Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע שעבר קניתי שתי צמיגים קדמיים של חברת קלבר ומאחורה שמתי צמיג אחד של מישלין משומש שנת 22 ונשארתי עם צמיג אחד ישן ומאז אני נוסע עם הרכב והרכב רועד לי במיוחד ההגה שאני נוסע במהירות 80 ומעלה המדובר הוא ברכב הונדה סיוויק האצ'בק ספורט 2010 תודה לכל מי שיכול לכוון אותי לפתרון שבוע טוב👍

פורסם (נערך)

צריך לבצע איזון של כל הגלגלים מחדש.

בגדול, המצב בו שני צמיגים שונים על אותו הסרן בגיל/ שחיקה/ יצרן+ דגם - לא רצוי.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

לא, אלא אם מדובר ברכב שטח שנוסע קבוע 4X4.

אם אחרי איזון גלגלים עדיין יהיו רעידות, החשוד הוא הצמיג המשומש שקנית ( יכול להיות פגום).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האמת שלפני שהם החליפו לי את הצמיגים היה שם טכנאי שתקן להם את המערכת של האיזון גלגלים יכול להיות שהוא לא הצליח לתקן את זה ולכן קרתה לי הבעיה הזאת אולי עדיף שאני לא יחזור לשם אלא למקום אחר 

פורסם

בכל פנצ'ריה יש מכונת איזון.

פשוט בזאת שקנית את הצמיגים תוכל לבקש איזון ללא התשלום ( אולי כבר תיקנו את המכשיר,  צמיגיה לא יכולה לעבוד בלעדיו ).

פורסם

כן האמת שזה היה לי מוזר שיש לו צמיג משומש שנת 22 של מישלין למה שבן אדם יחזיר לו צמיג משובח כזה וגם היה רשום על הצמיג - לבדוק- אז רק חשבתי שחסכתי כסף תכלס נפלתי הכל לטובה

פורסם

עוד לא נפלת.  תתחיל מאיזון. 

פורסם
לפני 11 שעות, שיקי כתב:

כן האמת שזה היה לי מוזר שיש לו צמיג משומש שנת 22 של מישלין למה שבן אדם יחזיר לו צמיג משובח כזה

זה דווקא הגיוני, כי צמיג משומש הרבה פעמים מגיע מרכב שעבר תאונה והורד מהכביש, זה יכול להיות גם ברכב שאתמול יצא מהסוכנות.

• תוכן חדש...