Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו במחיר מציאה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, M125 כתב:

OK..

ואיך היית מזהה מציאות ?

אני פחות מאמין במציאות בק"מ של מעל 200 ובמיוחד מאנשים שחוסכים בלכתוב 3 אפסים בכמות הק"מ

נ.ב. אני עצמי מחזיק רכב 2002 עם 182,000 ק"מ עם ספר טיפולים עד 2017 שנקנה לפני 3 שנים ב5600 ש"ח

עריכה אחרונה על ידי GREEN.

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם
לפני 4 דקות, davemustaine87 כתב:

הדרך היחידה שאני חושב שיהיה אפשר לעשות כסף במצבים כאלה, זה פחות להתמקד ברכב אלא יותר במוכרים. 

תנסה למצוא רכבים שהמוכר התייאש מהם, כאלה ללא טסט או תקלה שהם לא רוצים לתקן, ומוכרים את הרכב למי שיתן את ההצעה הכי טובה. 

האם זה יהיה קל? ממש לא. רוב המוכרים שיהיהו כאלה הם ממש לא תמימים. זה בדרך רכבים שלא שווה להשקיע בהם ובגלל זה מוכרים בזול. ואם תקנה כזה, זה חתיכת הימור. 

כמו שאמרו כבר לפני, בשביל לקנות ולמכור ברווח זה דורש הבנה טובה בשוק הרכב ובמכונאות. בטח שבתקציב נמוך, ועוד ללא תו סוחר(מה שמאפשר לא לעלות יד). במקרה שאתה לא מישהו כזה, זה יהיה הרבה יותר הימור בקזינו מאשר סיכון מחושב. 

אתה מאוד פסימי..

יש מאות אלפי רכבים בקריטריונים הנ"ל ואתה דוחף למקום של הימור..

ברור שאין הכוונה לקנות בעיניים עצומות !

לפני 1 דקה, GREEN. כתב:

אני פחות מאמין במציאות בק"מ של מעל 200 ובמיוחד מאנשים שחוסכים בלכתוב 3 אפסים בכמות הק"מ

נ.ב. אני עצמי מחזיק רכב 2002 עם 182,000 ק"מ עם ספר טיפולים עד 2017 שנקנה לפני 3 שנים ב5600 ש"ח

מציאה !

בכמה אתה מוכר ??

(חחח)

פורסם

אני לא מוכר כי אין לי למה להחליף, כל רכב אחר 90% שאני נופל עם בעיות במחיר הזה, את הבעיות שלי אני כבר מכיר.

הייתי רוצה למכור בגלל הטסט פעמיים בשנה.

אני גם לא רוצה לדפוק אותך 😜 יש הזעה קטנה שפעם בחודשיים צריך להוסיף כוס שמן הגה כיאה לניסן אלמרה ישנה.

הרכב הבא שלי שאני יחפש (אם הנסועה שלי לא תגדל ואצטרך משהו חסכוני) הוא כנראה מיצובישי לנסר 2008+

• אהבתי 1

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם
לפני 20 דקות, M125 כתב:

אתה מאוד פסימי..

יש מאות אלפי רכבים בקריטריונים הנ"ל ואתה דוחף למקום של הימור..

ברור שאין הכוונה לקנות בעיניים עצומות !

מה אני אגיד לך, כולה קניתי ומכרתי סביב ה-20 רכבים בחיים שלי, אבל מה אני מבין בכלל? 

תעדכן מדי פעם איך הולך העסק הזה. אולי יצליח לך. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

הלכתי להביא פופקורן ובירה. 

ממתין במתח לפרקים הבאים. 

• מצחיק 4
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עזוב אותך, לקנות ולמכור רכבים עם רווח זו עבודה של סוחרי מכוניות..

אתה נראלי בחור עם קצת ראש על הכתפיים 

ואני רוצה לשתף אותך בשיטה היחודית שלי לעשות כסף מהאינטרנט.

אצרף לינק קצר שמפרט בקצרה על השיטה ואם תרצה לשמוע יותר אז תרגיש חופשי לפנות

https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ

• מצחיק 4
פורסם
לפני 10 שעות, M125 כתב:

כזה שאפשר לקנות היום ולמכור יחסית מהר וברווח..

שאלה, מה הערך המוסף שאתה מוכר?

זאת אומרת נניח קנית אתמול רכב ב 10.000 שקל, והיום אתה מנסה למכור לי אותו ב 15.000 ש"ח.

על מה בעצם אני משלם לך? איזה שרות אתה מוכר?

דוגמאות לשרות:

יש לך מבחר מכוניות, אני יכול לבחור את מה שהכי מתאים לי.

אתה מעביר טסט ומסדר ליקויים, אני מקבל  ממך רכב יחסית מסודר.

אתה נותן אחריות מסויימת. 

אתה לוקח במקום מפתח תמורת מפתח את האוטו הישן שלי לא משנה באיזה מצב. 

אתה מוכן לקבל צ'קים דחויים, פריסה לכמה תשלומים על מנת לעזור לקונה לבצע את הקניה.

אם אתה לא עושה שום דבר מזה, למה שאני לא אגש ישירות לזה שמכר לך את האוטו ב 10.000 ואקנה ממנו?

למה אני צריך אותך באמצע?

• אהבתי 3
  • מעניין 1

פורסם
לפני 8 שעות, GREEN. כתב:

תוסיף סינון מ 10,000 ק"מ עד לדוגמא 150,000 ק"מ כדי לחסוך את כל המפרסמים שכותבים בק"מ 250 במקום 250,000

חבל... פיספסת את הרכב שלי, אני נוסע כ 1,500 ק"מ בשנה. מוכר רכב בן 3 שבקושי נסע 5,000 ק"מ.

פורסם

לעשות רווח על רכב זול בלי שיש לך ידע, מאוד קשה. הרווח ברכבים האלו נע אחרי השקעה בין אפס לאלפים בודדים (3-5 אלף שקל) ואני מדבר על רכבים עד 20 אלף שקל. אני אומר את זה מניסיון אישי בעבודה עם סוחר רכב תקופה.  ה'פליפים' הכי טובים אלו של רכבים יקרים יותר שצריכים מנוע או משהו יקר ולאדם מהשורה אין כוח להתעסק בזה, הסוחר יכול להביא מנוע יותר בזול ולעשות רווח די גדול על הרכב.

כל השאר זה עניין של קוסמטיקה, לתקן או 'לטשטש' תקלות כאלו ואחרות ולדעת גם למכור רכב ששוה X בX+.....

בלי קשר לכל האמור לעיל, אם אתה מחפש רק רכב שנוסע ובזול, אני מוכר את הלנסר של אחותי ופרסמתי אותה פה בפורום. הרכב עם מעל 300 אלף קמ אבל אני מזמין אותך לבוא ולראות אותו ולספר לי האם הוא מתפרק או שהוא נוסע טוב מאוד.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 55 דקות, Buki כתב:

אם אתה לא עושה שום דבר מזה, למה שאני לא אגש ישירות לזה שמכר לך את האוטו ב 10.000 ואקנה ממנו?

למה אני צריך אותך באמצע?

זה כמו עם דרופשיפינג.

למה לקנות ממישהו שגובה עמלה על לשלוח לך מוצר מעליאקספרס, אם אפשר לקנות ישירות את המוצר מעליאקספרס.

זה בדיוק מה שפות"ש צריך לשאול את עצמו, אם הוא רוצה להכנס לעסק הזה.

לפני 58 דקות, Buki כתב:

אתה מוכן לקבל צ'קים דחויים, פריסה לכמה תשלומים על מנת לעזור לקונה לבצע את הקניה.

או להיות מקושר לחברת מימון/בנק כדי להציע הלוואות ללקוחות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

משהו שמחשק נגדך עכשיו זה מצב השוק.

בשנים האחרונות היה עודף של תנאי מימון נוחים וקלים ומחסור ברכבים בגלל הקורונה.

מה שגרם לביקוש יותר גדול של רכבי יד2 ועליה במחירים.

כל רכב שתקנה עכשיו יהיה הרבה פחות מבוקש וקשה יותר למכירה בעוד חצי שנה-שנה.

פורסם
לפני 3 שעות, Gavrik כתב:

משהו שמחשק נגדך עכשיו זה מצב השוק.

בשנים האחרונות היה עודף של תנאי מימון נוחים וקלים ומחסור ברכבים בגלל הקורונה.

מה שגרם לביקוש יותר גדול של רכבי יד2 ועליה במחירים.

כל רכב שתקנה עכשיו יהיה הרבה פחות מבוקש וקשה יותר למכירה בעוד חצי שנה-שנה.

עדיין.. אנשים צורכים רכבים

דווקא לאחרונה מחירי המשומשות עלו

פורסם
לפני 7 דקות, M125 כתב:

עדיין.. אנשים צורכים רכבים

דווקא לאחרונה מחירי המשומשות עלו

נראה לי שהחלום שלך זה להיות סוחר רכבים ואתה מתעלם מכל מה שהחכמים בפורום מנסים לומר לך.

1) בוקי שאל אותך שאלה יפה. למה אני, הוא, הם צריכים אותך? מה הערך המוסף שלך לעיסקה. למה אני צריך לבוא אליך ולא לסוחר רכבים אחר? 

2) כדאי שתקרא מדורי כלכלה ותבין שהריבית במשק עולה והכסף לא זול כבעבר וזה יתבטא בצמצום רכישות של כלי רכב וירידה במחירי הרכבים יד 2.

3) המלצה אחרונה, אם אתה רוצה להיות סוחר רכבים, תעשה את זה נכון ואל תעשה את זה בצורה חובבנית.

פורסם
לפני 4 שעות, Buki כתב:

שאלה, מה הערך המוסף שאתה מוכר?

זאת אומרת נניח קנית אתמול רכב ב 10.000 שקל, והיום אתה מנסה למכור לי אותו ב 15.000 ש"ח.

על מה בעצם אני משלם לך? איזה שרות אתה מוכר?

דוגמאות לשרות:

יש לך מבחר מכוניות, אני יכול לבחור את מה שהכי מתאים לי.

אתה מעביר טסט ומסדר ליקויים, אני מקבל  ממך רכב יחסית מסודר.

אתה נותן אחריות מסויימת. 

אתה לוקח במקום מפתח תמורת מפתח את האוטו הישן שלי לא משנה באיזה מצב. 

למה אני צריך אותך באמצע?

לקנות ב 10 למכור ב 15 זה מבחינתי חלום ! הבאת דוגמה מהסרטים !!

לקנות סביב ה 20-30 ולמכור ברווח של כמה אלפים זו הכוונה

אני אדם פרטי וגם אני כמוך לא אוהב לעשות ביזנס עם סוחרים. בטח כשמדובר ברכב. תמיד עדיף יד פרטית

לא כל המוכרים בהכרח קונים רכב אחר מיד עם המכירה.. חלק מקבלים מהעבודה, חלק עוברים לתח''צ\אופניים חשמליות וכד'

לא כל הקונים זקוקים לעזרה במימון מהמוכר לרכב של סביבות 30K

מי שמתאים לו יקנה. טלפונים תמיד יהיו והרכב וודאי יימכר 

לפני כשעה, asix כתב:

נראה לי שהחלום שלך זה להיות סוחר רכבים ואתה מתעלם מכל מה שהחכמים בפורום מנסים לומר לך.

1) בוקי שאל אותך שאלה יפה. למה אני, הוא, הם צריכים אותך? מה הערך המוסף שלך לעיסקה. למה אני צריך לבוא אליך ולא לסוחר רכבים אחר? 

2) כדאי שתקרא מדורי כלכלה ותבין שהריבית במשק עולה והכסף לא זול כבעבר וזה יתבטא בצמצום רכישות של כלי רכב וירידה במחירי הרכבים יד 2.

3) המלצה אחרונה, אם אתה רוצה להיות סוחר רכבים, תעשה את זה נכון ואל תעשה את זה בצורה חובבנית.

1 השבתי. בטח גם אתה כמוני לא נמשך לסוחרים אז וודאי יד פרטית זה יתרון

2 הביקוש למכוניות קטנות חסכוניות וזולות אם כבר לא ירד. אני לא אקקנה לצורך העניין רכב שהוא לא הדמנות כמעט וודאית לרווח

3 אולי תתן המלצה נכונה ?

פורסם

אז זהו שזה ממש לא ככה.

קח בחשבון שאחרי שאתה רוכש את הרכב, אתה צריך במינימום לבטח אותו, ולנקות אותו ולהעביר בעלות. כל הדברים האלה ביחד עומדים כ-500 ש"ח לפחות.

קרא את השרשור הזה כדי להבין. (אגב בשרשור דנן היתה טעות הרווח היה 7 שקלים בלבד...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...