Jump to content

itzsabag

  • הודעות

    8
  • כאן מאז:

הנקודות של itzsabag

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. סיד הבנתי שיש בעיה עם הגלגל תנופה
  2. מילאתי (או יותר הרגיש לי כמו רוקנתי) אוויר אתמול בכל ארבעת הגלגלים, (היו על 32PSI ובמדבקה כתוב 2BAR כשהאוטו ריק, מה שמיתרגם ל29PSI), ועכשיו האוטו מושך פחות, אבל עדיין יש נטייה שמאלה... אין מנוס ממוסך?
  3. ע"מ לצלם, אני צריך להרים אותו?
  4. אני חיפאי. מדובר בפולקסווגן גולף 2012.
  5. אוקיי. תודה רבה על העזרה, אני לא כ"כ מבין בתחום (רכב ראשון שלי). אגב הבדיקה במוסך גם עולה כסף נכון? ואם יש לי ביטוח מקיף שאני גם משלם על "ביטול השתתפות עצמית"
  6. כיוון פרונט עושים במכונים שמתמחים בזה, או לקחת למוסך?
  7. שלום. עליתי על המדרכה עם הגלגל הקדמי שמאלי וגם התחתית של האוטו קיבלה מכה. עכשיו האוטו מושך שמאלה. לאן כדאי לי ללכת כדי לטפל בזה? פאנצ'ר מאכר שיבדוק עם הג'נט עקום וניתן ליישר? כיוון פרונט? או מוסך רגיל (משתדל לטפל במורשה), שירים על ליפט ויוכל להגיד לי את הסיכום הכללי של מה הבעיה? כמו כן, האם ביטוח מכסה "תאונה עצמית" שכזו? (יש לי מקיף). תודה מראש.
×
×
  • תוכן חדש...