Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני כמה ימים התקנתי ברכב ( פאסאט 2018 ) מסך אנדרואיד תואם מקור . מיד שמתי לב שהסאונד השתפר מעט . בתוך כל האפשרויות מצאתי מלא כיוונים מתקדמים יחסית , כל מיני חיתוכים של רמקולים קדמיים ואחוריים ואפילו time correction . 

השאלה היא עד כמה החיתוכים והכיוונים האלה יעילים ללא כל מגבר או רמקול אפטרמרקט ? 

ברכב מקדימה יש קומפוננט 3way ומאחורה קומפוננט 2way מקוריים אבל אין לי מושג אם יש קרוסאובר או שאין . 

אצרף כמה תמונות בתגובה מתחת כי בהודעה כאן אני לא מצליח 

פורסם

כל אחד וצרותיו הוא ;)

בשורה התחתונה אני מניח שזה תלוי איך הכל מחובר (וכמה יציאות רמקולים רגילות שלא להגברה יש במערכת הזו).

אם זה 4 יציאות רגילות ופשוט חיברת כל פינה ליציאה אחת, לא יהיה יותר מדי מה לעשות שם חוץ מאולי לתחום קצת את הנמוכים ב-HPF כדי לא לתת לרמקולים לנגן תדרים שהם לא מסוגלים להם ממש. קרוסאובר מסוג כלשהו יהיה חייב להתקיים ברמת המקור איפשהו שם אם יש קומפוננטים (יתכן ישירות על הרמקולים, או שאולי יש מגבר מובנה מקורי?)

לגבי מה הכיוונים עושים בכללי (כמו גם עקרונות של תיקון זמן, אם כי אולי פחות יעילים במקרה הזה), אפשר לחפש את אחד מהמדריכים של אדי ("לאודיופיל המתחיל").

פורסם (נערך)

אלפי חיפושים בגוגל לא הניבו תוצאה מבוקשת .. כנראה שצריך לפתוח ולהסתכל לבד אחרת לא תגיע הישועה

עריכה אחרונה על ידי V*I*P
פורסם

אולי אחד המתקינים בפורום ידע לשפוך קצת אור בנושא מתוך היכרות עם הרכב.

אני יודע שלפחות בעבר היו קודים של איבזור ברכבי VAG ולפיהם היה ניתן לדעת למשל מה מותקן ברמת המערכת. יתכן וניתן גם עם קוד שלדה (VIN) למצוא מידע נוסף.

או אם אתה יודע מה היה דגם יחידת הראש המקורית או אם יש איזשהו לוגו על אחד מהגרילים של הרמקולים, זה גם עשוי לעזור.

אתה בטוח שיש קומפוננט 3WAY בחזית ולא רק כיסויים? יש רמקול סנטר? סאב מקורי?

פורסם

יש מקום לסנטר 

סאבוופר אין ברכב

ולגבי ה3way מקדימה עכשיו ערערת אותי אבל אני כמעט בטוח שאני שומע משלושת הרמקולים הממוקמים בדלתות הקדמיות 

• תוכן חדש...