Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה T1500 (טנדר תלת גלגלי)

פוסטים מומלצים

פורסם

לצה"ל יש רשות רישוי נפרדת.

צה"ל יכול להחליט עבור כל נהג המשרת בצה"ל באיזה כלי רכב צבאי הוא רשאי לנהוג, לפי דרישת הצבא. 

וזה לא תמיד חופף לדרגות רישיון אזרחי. היה צורך בהיתר לניהג בריקשה ולא נתנו את ההיתר הזה יותר. מי שהיה לו מהעבר, נהג. הצעירים יותר, לא. 

פורסם
בתאריך 28.1.2023 בשעה 12:00, חולה רכב#1 כתב:

איזו אדישות כלפי הכלי יאללה..

לפני 8 דקות, Buki כתב:

לצה"ל יש רשות רישוי נפרדת.

צה"ל יכול להחליט עבור כל נהג המשרת בצה"ל באיזה כלי רכב צבאי הוא רשאי לנהוג, לפי דרישת הצבא. 

וזה לא תמיד חופף לדרגות רישיון אזרחי. היה צורך בהיתר לניהג בריקשה ולא נתנו את ההיתר הזה יותר. מי שהיה לו מהעבר, נהג. הצעירים יותר, לא. 

Ok.

פורסם

גם אני זוכר אותם מחצרים באותן שנים, נקראו ריקשה.

היו גם סובראיות.

לכל דבר היה צריך רישיון. לי נתנו לעשות רישיון ל"בימבה" מן קלנועית חשמלית בצבע צהוב, שזה יותר טוב מללכת ברגל אבל הרבה יותר איטי מהריקשות.

פורסם

וואלה, גם אני שרתתי בחצרים 1997-2001 ( הייתי בקבע שנה אחת).

החשמליות האלו נקראו "תמר" ומכיון שנחשבו בטוחות יותר מריקשה (כי 4 גלגלים ואיטיות יותר) כן נתנו הייתרי נהיגה עליהם למשרתים בקבע. 

פורסם

כבר סוטה מהשרשור המקורי אבל הזכרתם לי שאני שירתתי בבסיס השלישות ברמת גן בשנים 1989-1994 ושם לקצין תורן הייתה "סובארית" שאסור היה להוציא מהבסיס (מדובר בבסיס מאוד קטן, אני זוכר שפעם אחת יצא לי לנסוע בה כשאיזה שומר היסטרי קרא לי בקשר לבוא דחוף וסירב לומר לה. בסוף הסתבר שהיה צריך לשירותים...)

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 3 שעות, motior כתב:

כבר סוטה מהשרשור המקורי אבל הזכרתם לי שאני שירתתי בבסיס השלישות ברמת גן בשנים 1989-1994 ושם לקצין תורן הייתה "סובארית" שאסור היה להוציא מהבסיס (מדובר בבסיס מאוד קטן, אני זוכר שפעם אחת יצא לי לנסוע בה כשאיזה שומר היסטרי קרא לי בקשר לבוא דחוף וסירב לומר לה. בסוף הסתבר שהיה צריך לשירותים...)

אמא שלי קנתה סוברית-הייתה אצלנו מ86 עד שניגנבה בשנת 2000 (השנים בערך)אוטו מעולה ליזמנו שהכבישים היו רקים כיום לא הייתי קונה כזה מחשש לתאונה 

פעם אחותי ניתקעה עם חברות ליד ים המלח האוטו עלה לירושלים עם 17 אנשים

• מעניין 1
פורסם
לפני כשעה, דובצע כתב:

האוטו עלה לירושלים עם 17 אנשים

(גם זה בערך)

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני שעה, דובצע כתב:

פעם אחותי ניתקעה עם חברות ליד ים המלח האוטו עלה לירושלים עם 17 אנשים

אתה בטוח שזה בים המלח? התאור הזה מתאים לאגם קרעון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

אתה בטוח שזה בים המלח? התאור הזה מתאים לאגם קרעון.

לא מכיר קרעון הם ניתקעו בלילה לא הגיע האוטובוס גם לא היו פלאפונים אנחנו גם טיילנו שם המישפחה - זה מסוג הסיפורים שעוברים במישפחה מדור לדור😂

(אני ישאל שוב את אמא לייתר ביטחון)

• מצחיק 1
פורסם

מזכיר לי את כיתה י"ב, השתתפתי, יחד עם איזה 7-8 בנות, באיזה קורס העשרה. בסוף השיעור המורה הביא את כולנו הביתה במעלה הכרמל בקורטינה שלו. היה נחמד.

ואגם קרעון שהזכרתי הוא אגם מלאכותי בלבנון, בבקע, בין החרמון לג'בל ברוך. אחד המקומות היפים שהבם הייתי, גם אם מקולל. אחד המחזות השכיחים באיזור היו ואנים בגודל טרנזיט שהובילו 1-2 כיתות בית ספר.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתחילת ימי המדינה היו גם בארץ אופנועי משא מבוססים על BSA.

ל @רפי לין אולי יש יותר מידע עליהם.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

לפני 6 דקות, borsood כתב:

בתחילת ימי המדינה היו גם בארץ אופנועי משא מבוססים על BSA

ראיתי אחד כזה נוסע באילת בשנה שעברה. הוא לא נראה משהו מקורי מהיצרן אחר יותר כמו הסבה על בסיס אופנוע עם סרן אחורי קשיח עם דיפרנציאל, שנראה כמו שנראו סרנים של מכוניות אז. 

האם באמת אלו אופנועים שנבנו בארץ?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...