Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מתכוון ליכולת של טסלה או מרצדס לזמן את הרכב מהחניה אל המקום שבו הנהג נמצא (זה עונה על השאלה שלי אבל כנראה אסור בארץ ובכלל זהו פיצ'ר פרמיום).

אני שואל ממש על התכונה ההפוכה מחניה אוטונומית - כמו שהרכב יודע להחנות במקום צר, האם הוא מסוגל לצאת ממקום צר?

אתמול בערב חזרתי לרכב שלי, שחונה בחניון ציבורי. לפני הרכב (לא צמוד, אלא במרחק של 2-3 מטר מלפנים) חונה רכב במקום לא מוסדר. הנהג לא מצא מקום בחניון והחליט שזה בסדר.

אחרי 10 דקות של תמרונים והכוונה מבחוץ הצלחנו בקושי רב לצאת עם הרכב ואז עלתה לי השאלה. הרי לרכב יש סנסורים והוא היה עושה את זה טוב ממני.

האם כמו שיכולתי לבקש מן הרכב להחנות במקום הזה, האם אפשר לבקש שהרכב יתמרן החוצה מן החניה?

האם יש היום בארץ רכבים עם הפיצ'ר הזה?

פורסם

לא יודע אם בארץ, אבל יש לב.מ.וו. סדרה 7 אופציה לשלוט ברכב מהשלט, כדי להוציא אותו מחניה צרה. יש את זה גם ביונדאי חדשה כלשהי נראה לי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה.

לא מדגימים אבל לפחות מוזכר בוידאו.

ב.מ.וו. סדרה 7 זה פחות רלוונטי. אני מתאר לעצמי שהפיצ'ר קיים גם אצל אחרים, הוא רק לא מספיק חשוב שידברו עליו.

פורסם

אני עונה על השאלה שבכותרת, לא על הסיפור שלך.

לBMW X7 יש פיצ'ר (בטח לא בארץ) שאחרי חניה, מבצע נסיעה אוטונומית למשך 50 מטר, בדיוק בכיוון ההפוך מהתנועות שנעשו לחניה. כלומר אם עשית תמרונים מסובכים לחנות את הרכב יכול לשחזר אותם בכיוון ההפוך. 

אבל זה לא יעזור למצב שחנה רכב שמפריע לך אחרי שחנית.

מניין ההנחה שיציאה באמצעות סנסורים טובה משל נהג אנושי?

כל הסנסורים שאני ראיתי לוקחים מרווח גדול מדי, ככל הנראה בגלל חשש לתביעות.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני שעה, ehuds כתב:

ב.מ.וו. סדרה 7 זה פחות רלוונטי

זה בסדר, יש גם ב-S קלאס.

ברצינות, זה איבזור שעדיין לא חילחל אל מכוניות פשוטות יותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...