתתפות העצמית), אין עם מי לדבר -- זה החיסרון שאין סוכן שעובדים איתו לאורך שנים, וכל פעם מטפל בך מישהו אחר. כנ״ל כשרוצים להבין אם אורח מחו״ל ללא רשיון ישראלי יכול לנהוג ברכב שלך, וכנ״ל לגבי בדיוק איזה סוגי ביטוח דירה כדאי לעשות.
מהסיבה הזו, הפסקתי לחלוטין לעבוד עם החברות הישירות. ביטוח בעיני זה לא מוצר מספיק סטנדרטי.

• אהבתי 4
  • תוכן חדש...