Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצה יין לראש השנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להביא יין לארוחת החג בראש השנה. המשפחה בדר"כ שותה יינות אדומים. מאחר והניסיון שיש לי הוא מועט ביין, מדי פעם בארוחות לוקח כוס ולא יותר מזה. אני לא מבין גדול בזנים וההבדלים ביניהם.

אזור ה100-120 שקל לבקבוק נשמע לי אחלה לתקציב.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אתה יכול להכווין איזה אם יש כמה יינות ספציפיים שבמשפחה נהנים ממנו? ככה יהיה אפשר להמליץ על סמך סגנון דומה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, DareDevil כתב:

המלצתי ליין אדום בתקציב הזה ( כשר) :

1.יתיר הר עמשא 

2. גבעות מחול הכרמים.

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 28 דקות, iAmital כתב:

אתה יכול להכווין איזה אם יש כמה יינות ספציפיים שבמשפחה נהנים ממנו? ככה יהיה אפשר להמליץ על סמך סגנון דומה.

אני אעשה שיעורי בית ואבדוק מול המשפחה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

שאני מתארח או שאני רוצה להביא יין מתנה בסדר גודל כמו שציינת אני מביא פלם קלאסיקו אדום. יין מעולה לטעמי.

עריכה אחרונה על ידי blackpolo
פורסם
לפני 3 שעות, DareDevil כתב:

אני רוצה להביא יין לארוחת החג בראש השנה. המשפחה בדר"כ שותה יינות אדומים. מאחר והניסיון שיש לי הוא מועט ביין, מדי פעם בארוחות לוקח כוס ולא יותר מזה. אני לא מבין גדול בזנים וההבדלים ביניהם.

כנס לדרך היין, תגיד מה התקציב, תציין שזה לשתיה מיידית ותבקש משהו שקולע לטעם רחב ולא משהו ספציפי.

שים לב לכשרות, אם זה לא מגבלה יש יופי של יינות חו"ל שם.

(לפני שיקפצו כאן, בארץ הרוב המוחלט של היינות הם בגוף מלא, בעוד שבחו"ל יש הרבה יותר מבחר של יינות שהם בגוף בינוני שהוא הרבה יותר "קל" לשתיה למי שלא רגיל לשתות)

פורסם (נערך)

אני תמיד מביא מה שטעים לי וזורם לי הכי טוב עם האוכל

פעם ב"רק בשר" היה יין הבית ממש טעים. פשוט ולא מתחכם והולך טוב עם בשר

אם זה טעים לי ומשתלב לי טוב בארוחה, מאמין שגם לאורחים שלי

ד"א זה יין רוזה שמתאים לתקציב והפך למיינסטרים בשנים האחרונות ומגישים אותו בהרבה מסעדות

728-2_3.jpg.8924c29fd90b7881f6d5906054f41992.jpg

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם

יש חניות יין שמחזיקים אנשים שמבינים ביין בדיוק בשביל לעזור לך

כמו "פיופ בי-ם" אתה מגדיר להם תקציב, ומה הארוחה וסגנון היושבים מול השולחן, וגם יש אפשרות לטעום יינות למה אתה יותר מתחבר

"בלי סיכון אין סיכוי"

פורסם

עם מבחר היינות שיש בארץ פשוט בלתי אפשרי להמליץ על יין. המבחר, אפילו אם אתה מצמצם לכשרים בלבד, מטורף, וההתאמה לאוכל היא דבר אמיתי (יין טוב שלא מתחבר בכלל לארוחה מסוג מסוים).

אבל אם אתה מתעקש, תמיד אפשר ללכת על בטוח עם הרי הגליל יראון. מתאים ב-90 אחוז לכל ארוחה שתצמיד אליו, ועוד לא נתקלתי במישהו שאמר עליו פויה :-) ~130₪

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעתיים, hans כתב:

עם מבחר היינות שיש בארץ פשוט בלתי אפשרי להמליץ על יין. המבחר, אפילו אם אתה מצמצם לכשרים בלבד, מטורף, וההתאמה לאוכל היא דבר אמיתי (יין טוב שלא מתחבר בכלל לארוחה מסוג מסוים).

אבל אם אתה מתעקש, תמיד אפשר ללכת על בטוח עם הרי הגליל יראון. מתאים ב-90 אחוז לכל ארוחה שתצמיד אליו, ועוד לא נתקלתי במישהו שאמר עליו פויה :-) ~130₪

עקפת אותי.
יראון יין פצצה.

• תוכן חדש...