Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטוטו כאן - ניסאן ג'וק הברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יגיעו שתי רמות גימור

ASCENTA מחיר: 147990 ש"ח

ASCENTA TECH מחיר: 152990 ש"ח

מנוע 1.6 הספק 143 כ"ס.

יחידת הכח זהה לזאת המצויה ברנו ארקנה שכבר נוסעת על כבישי ישראל, וצריכת הדלק הצפויה צריכה להיות טובה יותר מה-16 ק"מ לליטר של הרנו (כי הרכב יותר קל ב-150 קילו בערך)

עריכה אחרונה על ידי PriceDevil
  • מעניין 1
פורסם (נערך)

צריכת הדלק דימיונית, גם בארקנה, אלא אם נוסעים רק בבין עירוני 80 קמ"ש. כנראה כך גם תהיה בכיעור הזה שנקרא ג׳וק. לצערנו כמו החיה על שמה הוא נקרא, גם הרכב שורד לא קטן.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

דווקא הגוק הנוכחי הפתיע אותי לטובה בניראות ובסלון שלו, המושבים היו לי הנוחים שיש בקטגוריה, ולמרבה הפתעה הרבה יותר טובים מ2008.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צריך להודות שהג׳וק החדש הרבה יותר מסבל לעיניים מקודמו, אבל כאן זה בערך מסתיים.

המושבים אכן נוחים אבל הרכב ענק ומגושם, לא מקנה בטחון ולא נעים לנסיעה.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

במה הגודל שלו חריג מהקטגוריה?

למה מגושם?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 4 שעות, ניקו פ. כתב:

צריכת הדלק דימיונית, גם בארקנה, אלא אם נוסעים רק בבין עירוני 80 קמ"ש. כנראה כך גם תהיה בכיעור הזה שנקרא ג׳וק. לצערנו כמו החיה על שמה הוא נקרא, גם הרכב שורד לא קטן.

צריכת הדלק שציינתי היא בתנאים אמיתיים, ולא המספרים הלא ריאליים המפורסמים ע"י היצרן.

פורסם

לא חוזה הצלחה, אפילו שהוא יורד מ-150 אלף אחרי שכל ההיברידיות באורח פלא יישרו קו למחיר הזה.

מכיוון שהיאריס קרוס ההיברידי עולה פחות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מעניין מה יהיה מפרט האבזור. הג'וק קצת יותר גדול מהיאריס קרוס, בסיס הגלגלים שלו ארוך יותר ותא הנוסעים שלו הוא רמה אחת מעל מבחינת עיצוב ואיכות חומרים, יכול להיות שעבור חלק מהאנשים הוא יהיה שווה תוספת של כמה אלפי שקלים לעומת יאריס קרוס. מצד שני לניסאן אין את הסחירות ושמירת הערך של טויוטה.

בתכלס הוא יושב בול על המשבצת של יונדאי קונה הייבריד ושם זאת תחרות קשה. אין לי ניסיון עם ההיברידית של רנו/ניסאן אבל היחידה של יונדאי מוצלחת והרכב עצמו פרקטי. מבחינת תמחר שניהם מפגינים את אותו תמחור מוגזם ביחס לגרסאות הבנזין הסטנדרטיות.

• תוכן חדש...