Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ראשית אבקש לא להפוך את זה לדיון חזירות של מוסכים. היו מספיק כאלו. 

אני שואל מבחינה טכנית. ספר טיפולים של יצרן מאזדה מציין כי פילטר אוויר מחליפים רק ב-60K ואילו ב-15/30/45 רק מנקים אותו. 

במוסכי היבואן (ואני מאמין שבכל מוסך בארץ) מחליפים אותו ולא מנקים כסטנדרט. מעולם לא נתקלתי בניקוי פילטר אוויר בשום רכב. 

האם לדעתכם יש היגיון טכני בכך? או שמא מדובר בענייני ריווחיות של מוסכים? חוסר מקצועיות? (מעולם לא פתחו ספר הנחיות של היצרן).

*כן אציין שכתוב בכוכבית שאם הרכב ננהג בתנאי אובך ואבק ניתן לקצר את תדירות ההחלפה, אבל בשום מצב לא כתוב שבכל טיפול כסטנדרט. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מניסיוני - ניסיתי לנקות פילטרים. רובם עשויים קרטון כלשהו ולא ניתנים לניקוי. ראיתי כאלה שאפשר לשטוף אותם, אבל גם הם לא חוזרים לקדמותם אחרי שטיפה. הם גם יקרים יותר.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מסננים לא ניתנים לניקוי בעזרת כלים שיש במוסך או בכלל.

אם מנקים אותם עם לחץ אוויר, הנקבוביות מתרחבות והמסנן לא ייגן על המנוע יותר.

• תוכן חדש...