Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב יוקרה יד 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, Potato כתב:

תקנה מאזדה 6 עם מנוע 2.5.

אם בא לך משהו זקן תחפש פאסאט.

תחליף את המערכת לאנדרואיד מודרני בעוד 1500 שקל.

בשביל לסוע קצת בעיר חבל להכנס להרפתקאות.

אל תוריד לבנדם , שיקנה מה שהוא חושק בו גם אם זה ליום בשבוע אבל שיקנה מה שהוא רוצה , כמובן לקחת בחשבון תקציב דל זה בהתאם .

הכי הכי חשוב שבסוף אתה מחפש רכב שני חפש אותו ברגוע בסוף תמיד מוצאים אחד טוב .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
לפני 5 דקות, lishaina כתב:

אל תוריד לבנדם , שיקנה מה שהוא חושק בו גם אם זה ליום בשבוע אבל שיקנה מה שהוא רוצה , כמובן לקחת בחשבון תקציב דל זה בהתאם .

הכי הכי חשוב שבסוף אתה מחפש רכב שני חפש אותו ברגוע בסוף תמיד מוצאים אחד טוב .

אני רושם את דעתי.

מותר לי?

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, Potato כתב:

אני רושם את דעתי.

מותר לי?

לא בטוח שהפאסאט תהיה זולה בהרבה לתחזוקה מוולוו או מרצדס - תלוי איזה מנוע וגיר יש שם.

הבעיה במרצדס /ב.מ.ו /וולוו של אותם השנתונים היא עודף אלקטרוניקה וכמו שאבא שלי אומר " אובר שכלולים מתכון לצרות"...

מציע לחשוב גם על הונדה אקורד- היא לא רכב מפואר אבגל מציעה כמו המאזדה 6 חבילה נאה של אבזור ופינוק בגרסת מנוע  2400. 

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ממה שאני מכיר,לפאסאט עלול להיות גיר בעייתי אבל התקלות ידועות ופתורות.

הוא רכב יותר מעודן מהמאזדה שזה יכול להיות יתרון,ויש מספיק מוסכים שיודעים להתמודד איתו

פורסם
בתאריך 13.10.2022 בשעה 17:11, Nick123 כתב:

ברור לי שאצטרך להתפשר על רכב עם קילו טרז גבוה יותר לעומת רכבים חדשים אבל לתפיסתי למותגים כמו וולוו או מרצדס ה 100,000+ קילומטרים לא משמעותיים (מבחינת בלאי) כמו אצל רכבים פשוטים יותר כמו קיה, פז'ו וכדומה.

כבר זו הנחה שגויה מאוד. בדיוק הרגע סיימתי טיפול 300K לקיה שלי בלי שום בעיות מיוחדות בדרך.

רכבים יקרים שמגיעים לקמ הזה והן לא מוניות מרצדס זה די נדיר בארצנו.

אם אתה רוצה יוקרה ואמינות תחפש לקסוס, בתקציב שלך תקנה דגם 'בסיסי' בן 13-15.

פורסם
לפני 19 שעות, EliC25 כתב:

בדיוק הרגע סיימתי טיפול 300K לקיה שלי בלי שום בעיות מיוחדות בדרך.

מטוסי נוסעים לא מקבלים טיפול כמו הרכב שלך - איך יהיו לו בעיות?

פורסם

לא ברור לי מה אתה בדיוק מחפש ברכבי היוקרה, את הסמל? מנוע החזק? גודל? איבזור וסלון מפואר? 

לקנות רכב יוקרה במחיר הזה לא משתלם, כמו שכתבו לפני הרכב נהיה ישן וזול אבל ההוצאות לא יורדות.

לדעתי תבין מה בדיוק אתה מחפש ותנסה למצוא רכב שעונה על זה בצורה הכי טובה (גם עם הוא לא רכב יוקרה).

למשל אם כל מה שמעניין אותך זה סלון פנימי יפה אז ב 70K אתה יכול למצוא מאזדה 2 pure white שנותנת סלון יפה לרכב קטן, אמין, מבוקש וקומפקטי עם הוצאות נורמליות.

אם אתה מחפש רכב גדול אז כמו שהמליצו מאזדה 6 תעשה עבודה יפה.

• רעיון טוב! 1

טסלה 3 2022

פורסם

אוי כמה תגובות של חסרי ניסיון. 

פות״ש, בלאי זה בלאי, והוא מתכלה כמו בכל מכונית אחרת, למעט בדגמי המוניות שם המתלים מגיעים מחוזקים. 

הכי פחות סיכון ברכבי יוקרה זה לקסוס, אך גם שם יש הפתעות. 

לדעתי, להחזיק רכב יוקרה אמיתי בתקציב הזה יגרור עמו בעיות רבות, בין אם בעיות בתכנון המנוע ובין אם בלאי טבעי. 

פורסם
לפני 6 שעות, אביגדור2 כתב:

אולי תבדוק קדילאק ats נראה לי היא בתקציב נותנת תחושת יוקרה הנאה מנהיגה והרבה פוזה מהסביבה 

רכב שכדאי לקנות יהיה רחוק מהתקציב.

רכב נחמד,חלפים יקרים בארץ.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
בתאריך 17.10.2022 בשעה 13:43, ArikC כתב:

אני מתנצל לנפץ את הבועה,אבל V40 זה לא רכב יוקרה,רכב בינוני ביותר.

תודה, שמח שאמרת את זה קודם, כי משום מה גם רוב המגיבים פה חושבים שכן. 

גם וולוו כמותג הוא לא מותג יוקרה בעיני, אלא פרמיום (יש כאלה שיאמרו סמי פרמיום), אבל זה כבר מכניס אותנו למחוזות הוויכוח הנצחי של מה הוא פרמיום, ומה הוא יוקרה.

לפותח השרשור, הייתי הולך לכיוון לקסוס, אם תוכל למצוא משהו סביר בתקציב. 

עריכה אחרונה על ידי robertf
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...