Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לגבי חידוש ביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי ביטוח חובה וצד ג'

לא עשיתי אותם ביחד את החובה עשיתי  ב 02/22 ואת צד ג ב 06/22

יש הפרש של 4 חודשים ביניהם  ועכשיו אני צריך לחדש את החובה

עכשיו בתכלס זה לא לעניין כי עדיף לבטח את שתיהם באותה חברת ביטוח וכך גם להשיג תנאים טובים יותר 

תנו עיצה מה לעשות

יש את "הפול " שעושים ביטוח חובה לפי חודשים  אז אולי זאת אופצייה  לעשות רק ל 4 חודשים 

וחשבתי על עוד אופציה  לעשות עכשיו ביטוח חובה וצד ג  ואז לפנות לחברה שמבטחת אותי בצד ג ולבקש החזר על 4 החודשים האלו בטענה ל"כפל ביטוחי "

מה אתם אומרים ?

עריכה אחרונה על ידי ידני
פורסם

תברר בחברה המבטחת צד ג' מה אתה מפסיד אם אתה מבטל פוליסה לפני תום זמנה.

יכול מאוד להיות ששום דבר, בלי שום תירוץ.

לפני כמה חודשים או יותר רשות שוק ההון הודיעה על כוונתה לבטל את ה'קנסות' שגובות חברות הביטוח על ביטול פוליסה.

לא יודע אם זה נכנס לתוקף או לא, אבל יש סיכוי גבוה שהחברה לא גובה קנס ביטול.

מצד שני, בגלל שהמחירים עלו, אולי באמת עדיף לך להמשיך עם הצד ג' הקיים ובבוא העת לבטל את החובה החדש. לא יודע מה יצא לך יותר זול.

• תוכן חדש...