Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לשדרג את הגרוטאה הקיימת שלי. לא נוסע יותר מידי . רמלה-ראשון-חולון.

חשוב לי ברכב החדש שלא יהיה סופר קטן [בינונית כאלה סבבה לדוגמא בגודל של האטראז'] חיסכון בדלק. רמת איבזור, שלא ירגיש כמו איזה רכב נידח, כמובן שאחפש אולי כאלה שעברו שדרוג מולטימדיה מצלמות רוורס וכו.

קיימים מספר רכבים ששמתי עליהם עין הבעיה שעל כל רכב שמשלב איבזור וכח יש 01250150521 טענות על גיר ומנוע

אשמח להמלצה והסבר בין כולם על דירוגי רמת אמינות ומה עדיף לי?

1. סקודה אוקטביה/ראפיד 1.2TSI  2013-ומעלה  : ראיתי שאפשר למצוא ב20-25 +- ממוצע מושלמות אבל יותר מידי תלונות על גיר ומנוע ברשת .

2. אופל אסטרה [האצבק\ברלינה למינהם] 1.4TSI 2013-2015 : ממה שראיתי נעים מ 15-21 פלוס מינוס. רכבים סופר מאובזרים , חדישים, אבל עם אותם תלונות כמו על הסקודה. מה שכן פה אני יכול להביא ב 15 וזה משאיר לך נתח לתיקונים בעתיד. 

3. סיאט איביזה 1.2טורבו גם סטיישנים [2012-2014] - חסכונית , מאובזרת סבבה מינוס אבל לרוב משודרגות, האם גם כאן יש צורך לפחד מבעיות מסויימות ?

4. סיאט טולדו 1.4 טורבו 2014-2015 :  אין לי שמץ של מושג עלייה. רק שהיא סוג של ראפיד, האם גם כאן יש צורך לפחד מבעיות מסויימות?

5. קיה סיד סטיישן \ האצבק 2013-2014 : רובן מוניות עם ק"מ גבוהה. אבל מצאתי כמה מציאות פה ושם איך הרכב?

פורסם

אתה מחפש משהו שלא קיים, רכב גם זול, גם חסכוני, גם חזק, גם מאובזר וגם אמין.

כל הרכבים שנתנת לא נמצאים בתקציב שלך (ומה שכן נכנס אלו אקזמפלרים גמורים עם קילומטראז בשמיים).

עדיף לך לדעתי להתפשר קצת ולבדוק איזה סופרמיני או משפחתית יותר פשוטה שתכנס בתקציב.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 12 שעות, Gavrik כתב:

אתה מחפש משהו שלא קיים, רכב גם זול, גם חסכוני, גם חזק, גם מאובזר וגם אמין.

כל הרכבים שנתנת לא נמצאים בתקציב שלך (ומה שכן נכנס אלו אקזמפלרים גמורים עם קילומטראז בשמיים).

עדיף לך לדעתי להתפשר קצת ולבדוק איזה סופרמיני או משפחתית יותר פשוטה שתכנס בתקציב.

כל הרכבים שנתתי חד משמעית בתקציב שלי ומצאתי לא מעט עם קילומטראזים באיזורי 150K. אשמח לדעה בנוגע לרכבים במקום קביעה חד משמעית של סיפורי פיות.

• אהבתי 1
פורסם

האמינות של ה VAG בגיל הזה מאוד בעייתית
כנ"ל של אופל עם מנוע לא מוצלח
הסיד אולי אמינה יותר אבל בתקציב הזה תמצא נבלה שחוטה
תתמקד באטראז או ספייס סטאר
אאל"ט יש 301 עם מנועים מוצלחים (ה 1.6?) לא בקי אבל זה יכול להיות גם כיוון

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם נשים את סיפורי הפיות בצד אז האופל אסטרה 2015 זה הרכב הטוב ביותר ביניהן, היא גם הכי חזקה, גם איכות נסיעה טובה וגם הכי זול בין האופציות.

פורסם (נערך)

הכי זול לרכישה. לאחזקה סיכוי טוב שיהיה בור בלי תחתית בגלל המנוע 1.4 טורבו-בנזין הבעייתי שלו.

לפות"ש- "סיפורי הפיות" האלה זה נסיון להסביר ולהזהיר אותך ע"ב נסיון שנצבר בהרבה כאב לב וכיס. מסבירים לך שאין מתנות חינם ורכבים לא סתם זולים. יש לי חבר שהחזיק אחת כזו ואחרי כמה שנים של מרורות ולפחות שלוש שיפוצי מנוע/החלפתו השאיר את הרכב למוסכניק תמורת נזיד עדשים.

רוצה לנסות על בשרך? תפאדל מאחל לך מכל הלב שתנצח את הסטטיסטיקה..

עריכה אחרונה על ידי tza
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 1.1.2023 בשעה 14:52, סולל הדרך כתב:

האמינות של ה VAG בגיל הזה מאוד בעייתית

סיאט איביזה 2013 מנוע 1.4 אטמוספרי. מה ידוע עליו? גם כן בעייתי?

(גיר ידני כמובן)

פורסם

ה1.4 ידני מוצלחת, אמינה עם ביצועים סבירים.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 31.3.2023 בשעה 19:29, yulianx כתב:

ה1.4 ידני מוצלחת, אמינה עם ביצועים סבירים.

מקפיץ שוב 😬

ומה לגבי סקודה פאביה/סיאט איביזה מנוע MPI 1.6 עם גיר אוט' פלנטרי 6 הילוכים? איך האמינות של הפלנטרי שלהם?

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...