Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים,

נורת ה-ABS image.png.baee01c9df8fb76f1abcdb1e1b474379.png נדלקת לי ברכב (יונדאי) מדי פעם ונכבית כשאני ממלא אוויר.

לאחרונה היא לא נכבית בכלל. כשאני סורק את הרכב אני מקבל את הקודים הבאים:

קוד פעיל - C1513

וקודים שהיו בעבר ולא פעילים - C1200,C1203,C1206,C1613,C1616,C1702

ניסיתי לחפש על C1513 אבל זה מראה לי דברים שקשורים לאורות ברקס אבל לא נראה לי שזאת הבעיה..

יש למשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

במערכות ABS יש שיטות שונות לדעת את המצב של הרכב, לפעמים ע"י סיבוב הגלגלים ועם יש שוני בגלגלים בגלל שאחד מלא ושני מפונצ'ר יכול להיות שקיבלת התראה בגלל זה.

השאלה היותר חשובה עם אין לך אמצעים למצא את התקלה (ידע מכני, ספרות) למה אתה מזניח ולא הולך למוסך על בעיית בלמים?

פורסם
לפני 5 שעות, viper83 כתב:

במערכות ABS יש שיטות שונות לדעת את המצב של הרכב, לפעמים ע"י סיבוב הגלגלים ועם יש שוני בגלגלים בגלל שאחד מלא ושני מפונצ'ר יכול להיות שקיבלת התראה בגלל זה.

השאלה היותר חשובה עם אין לך אמצעים למצא את התקלה (ידע מכני, ספרות) למה אתה מזניח ולא הולך למוסך על בעיית בלמים?

אני כמובן אלך למוסך אבל אני רוצה לדעת את הבעיה לפני..לא מעט קרה לי שניסו להפיל בעיות אחרות על מה שהיה.

אני מנסה להבין אילו בעיות ההקוד הזה יכול להצביע עליהן.

אז בדקתי שהאוויר תקין בכל הגלגלים.

אתה אומר שזה יכול להיות בעיה בבלמים? אורות בלמים זה שונה מהבלמים עצמם

לפני 18 שעות, רפי לין כתב:

אורות בלם לרוב כן קשורים למע' ABS שאמורה להיכנס לפעולחה רק כשיש קודם כל פעולת בלימה 

המזוהה ע"י מתג דושת הבלמים.

בברכה  -  רפי לין

לא נראה לי שזה אורות בלם כי הם נדלקים. יכול להיות סיבה אחרת לקוד הזה?

• תוכן חדש...