Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, davemustaine87 כתב:

פעם הייתי מנסה להיות מנומס ועונה שלא מעוניין ודברים כאלה, עד שהבנתי שזה לא עוזר

אפשר לשלב מנומס וניתוק ביחד.

- "אני לא מעוניין, תודה"

- מעביר כדור לצד השני 

- לפעמים הצד השני אומר "בסדר, להתראות" ואני מאחל בחזרה בלבביות "יום טוב".

- כל תשובה אחרת (שלא כיבדה את ה"לא תודה") מנתק מיד. חלילה מקשיב. כלום.

הפכתי את זה לפעולה מכאנית לגמרי ולכן זה לא מעיק/מעצבן אותי ואני שוכח מהסיפור תוך שנייה. ממליץ בחום לאמץ כדי שיישאר מקום גם לשרשורים על נושאים מעניינים יותר בפורום...

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מנסה לשחזר את הדיאלוג הזה מסיינפלד רק בגרסה המודרנית 

עובד בערך 4/10 פעמים, ופעם יצא לי מזה דייט

• מצחיק 3

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

עשיתי את זה פעם אחת, הייתי חייב לנסות.

שמעתי דרך הטלפון את הנציג מחליף צבעים ומנסה להבין מה קורה פה.

זה היה משעשע לכמה שניות , אני חייב לציין. 

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בגיאוחרטוגרפיה לא נתקלתם?

הטלפנים של החברה הזו לא חדלו להטריד אותי מספר פעמים בשבוע משך שנים, למרות שעם האבולוציה של התגובות שלי הגעתי ל-"נא להסיר אותי מרשימת המוטרדים". למזלי הם התקשרו רק לקו הבזק, והמכשיר נמצא בסלון, כך שלא הייתי שומע את הצלצול מקומת השינה/עבודה, ולאט לאט הם חדלו מלהתקשר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יו!!!

אני ממש אוהב שהם מתקשרים אליי! שלא יפסיקו.

זה הולך ככה:

שלום מדברים מעמותת אוכל לכל

אני ישר עונה: וואי תבורכי! מצבי קשה. המקרר ריק אני שמח שהתקשרת. איך אני מקבל את סל המזון או כסף? אני ממש שמח שחזרתם אליי,השארתי המון פניות באתר.

- המוקדנית ישר תגיד לי שזה בטיפול ותנתק.

לא קיבלתי שקל פעם אחת אפילו {אני לא צריך.ברוך השם שתמיד ניהיה בצד הנותן}

תנסו גם אתם. תגידו להם טוב שהתקשרתם,זה בטח בכדי להעביר לי כסף\אוכל. תראו את התשובה.

• מצחיק 4

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני 6 שעות, save כתב:

תורם לעמותות הגדולות. 

אם מישהו חדש מתקשר אז קודם מבקש דו"ח מאזן. מי שאין לו , או שהדוח נראה מוזר: שימשיך לחפש אותי. 

משלם תמיד אונליין ולא דרך הטלפון.מעביר את מספר החשבונית למתרים בטלפון. 

מי שאין לו אונליין : שיחפש אותי. 

ממילא יש לי חבר שעבד בעמותה אמר שבערך 20% מהכסף מגיע ליעד . השאר זה הוצאות תפעול. 

היחס אמור להיות 20% תפעול 80% מטרה. עם אחוז כמו שאתה מתאר צריך לשלול להם את הטבת המס.

פורסם
לפני 32 דקות, nev כתב:

היחס אמור להיות 20% תפעול 80% מטרה. עם אחוז כמו שאתה מתאר צריך לשלול להם את הטבת המס.

אפילו אצל מס הכנסה זה רחוק מזה - הבנתי שעל כל שקל שנגבה, יש 60-80 אגורות עלויות תפעול.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זו בדיוק הנקודה - זה מלכ"ר, לא מס הכנסה. מכיר מספיק מוסדות\עמותות כאלו שאלו הן התפלגות הוצאות שלהן.

דרך די קלה לבדוק לאן הכסף הולך - לבדוק את משכורות 5 הבכירים (מחוייב להופיע על פי חוק). אם זה מעל תחום בינוני של 6 ספרות אז יש כאן בעיתיות.

• אהבתי 1
פורסם

עזוב משכורות בכירים, מה עם שאר מערך התפעול/שיווק/פרסום/גביה?

כל זה עולה לא מעט כסף.

או שכל העמותות האלה זה מנגנוני הלבנת הון, או שהן מפסידות כסף.

או שיכול להיות שזה כמו במשחקים לנייד - על כל 100 יהיו 90 שלא ישלמו כלום, 9 שישלמו קצת, ואחד שיזרוק מאות דולרים בחודש על רכישות בתוך המשחק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מזכיר לי את התקופה שבה פעם בשבוע התקשרו אלי להציע הלוואות.

הסתיים כששאלתי את הפקידה האם היא צריכה הלוואה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זו אינדיקציה לאן הכסף הולך. האם למטרתו או לשמן את המנגנון.

עמותה שהמנכ"ל שלה מרוויח מיליון ש"ח בשנה ורק 20% מהתרומות מגיעות ליעדן צריכה להסגר.

פורסם

רואים שבישראל אין תרבות מוטורית. פה בארה"ב רוב שיחות הספאם הן הצעות מפוקפקות להאריך את האחריות לרכב. בד"כ אני פשוט עונה בעברית, אבל יום אחד שעמם לי ואז נתתי למוקדן פרטים של בוגאטי שחונה בבית הלבן, כשכל פרט אני מאיית לאט לאט בקוד של NATO.

פורסם

יום אחד הגעתי עם הורי הקשישים לתחנת המשטרה כי ניסו לסחוט מהם

כספים בשל טוב ליבם ותמימותם.

לדעתי צריך להוציא את הצורת התרמה הזו אל מחוץ לחוק.

לפני 4 שעות, nev כתב:

זו אינדיקציה לאן הכסף הולך. האם למטרתו או לשמן את המנגנון.

עמותה שהמנכ"ל שלה מרוויח מיליון ש"ח בשנה ורק 20% מהתרומות מגיעות ליעדן צריכה להסגר.

בדיוק ככה אני מתנהל. מסכים לחלוטין.

לחילופין- מצאתי שבאמת ישנן מעט עמותת שפועלות מתוך התנדבות ואהבת אדם

אמיתית ונתינה מכל הלב ולהם אתרום ואמליץ גם לחברי. יצא לי לראות ארוע שלהם

והנתינה הטהורה שלהם ריגשה אותי ברמות אחרות.

אבל מניסיון של כ 8 שנים במח' אונקו' ילדים וראיתי המון תורמים ונתרמים הגעתי למסקנה שאפשר לתרום נטו ע''י הגעה לשם, ומפגש עם אנשים מתאימים.

• תוכן חדש...