Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לרכוש שני פנסים מחו"ל במחיר שיעלה לי לקנות בערך אחד בארץ,

כשבדקתי מכס, הופתעתי לראות שזה רק 17% מעל 75$ ואין מדרגה נוספת ב500$

כתוב שדרוש אישור משרד התחבורה - לחצתי על הלינק,

העביר אותי לטפסים בנושא יבוא כלי רכב ומוצרי תעבורה והיחיד שנשמע מתאים מכל האפשרויות שם זה - בקשה לרישיון ייבוא מוצרי תעבורה

נכנסתי והתחלתי למלא,

באחד השלבים ביקשו שטר מטען, רוצים שאזמין את המוצר ורק אז אבקש אישור? לא עשה הגיון והשדה גם לא חובה אז דילגתי עליו

עוד לא שלחתי את הטופס

האם אני בכיוון הנכון?

אם כן, לאחר קבלת "הרישיון" פשוט להזמין את המוצר?

מעדיף לברר את כל הפרטים כעת מאשר להזמין ואז להתחיל לרדוף אחרי מידע

תודה לעוזרים

כבר חתמתי...

פורסם (נערך)

קודם אתה מזמין ורק אז ממלא בקשה. 

אני משחרר פה ושם פריטים מהמכס במסגרת עבודתי. אתה מזמין את המוצר, ורק כשהוא נוחת בארץ ועולה בבדיקה, אתה נדרש לשלוח את האישור הנכון. 

כל זה קורה כשהפריט בארץ, עם שטר מטען, חשבונית ותאריך משוער בו הוא נחת.

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי שביט
  • אהבתי 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שים לב לרכוש רק חדשים ועם סימון CE ואישורים מתאימים. יש הנחיות באתר משרד התחבורה ואתר רשות המיסים.

https://odysseycars.co.il/סוגי-הפנסים-המותרים-לרכבים-ביבוא-אישי/

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לצערי לפני ששביט ענה, כבר מילאתי את הטופס (ראיתי בפוסט אחר שמישהו רשם שחייבים למלא לפני שמזמינים)

עוד לא הזמנתי, אבל אלה שאני מעוניין לרכוש הם אמריקאים עם תקן אמריקאי (כפי שדרוש באתר משרד התחבורה)

כיוון שרשום התקן האמריקאי אני משער שמותר להזמין אותם, דגם הרכב שלי נמכר באמריקה והפנסים נושאים את אותו המק"ט

אז לפי מה שכתבתם, עליי להזמין קודם, לחכות שיגיע ואז להתחיל את כל התהליך?

כבר חתמתי...

פורסם (נערך)

Reversing lamps - NZTA Vehicle Portal

לפחות אחד מהסימונים האלה חייב ! להיות על כל פנס - מוטבע/ מודפס לא מדבקה.

לפי התשובה שלך - אז הסימון חייב להיות לפי FMVSS שזה התקינה האמריקאית

What does the marking of car headlights mean - AvtoTachki

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אם כך, אין סיבה לדחייה, מלא את הטופס עם כל הנתונים , כולל מפרט יצרן (אמור להיות מסמך של יצרן הפנסים עם המפרט) . 

במידה וביצעת הזמנה כבר אז פעל לפי ההנחיות. 

בהצלחה.

• אהבתי 1

פורסם

1000 זה מוגזם, תיק עמילות קטן 250-300 שקל ללקוח מזדמן. 

• אהבתי 1

פורסם
לפני 16 שעות, פאביה כתב:

קח בחשבון עוד עלויות שחרור של סדר גודל 800-1000 ₪ 

הזמנתי יותר מפעם אחת פנסים ,יש 17 אחוז מע"מ,אין עלויות בדיקות וכו' זה פריט לשחרור מהיר.

עם המיסים יצא לי משהו כמו 280 ש"ח על פנס שעלותו 200 דולר,רחוק מאוד ממה שאתה אומר.

• אהבתי 1

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
לפני שעה, ArikC כתב:

הזמנתי יותר מפעם אחת פנסים ,יש 17 אחוז מע"מ,אין עלויות בדיקות וכו' זה פריט לשחרור מהיר.

עם המיסים יצא לי משהו כמו 280 ש"ח על פנס שעלותו 200 דולר,רחוק מאוד ממה שאתה אומר.

פנס אמור לעבור בדיקת מפקח משרד התחבורה בנתב"ג ולהשתחרר בהליך פרטני ולא מהיר. 

אצלך כנראה חמק מתחת לרדאר. 

החישוב שלי הוא 250-300 ש"ח תיק עמילות + בדיקת מפקח באיזור 200 ש"ח + עלויות אחסנה ואגרות + מע"מ. 

.

פורסם

פנסים הם חלפים לשחרור מהיר.

לא חמק מתחת לרדאר,הזמנתי יותר מפעם אחת,מוזמן גם לבדוק ברשימה של החלפים בשחרור מהיר.

אין שום עמילות מכס ,ובדיקת מפקח היא חינם.

• אהבתי 2

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
לפני 4 שעות, ArikC כתב:

פנסים הם חלפים לשחרור מהיר.

לא חמק מתחת לרדאר,הזמנתי יותר מפעם אחת,מוזמן גם לבדוק ברשימה של החלפים בשחרור מהיר.

אין שום עמילות מכס ,ובדיקת מפקח היא חינם.

פנסים לרכב חייבים אישור משרד התחבורה. 

אתה מוזמן לקרוא צו יבוא חופשי. 

בשחרור פרטני כמו שאמור להיות במקרים כאלה יש תשלום עמילות מכס + בדיקת מפקח+שאר העלויות שציינתי. 

פנסים לא ברשימה שציינת. 

.

פורסם (נערך)

רשימה לשחרור מהיר:

http://ushopsmotors.co.il/wp-content/uploads/2016/02/motors_1.pdf

פנסים נכללים ברשימה כפי שאמרתי,וזו עוד רשימה ישנה שמאז נכנסו עוד חלפים.

בדיקת מפקח היא ללא עלות,משרד התחבורה לא גובה על זה שקל,אם אתה מזמין דרך חברת שילוח DHL פדקס וכו',הם גובים על הטרחה שהם צריכים להביא את החבילה למפקח.
אני שלחתי את הפנסים דרך EMS ואפילו הם לא גבו בדיקת מפקח מכיוון שזה בחינם,החיוב הסופי על 190 דולר היה 225 שקל ,107 שקל מעמ,18 אחוז אגרת מחשב ועוד 100 שקל אגרות של דואר ישראל,הקצאת אשראי וכו'.

עריכה אחרונה על ידי ArikC
  • אהבתי 1

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

הרשימה הזאת ישנה ולא עדכנית .

זאת הרשימה המעודכנת :

chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://www.gov.il/BlobFolder/policy/import-policy/he/import_demands_7-21.pdf

אתה קצת סותר את עצמך - מצד אחד אתה אומר שפנסים הם הליך שחרור מהיר ובאותה נשימה אומר שחברות שילוח גובות על העברה למפקח תחבורה. 

בהליך שחרור מהיר משחררים חבילות שלא דורשות אישורים ורשיונות למיניהן . 

העלויות שציינתי נכונות לחברות בלדרות ( UPS , DHL וכו' ... ) שגובות כמובן על בדיקת מפקח . 

לדואר יש עלויות משלו. 

עריכה אחרונה על ידי פאביה

.

• תוכן חדש...