Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

WECOM גלישה לכל החיים?

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה העיקרית היא -> מה העלות של התוכנית שלקחת ?

אם עלות התוכנית היא 79.90 ש"ח (ונראה לי שזה המצב), אז הכל בסדר. הם מציגים לך את התימחור שלהם בחלוקה לפי שימוש בארץ ושימוש בחו"ל כולל כמה ניצלת.

זה שהם מציגים את זה בצורה מעט מוזרה - נו, מה לעשות. כל אחד והשגעונות שלו... :-)

פורסם (נערך)

אין להם חבילה של 79.9 ש"ח.

פות"ש - בדקת שהמדינה שיצאת אליה מכוסה במסזגרת החבילה? כמעט כל היעדים כן, אבל יש כמה מקומות שלא. זה יכול להסביר את הפער.

ככה נראית חשבונית של החבילה בלי שיחות בחו"ל:

image.png.5b1253599a759c7648beaf92a0bc654c.png

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 17 שעות, GTאי כתב:

אין להם חבילה של 79.9 ש"ח.

פות"ש - בדקת שהמדינה שיצאת אליה מכוסה במסזגרת החבילה? כמעט כל היעדים כן, אבל יש כמה מקומות שלא. זה יכול להסביר את הפער.

ככה נראית חשבונית של החבילה בלי שיחות בחו"ל:

image.png.5b1253599a759c7648beaf92a0bc654c.png

כן בוודאי שבדקתי, אחרת לא הייתי מפעיל את הגלישה :) 

פורסם

אני רואה שהם באמת הפסיקו למכור את החבילות עם הגלישה נצחית בחול כנראה שזה היה הפסדי.

אני גם רכשתי את החבילה הזו עם הדור 5 ב- 60 ש״ח בחודש. כבר הייתי ב-2 מדינות מאז והכל עבד אחלה. גם נראה אחלה כשאני נכנס לאזור האישי שלי.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

למה לא לפנות אליהם קודם? כנראה טעות בחישוב. התנאי תוכנית הנכונים באזור האישי ובמייל, הPDF הזה לא קשור.

הם לא מאפשרים גלישה בחו"ל בלי חבילה ואי אפשר להפעיל גלישה בנדידה בנפרד.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

עברתי לפני כמה חודשים ל WECOM במטרה אחת ברורה: לייצר לי באותו הטלפון זמינות יותר טובה ל DATA במקומות שבהם הקליטה ב"פלאפון" פחות טובה (יש מקומות שאני עובד בהם והקליטה לא תמיד משהו). לשם כך נדרשתי לחפש מפעיל וירטואלי שעובד עם פרטנר או סלקום.

טו מייק אלונג סטורי שורט, זה היה כל כך גרוע שפשוט אתמול נשברתי סופית:
1. הקליטה לא באמת היתה טובה יותר מפלאפון במקומות שפלאפון היו פחות חזקים.
2. מחייג מספר מקוצר מהקו של WECOM (כוכבית משהו) ומגיע למקום X (מקום לא נכון).
מחייג את אותו המספר מהקו השני (רמי לוי - פלאפון) ומגיע למקום Y (הפעם, המקום נכון).
חזרתי על הפעולה פעמיים בשביל להבין שזה לא היה חד פעמי ושלא טעיתי.
3. זמינות (אתמול בבוקר) - שיחה נכנסת מאמא שלי לא התקבלה בכלל (הטלפון עם קליטה מלאה ב-2 הקווים).

עברתי ל ESIM של רמי לוי (פלאפון) ב-12 דקות (כולל ניוד) וחזרתי שוב ל-2 סימים של רמי לוי (פלאפון) - כמו פעם, הכיטוב.

פחות ממליץ עליהם.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא הבנתי, אתה מקבל גלישה בטלפון הסלולר ללא הגבלת נפח? ומה המהירות גלישה שאתה מקבל ואיכות הקליטה? ואם זה כולל 5G או רק 4G?

האם יש אותיות קטנות? שלא באמת זה גלישה ללא הגבלת נפח?

פורסם
לפני 2 דקות, גולדן191 כתב:

אין דבר כזה היום גלישה ללא הגבלת נפח, הם יודעים שיש כאלה שיחברו נקודה חמה ויורידו אלפי ג'יגות בכמה ימים.

Wecom נותנים גלישה חופשית בארץ ללא הגבלה. באותיות הקטנות זה "שימוש סביר" אבל בעידן שבו כבר יש חבילות של 200-500 גיגה, אתה יכול לראות טלויזיה כל היום על הנקודה החמה ולא תעבור את זה.

• מעניין 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 12 דקות, איציק נ. כתב:

Wecom נותנים גלישה חופשית בארץ ללא הגבלה. באותיות הקטנות זה "שימוש סביר" אבל בעידן שבו כבר יש חבילות של 200-500 גיגה, אתה יכול לראות טלויזיה כל היום על הנקודה החמה ולא תעבור את זה.

השאלה האם יגידו למשתמש משהו אם הוא יוריד למשל את כל העונות של 24 ואז את כל העונות של הסמויה? (מעל 1,200 ג'יגה)

לדעתי יגבילו לו אם ככה

• תוכן חדש...