Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש למשפחה + 2 ילדים קטנים 150K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצים לשדרג את הHRV 2018 שלנו, אמין וחסכוני במשהו חדש.
חשבנו בהתחלה על CX3 שמתומחר בסביבות 130K אבל משהו מרגיש צפוף יותר. במידות הCX30 מרגישה הרבה יותר טוב כמו גם העיצוב בפנים אבל הוא כבר יקר מעל 150K.
מתכננים להחזיק ברכב 3-5 שנים. צרפתיות לא באות בחשבון. כמובן שרצוי משהו אמין וחסכוני.
נוסעים 20-25K בשנה רכב עיקרי.
גם אם אחרוג מעט מהתקציב ל160K האם יש אלטרנטיבות טובות יותר מבחינת עלות תועלת ושמירת ערך?
ספורטז 2 ליטר? משהו בתיבות כפולות המצמד מרתיע אותי

פורסם

אם אתה יכול לוותר על תנוחת-ישיבה של ג'יפון ,אז טויוטה קורולה יכולה להתאים.

אם לא, שקול סוזוקי ויטארה.

בהצלחה

פורסם

מאזדה CX-3 יהיה צפוף משמעותית מההונדה שלכם.

תיבות כפולות מצמד מפגינות היום רמת אמינות טובה משל עבר. את של יונדאי/קיה אני מכיר בעיקר עם מנוע הטורבו דיזל של הספוטאז' היוצא ולצערי שם רמת האמינות באמת לא בשמים וגם בקבוצות פייסבוק של ספורטאז' יש הרבה טענות על הגיר.

מצד שני את התיבה של VAG אני מכיר יותר טוב ושם התלונות פחתו באופן משמעותי בשנים האחרונות. בהתאם לזה מציע לך לבדוק סיאט אטקה. הוא מרווח זריז, חסכוני ובחריגה קטנה נכנס לתקציב.

אפשר לשקול גם קיה סלטוס שמתאים לתקציב אבל בהסתייגות קלה שכן דגם מעודכן כבר הוצג ואמור להגיע גם לישראל מתישהו בשנה הבאה. תא הנוסעים קצת פשוט ופלסטיקי והרכב רועש.

פורסם

סיאט אטקה ובקודה קאמיק עונים היטב על הדרישות.

אם אתם מוכנים לוותר על פוזת הג'יפון אפשר לשקול רכבים משפחתיים דוגמת מאזדה 3 סדאן, פורד פוקוס, סקודה אוקטביה, יונדאי אלנטרה היברידית וסיאט לאון.

אני לא אוהב את אופי הפעולה של תיבה רציפה בה מצוייד ה- hrv הנוכחי שלכם.

אם אתם כבר רגילים אליה ניתן להוסיף לרשימה טויוטה קורולה סטיישן או אפילו להגדיל את התקציב ולרכוש קורולה קרוס בסיסית ב- 170k שח שבזכות השילוב של טויוטה + גיפון + היברידי תשמור היטב היטב על ערכה.

פורסם

קארוק אם כבר, לא קאמיק.

קאמיק מתחרה בארונה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...