Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה T1500 (טנדר תלת גלגלי)

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 שעות, itsik170 כתב:

איך מרימים את הרכב אם רוצים להחליף גלגל קדמי?

ואיך בדיוק מוציאים ומכניסים את הנאבות.

אני מניח שיש נקודות הרמה בשני צידי הרכב כך שנראה לי שעם זוג בוקים.

פורסם
לפני 13 שעות, דובצע כתב:

בוקי היה לאחד ברמות בירושלים משו דומה לכחולה שצילמת בקיבוץ הוא היה עולה את כביש רמות עם רעש של אופנוע וכולם היו מיסתכלים עליו

אאל"ט היו להם מנוע 2 פעימות וגיר שלוש הילוכים ששימש גם בווספה האגדית.

פורסם
לפני 7 דקות, Monopusto כתב:

בוקי, רק כדי להבין, הרכב יובא ע"י דלק מוטורס לצורך שיפוצו והצגתו? לא מצאו אותו בארץ?

סבירות נמוכה מאוד מאוד שמצאו אותו בארץ כיוון שלא היה יבוא מאזדה לארץ עד 1991, כמו שלא היה יבוא של רוב היצרנים היפניים (למעט סובארו, סוזוקי ודייהטסו) בגלל חרם של  מדינות ערב.

אבל זה לא מידע רשימי שקיבלתי ממישהו, אלא הנחה שלי בלבד. הוא ללא לוחיות רישוי וללא מראות לדוגמא, כך שאני מניח שיובא לצורך תצוגה בלבד. 

פורסם
לפני 12 דקות, itsik170 כתב:

בריטים ותלת גלגלי זה בעיקר הסרטונים של מיסטר בין.

רוב הסרטים שלו הם עם המיני עם השרשרות

דרך אגב - הכרתי משפחה שגרה בגליל, נסעו ברילאיינט  (אולי אפילו שניים, אני לא בטוח) - וזה היה בשנות ה-60, כך שזה לא היה רובין אלא הריגל שקדם לו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המנוע היה קירור מים, אני מניח שהמשולשים האלו זה יניקת אוויר למערכת איוורור קבינה. 

פורסם
לפני כשעה, cohen motor 377 כתב:

מה זה נמצא בתל אביב בבניין הגבוהה של מאזדה פורד?

בבניין המשרדים הראשיים של היבואן במושב ניר צבי.

• רעיון טוב! 1

פורסם

http://www.trucknews.co.il/wp-content/uploads/2020/06/Mazda-Go-3-wheeled-truck.jpg

"מאזדה מייצרת טנדרים מאז 1930, כאשר הראשון בשושלת התבסס על אופנוע וכונה Mazda-Go. החברה מייצרת מאז טנדרים ברצף, ובכך היא למעשה מהוותיקות והמנוסות בתחום כיום"

ראיתי את זה עכשיו באינטרנט. חזק..

http://www.trucknews.co.il/wp-content/uploads/2020/06/Mazda-Go-3-wheeled-truck.jpg

1103365188_.jpg.99cde56465ae9ccc7506317dee905fc8.jpg

או.. סוף סוף אני מצליח להעלות את התמונה

פורסם

אני שרתתי בסוף שנות ה 90 - תחילת 2000, בבסיס חייל האוויר. 

עדיין היו מספר ריקשות כאלה בבסיס בשימוש אנשי קבוע בכירים. בכירים הכוונה גם מבוגרים ששרתו הרבה שנים והוציאו רישיון צבאי לריקשה בתחילת השרות שלהם. 

בתקופתי הייתה מגמה להוציא את הריקשות מהשרות, לצעירים לא נתנו לעשות רישיון עליהן והיה לריקשות איסור מוחלט לצאת מהש"ג. שימשו רק לתחבורה פנימית בתוך הבסיס.

רובן היו עם כידון. מעט מאוד עם הגה. 

בגרסת כידון, הכידון כמובן במרכז הכלי אבל הקבינה מיועדת לשני נוסעים, כך שהנהג יושב בצד שמאל, בולם עם רגל ימין (דוושת הברקס הייתה מימין לכידן) ואוחז בכידון שבמרכז, לא בדיוק סידור נוח.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...