Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני כשנתיים החלפנו את הטויוטה ספייס ורסו בפיקנטו 2017, בטרייד של טויוטה (ניאו מוטורס),
בגדול הייתי מרוצה מהתהליך ולי מאוד נוח הסידור של מפתח על מפתח ללא "באלאגאן" ואכן אני יודע שזה עולה לי כסף....

אבל אלו שנתיים שלמות שהאישה לא מרוצה, קטן לה מידי, מרגישים כל בור בכביש, לא משייטת חופשי (נהג שודים....) ולא פחות חשוב מיכל דלק קטן מידי - היא מתעבת תחנות דלק.

נמאסו עלי התלונות ולמרות שמבחינה פיננסית אישית שלנו כרגע זה לא הזמן אבל קפצתי שוב היום לניאו מוטורוס וראיתי שם:
יאריס 2019 יד ראשונה שנראת מצויין (65K ק"מ) אחרי טיפול וטסט לשנה מנוע 1.5 (לא היברידית) כולל כל מערכות הבטיחות (מובנה כולל בלימת חרום וסטיה מנתיב) רוצים עליה 85K (מחירון מלא) וזאת למרות שהיא עברה החלפת דלת וכנף בגלל שריטה עמוקה (ראיתי תמונות )

אופציה ב' פריוס בציר 2018 גם יד ראשונה עם טסט ולאחר טיפול, עברה כבר 95K ק"מ ועליה מבקשים כבר 105K 

בשני המקרים הוא מזכה אותי ב47K על הפיקנטו (יד ראשונה הייתה 0 ק"מ ואני יד שלישית) עם 86K ק"מ מטופלת , מצבר חדש (שבוע שעבר) וטסט ל11 חודש, ונותן 24K ש"ח במימון דרך כרטיס אשראי ללא ריבית והצמדה.

והחפירה היא עד כמה האישה תרגיש שיפור ביאריס מבחינת אחיזה ותחושה על "בורות" ושאר  דברים בכביש, חזקה אני מניח שהיא תהיה משמעותית...
שווה להוציא כאלו סכומים על הפריוס?

כן אני יודע שזה לא הזמן להחליף אבל אני כבר בערך שנה וחצי מחכה והמחירים כרגע לא יורדים משמעותית...
חשוב מאוד, בטיחות, אמינות (הרכב שלה מבחינתה היא לוקחת את הרכב התקין) ושקט\נוחות נסיעה (היא מאוד אוהבת אית הנירו שלי)
ואין לי שום חשק להתעסק עם הרכב שלה לבד מטיפול או שנים +טסט בשנה.

נסועה ממוצעת 27K, הרבה בין עירוני (בית גוברין באר שבע, וכל איזור הדרום).

השאיפה היא ללכת לטרייד עקב מחסור חמור בזמן.

לתובנותכם אשמח

פורסם

לא חושב שהיאריס לא היברדית תיהיה חזקה יותר מהפיקנטו..

בעבר הוצאתי מהשכרה את הרכב הזה שנת 2019 כמדומני לא היבריד והוא הרגיש לי די חלש בפתיחות ותאוצות. מה שכן בנסיעה בינעירונית בלי פחד לאמץ ועל סלד סביב 4000 הוא היה בסדר גמור. כולל עקיפות והכל.

בקשר לפריוס, זה רכב שאתה צריך להתחבר לצורה שלו.. לא כל אחד אוהב את העיצוב גם מבפנים וגם מבחוץ.

הייתי מחפש יותר יאריס היברייד אם הגודל בסדר מצדך, והייתי ממליץ מאוד שהאישה תיקח את הרכב לנסיעת מבחן לפני הקניה ע"מ שתרגיש את הרכב שהיא מתחברת איתו..

בהצלחה

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

למה לא נירו?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רק מעדכן, סגרתי היום על מגאן דיזל סטיישן 2018 (ללא האוראה), 

יד שניה פרטית, נראת טוב חיצונית, פנימית גם סבבה ( אהבתי שיש כפתורים פיזים למזגן), למעט חור עגול של סגריה בכסא הנהג.

הרכב נסע 100K ק"מ...

נקווה מאוד לאמינות ( הקיה הייתה מושלמת).

ושהאישה לא תדלק ב10₪ לליטר אלא תחפש תחנות מוזלות.

שילמנו קרוב למחירון.

• אהבתי 1
פורסם

תתחדש חבר.

אחלה מנוע וגיר, חסכונית מאוד. במידה ואתה לא נוסע הרבה בעיר, הגיר אמור להיות אמין יחסית. 

תיהנו 

פורסם

תתחדש ותסע בדרכים ישרות.

שים לב שבדיזל יש הבדל משמעותי מאוד בין התחנות שיכול להגיע לשקל פלוס.

תחפש תחנה זולה ואיכותית באיזור שלך.

ע"פ רוב התחנות הזולות זה איפה שיש הרבה מוניות.

בהצלחה

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

• תוכן חדש...