Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז תקופה שאני מחפש קרוסאובר בתקציב של עד 50 אלף שקלים. ולפי מה שהצלחתי להבין זה שבמחיר הזה בשנתון נורמלי אפשר להשיג בעיקר קרוסאוברים צרפתיים שמהם אני מעדיף להמנע. 

קיבלתי כמה המלצות על הקרוסאובר 2015 אוטומט. ורציתי לשאול אנשים שמכירים את הרכב מה הם חושבים עליו. 

אמינות כמובן הכי חשוב. האם יש בעיות ספציפיות שצריך לדעת עליהם בדגם הזה? צריכת דלק? נוחות? אשמח לחוות דעת. תודה רבה!

פורסם

באופן בסיסי רכב טוב ושימושי, אם כי מיושן ופשוט יחסית.  המנוע הוא גרסה מעודכנת של המנוע הוותיק והאמין מאוד של הליאנה וה-SX4. עם זאת, בגלל תיבת ההילוכים הרציפה, הוא פחות זריז מה-SX4, בתמורה צורך פחות דלק.

לדגם הזה מחלה ידועה אחת שכיחה מאוד - תיבת ההילוכים. תקלה לא משביתה שמצריכה החלפת ה"מוח" או התיבה כולה. התקלה מוכרת ויש אחריות יצרן ויבואן שהמימוש שלה מצריך טיפה ביורוקרטיה. הטענה שאני מכיר, ואין לי סימוכין, היא שהתיבות המותקנות חופשיות מפגם הייצור שגורם לתקלה. לכן, אילו חיפשתי את הדגם, הייתי מתמקד באקזמפלרים שעברו את ההחלפה.

מבחינת צריכת הדלק - אצלי, בצריכה מעורבת, עירונית ופרברית (חיפה והקריות), 12-13 קמ"ל. בנסיעות בינעירוניות טהורות יכול להגיע ל-15-17 קמ"ל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם לי יש בדיוק שנה רכב זה משנת 2016 ואכן הגיר לפעמים מתנהג לא יפה ולפעמים בירידות אני מעביר למצב M

עדיין לא נדלקה לי נורת תקלה של הגיר.

היבואן שלח לי מכתב של 10 שנות אחריות על הגיר שזה יפה .

התנאי הוא טיפול במורשה יבואן ולכן רכב שאין תיעוד טיפולים ביבואן , יש סיכון.

מסיבה זו קניתי רכב שמטופל רק ביבואן ואני ממשיך כסוג של ביטוח.

צריכת הדלק כמו שאמר sperial

פורסם
לפני 4 שעות, zvigolden כתב:

התנאי הוא טיפול במורשה

לא נראה לי שזה יחזיק בבית המשפט. עד כמה שזכור לי, אף יצרן רכב לא מתנה זאת ב-TSB'S שלו. פשוט תקלת תכנון/ייצור, מה הקשר לתחזוקת הרכב? שום קשר.

פורסם

יכול להיות אבל לי אישית אין כוח לעורכי דין ולתביעות במקרה כזה .

בדרך כלל אני לא הולך למורשה יבואן אבל כאן אני מעדיף לשלם ולהיות רגוע יחסית

לשיטתך נניח שמתקלקל הגיר מה אז ? לתקן ולתבוע ? מעדיף שלא

פורסם

הבנתי. תודה למגיבים.

האמת שאני לא מכיר שום גיר חוץ מהאוטומט הפלנטרי.

חשבתי שהבעיה היא רק ברובוטי מצמד אחד/ מצמד כפול. אבל אם אתם אומרים שגם ברציף יש בעיות כנראה שאחפש משהו אחר עם אוטומט רגיל.. 

• תוכן חדש...