Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתעניין במאזדה 3 באזור 80-90K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אחרי שהייתה לי איביזה 2021 מהעבודה ונאלצתי להחזירה עקב מעבר עבודה, התחלתי לחפש לקנות רכב ביד שניה.

מוכן להשקיע עד 90K, כשהעדיפות היא עד 80K ופחות.

אני פוזל לכיוון המאזדה 3 עם מנוע 2.0 שעל פני השטח נותנת את מה שאני צריך:

אמינות - פוסל רכבים גרמנים בגלל ה-DSG (למרות שנהנתי מהגיר מאוד), ואת הלאון FR ידנית בגלל ה-3 דלתות,

התנהגות כביש - משהו שמאזדה ידועה בו, לפחות לפי מה שיצא לי לקרוא פה לא מעט בעבר,

כוח - אומנם לא הטורבו שהתרגלתי באיביזה, אבל מנוע לא קטן שהבנתי נותן ביצועים די טובים (גם אם בא על חשבון דלק),

וגודל - האיביזה הייתה כמעט בול מה שהייתי צריך, אז קצת תוספת בגודל במאזדה 3 אני מניח יהיה טוב בשבילי (בעיקר לטיולים עם ציוד ואנשים).

בחיפוש יצא לי למצוא מאזדות 3 בין שנתונים 2016-2018 שפחות או יותר נופלות בתקציב, ורציתי רק לוודא האם הייתה מתיחת פנים או שינויים משמעותיים כלשהם בין השנים האלה, וגם לדעת מה הבדל ברמות האבזור השונות (Spirit/Premium/Sport). מעניין אותי בעיקר אם יש הבדל משמעותי במערכות בטיחות (עדיפות למערכות שיכולות להוזיל ביטוח), וגם מערכת שמע יותר איכותית.

שואל כי לבדוק את הפירוט באתר של מאזדה עכשיו כבר לא רלוונטי כי מדובר בדגם שונה וחדש יותר.

פורסם

מציע לך להתחיל בבדיקה של מחירי ביטוח ודרישות מיגון. הרכב לאחרונה מככב בגניבות.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אם היה נגנב לא הייתי קונה שוב.

סה"כ רכב מאוד חביב,דיי סטנדרטי.

יתרונות: נראה טוב,מזגן מעולה

מבחינת אמינות:ברזל,לא מכיר רכב יותר אמין,אולי טויוטה.

התנגות כביש לדעתי סטנדרטית,לא משהו מעבר.

מבחינת כוח אל תצפה לטיל,הרכב אנמי והכוח מגיע בקצה הסל"ד.

מבפנים דיי צפופה, בגאז טוב.

הרמקולים המקוריים לדעתי מאכזבים.

סה"כ זה רכב טוב אבל אני היייתי מחפש משהו אחר.

פורסם

במחירים שלה היום,ספיריט 2018 מבקשים כבר 100 אלף שקל,שחדשה עולה 148. 

4-5שנים על הכביש ו50 אלף פער זה לא פער מוצדק,והדור החדש עדיף משמעותית. 

מאזדות 3 יוצאות ליסינג והדגם ברמת גימור הכי נמוכה מבקשים עליה 70 אלף,לרכב 2016.(שחדשה עלתה 115+- ב2016) 

ממליץ בחום לרדת מהקנייה שלה כמשומשת. 

הרמת גימור הכי נמוכה זה ספורט,אחריה קומפרוט והבכירה זה ספיריט. 

בשנים מסויימות תמחרו אותה כגרסא ״פרימיום״,זה ספיריט רק בשנה אחרת שהחליפו את השם,אין הבדל.

הרכב בשנת 2019 יצא בדור(4) חדש עדיף משמעותית ונהפכה לסמי פרימיום.(עד אז,משפחתית ממוצעת בכל הקשור לגימור) 

המחירים שלה היום פשוט מצחיקים,אותה מאזדה 3 שמכרתי ב80 אלף ליפני שנה וחצי מבקשים עליה 90. 

כרגע זה או לקנות אחת בת שנה ב120-130 אלף,או חדשה,לקנות משומשת מעבר לזה זה פשוט הזוי. 

מערכות בטיחות משמעותיות יש רק בדור 4 מ2019.(שמירה על נתיב,בלימה אוטונמית) 

בנוגע לכח,המאזדה משאירה מאחור את האביזה 1.0 מנסיון,לחצתי גם מעמידה וגם מגלגול עם איביזות(בכל זאת...צעיר)ותמיד המאזדה התרחקה במיוחד אחרי ה100 קמש,שבמהירות הזאת השאירה אותה הרחק מאחור. 

היא מרגישה פחות ״נמרצת״בתחושה אבל בפועל מהירה יותר. 

לא הייתי פוסל רכב בגלל גניבות,במחירים האלה בכל מקרה עושים מקיף,מקסימום הרכב יגנב מקבלים מחירון שהוא מאוד גבוה יותר מהשווי האמיתי של הרכב במכירה אפילו. 

אבל בגלל המחירים ההזויים שלה כרגע במשומש,או חדש או רכב בן שנה ב130. 

פורסם
לפני 11 שעות, Ido12 כתב:

הרמת גימור הכי נמוכה זה ספורט,אחריה קומפרוט והבכירה זה ספיריט. 

בשנים מסויימות תמחרו אותה כגרסא ״פרימיום״,זה ספיריט רק בשנה אחרת שהחליפו את השם,אין הבדל.

בטח שיש הבדל.

דבר ראשון רמת גימור ספיריט הייתה עד רכבים משנת 15 והיא אכן הייתה רמת הגימור הגבוהה.

בשנת 2016 שינו את רמת הגימור הגבוהה לפרימיום, והוסיפו מושבי עור, מה שלא היה בספיריט.

כמו כן בגירסאות המאוחרות של 2016 ו2017 נוספו מערכות בטיחות שלא היו בספיריט.

פורסם
לפני 3 שעות, roy007 כתב:

בטח שיש הבדל.

דבר ראשון רמת גימור ספיריט הייתה עד רכבים משנת 15 והיא אכן הייתה רמת הגימור הגבוהה.

בשנת 2016 שינו את רמת הגימור הגבוהה לפרימיום, והוסיפו מושבי עור, מה שלא היה בספיריט.

כמו כן בגירסאות המאוחרות של 2016 ו2017 נוספו מערכות בטיחות שלא היו בספיריט.

בשנתונים האלה צודק,בדקתי יש הבדלים של מושבי עור/זכרון בכסאות. 

המערכות בטיחות הוספו גם לספיריט/קומפרוט. 

זה היה זכור לי כי בדגמים הישנים יותר שינו רק את השם לתקופה קצרה. 

יש בזה הרבה משחק כנראה בן השנתונים. 

וגם היום קיים רק רמת גימור אחת ספיריט שהיא הבחירה. 

• תוכן חדש...