Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

רכשתי רכב לפני שבועיים מאזדה 2 2008 174k ק״מ

אחרי שקניתי שמתי לב לרעידות מהמנוע.לקחתי למוסך 

עשו ניקוי מצערת והרעידות כמעט נעלמו. בערך יומיים אחרי הניקוי. נדלקה נורת מנוע, חזרתי למוסך חיברו למחשב והמוסכניק אמר שזה תקלה p0240- שאומרת (אי יעילות של הממיר קטליטי) והוא לא מתעסק בזה. הוא טען שכנראה התקלה הייתה עוד לפני, ולפני שקניתי את האוטו המוכר איפס את התקלה. דיברתי עם כמה מוסכי אגזוזים. הבנתי שלא מתעסקים פשוט מחליפים ממיר קטליטי חדש. סליחה על החפירה אבל האם יש למישהו מושג מכיר את זה או רעיון שיכול לעזור לפני החלפה של הממיר קטליטי שזו כרגע אפשרות אחרונה שלי 

עריכה אחרונה על ידי nivp271
פורסם (נערך)

קודם כל תתחדש!

הרעידות היו ככל הנראה מהמצערת, אין קשר לממיר הקטליטי

אי יעילות ממיר קטליטי זה לא משהו דחוף, זה לא בטיחותי, זה לא משהו שמצריך טיפול מיידי
זה בעיקר זיהום אוויר וסביבה, גזים רעילים שאמורים להישרף בממיר פשוט נפלטים לאוויר, כן זה לא בריא
אבל יחסית לכמות הרעל שאנחנו נושמים כל יום, לא חושב שהזיהום שהרכב שלך מייצר עקב תקלה בממיר יגרום לחורבן האנושות.

אבל כן צריך להבין מה קרה שם, בגדול זה קורה בדרך כלל אחרי שהיה misfire וזה בדרך כלל  קורה
אחרי שאחד מסלילי ההצתה נדפקים, ואז הדלק הטרי שלא נשרף פשוט מגיע לממיר הקטליטי ושורף אותו
תוודא שסלילי ההצתה אצלך תקינים.

כנראה שלא תעבור טסט (זיהום אוויר) אבל גם כאן אפשר לשים תוסף ולקוות לטוב, היו מקרים.

לגבי הממיר, אם יש לך תקציב - תחליף , עניין של 1000 שקל כולל עבודה.

אם אין לך תקציב לזה, ואין טסט בקרוב, אני לא הייתי רץ להחליף את הממיר עכשיו.

עריכה אחרונה על ידי boli19
פורסם
לפני 8 שעות, boli19 כתב:

לא דווח על מיספייר, ולא על תקלות נוספות, ולכן לא רואה סיבה מדוע הסלילים לא יהיו תקינים.

פורסם
לפני 19 שעות, boli19 כתב:

קודם כל תתחדש!

הרעידות היו ככל הנראה מהמצערת, אין קשר לממיר הקטליטי

אי יעילות ממיר קטליטי זה לא משהו דחוף, זה לא בטיחותי, זה לא משהו שמצריך טיפול מיידי
זה בעיקר זיהום אוויר וסביבה, גזים רעילים שאמורים להישרף בממיר פשוט נפלטים לאוויר, כן זה לא בריא
אבל יחסית לכמות הרעל שאנחנו נושמים כל יום, לא חושב שהזיהום שהרכב שלך מייצר עקב תקלה בממיר יגרום לחורבן האנושות.

אבל כן צריך להבין מה קרה שם, בגדול זה קורה בדרך כלל אחרי שהיה misfire וזה בדרך כלל  קורה
אחרי שאחד מסלילי ההצתה נדפקים, ואז הדלק הטרי שלא נשרף פשוט מגיע לממיר הקטליטי ושורף אותו

כנראה שלא תעבור טסט (זיהום אוויר) אבל גם כאן אפשר לשים תוסף ולקוות לטוב, היו מקרים.

לגבי הממיר, אם יש לך תקציב - תחליף , עניין של 1000 שקל כולל עבודה.

אם אין לך תקציב לזה, ואין טסט בקרוב, אני לא הייתי רץ להחליף את הממיר עכשיו.

ממיר במאזדה 2 2008 לא עולה אלף שקלים, חבל סתם להטעות את הבחור. 

רק העבודה שם בערך 500-800. ללא החלק. 

פורסם
בתאריך 2.11.2022 בשעה 22:12, nivp271 כתב:

רעיון שיכול לעזור לפני החלפה של הממיר קטליטי שזו כרגע אפשרות אחרונה שלי 

אתה יכול להתייעץ עם אנשים מקצוע לגבי פירוק הממיר וניקוי באמבטיה. לא הייתי רץ להחליף מייד.

https://www.midrag.co.il/Expanel/Question/1516

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני שעה, barak5915 כתב:

ממיר במאזדה 2 2008 לא עולה אלף שקלים, חבל סתם להטעות את הבחור. 

רק העבודה שם בערך 500-800. ללא החלק. 

צודק, אני באמת לא  יודע כמה זה יעלה במאזדה 2. אני החלפתי אצלי בלאנטיס ב-1000 שקל כולל עבודה, חשבתי שזה בערך אמור להיות
אותו מחיר לממיר תחליפי למאזדה 2 או 3.

אני משכתי את החלפת הממיר כמעט שנתיים, לא קרה שום דבר, לפחות לא ברכב שלי.

פורסם
לפני 12 שעות, boli19 כתב:

צודק, אני באמת לא  יודע כמה זה יעלה במאזדה 2. אני החלפתי אצלי בלאנטיס ב-1000 שקל כולל עבודה, חשבתי שזה בערך אמור להיות
אותו מחיר לממיר תחליפי למאזדה 2 או 3.

אני משכתי את החלפת הממיר כמעט שנתיים, לא קרה שום דבר, לפחות לא ברכב שלי.

ממיר במאזדה 2 עולה כולל התקנה לפחות 1300 + מע"מ. 

אני פשוט בתחום, ולפעמים לקוחות באים אליי ביציאה איך אתה לוקח 1500 אמרו לי אלף גג, ואז אחרי תיחקור קל אני מבין שהוא לא קיבל הצעת מחיר ממוסך, אלא מהפייסבוק וכדומה 

• תוכן חדש...