Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שלא מבין אנגלית

תביעה מפתיעה לפורד...

פורד הגאונים עשו בורג משני חומרים שונים, האחד קשיח שיעמוד בחוזק הנדרש להחזיק את הגלגל במקום והשני שהוא עם ציפוי/חומר עמיד לקורוזיה שיראה יפה.

הבעיה היא שאותו החלק היפה במצבים של אקלים משתנה מתחיל לשנות צורה ולהתנפח, ככה המתפח כבר אינו מתאים לגודל של הבורג. 

הם כמובן מתנערים מהאחריות.

עכשיו ברור לי שלא מדובר במכסה נוי שבד"כ שמים על הברגים, אלה פאשלה של יצרן הרכב שעשה חצי עבודה ועכשיו תקע את הלקוחות שלו בשולי הכביש, תרתי משמע.

בהצלחה לכולנו

• אהבתי 1
פורסם

תראה התשובה שלהם ושל עוד כמה אנשים שראיתי בשכונה עם גלאקסי\אסמקס היא:

מה אתה רוצה מחיינו?

אין לנו בכלל גלגל ספייר.

יש פנצ'ר? ספריי לגלגלים ונסיעה לפנאצ'ר מעכר שיתקן\יחליף גלגל.

הגלגל נקרע? נזמין גרר

בכל מקרה תודה רבה על התשובה. צריך {ועשיתי כבר} לידע את ידידים שמזמינים אותם לרכבים כאלו שידעו שרק עם פטיש כבד ובוקסה 22 הם יחלצו את הבורג

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

שנים ידעתי על הבאג הדבילי הזה בברגי הגלגלים ודחיתי את ההחלפה של כולם. לפני חצי שנה היה לי בורג בצמיג ולמזלי הייתי ממש על יד פנצ'ריה, לקח לו 20 דקות לפרק את הגלגל מהרכב ולא לקח אגורה יותר ממחיר התיקון עצמו (30 שקל).

באותו יום הזמנתי סט צמיגים חדשים כי כבר הגיע הזמן ובאותה נשימה לאחר מחקר מעמיק מאמאזון את אלה בפאקינג 75 שקל בלבד: https://www.amazon.com/gp/product/B083PX255P/ref=ppx_yo_dt_b_asin_image_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

לכל בעלים של פורד אני ממליץ להזמין אותם ולהחליף לפני כל דבר אחר.

image.png.f50dd531676ff69f3d3ff4d052a3c8ec.png image.png.9d982a0210db237e47997f92d559cf52.png

מתאימים בול לפוקוס, מתברגים בלי בעיה וגם יפים כבונוס. ומאז אני שקט שלא אתקע באיזה חור עם הברגים ההזויים הללו עם הכיסוי.

• אהבתי 1
  • 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חברים יקרים, אחרי שעה שניסיתי לפרק גלגל, אובד עצות, מתוסכל ביותר. 

בפורד קוגה הבעיה זהה. 

מצרף סרטון איך לפרק את המכסים לאלו שלא רוצים להזמין סט אומים חדש. 

אמלק, מקדח כוס מתאים יעשה את העבודה. 

• תוכן חדש...