Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק לשים לב שמדובר במשאבות בספיקה גבוהה משמעותית ויתכן והעצירה האוטומטית לא תתפקד טוב.

• אהבתי 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ראיתי במשאבות לסולר שיש כפתור שחור למעלה למצב מהיר, נהגי המשאיות נוהגים לעצור את המשאבה ידנית?

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם

איפה שאני מתלדלק כמעט אף פעם אין תור.

עמדה של המשאיות לרוב מלוכלכת יותר, צינור מילוי ארוך, כבד, פחות גמיש, ספיקה גבוהה, לא כייף למלא שם.

בכללי לא זוכר מתי ראיתי בתחנת דלק תור של יותר מרכב אחד. 

פורסם (נערך)

כבודו מתדלק בסונול ברמות :)

אם אתה יוצא מהעיר לכיוון ת"א תתדלק בתחנה מצד ימין בגבעת זאב, לרוב ריק שם ויש נתיבים רחבים ונוחים, תיזהר לא להתבלבל עם התחנה ממול שצפופה מאוד ועמוסה ברכבים.

** דרך אגב, ממה ששמעתי התחנה הזאת תיסגר גם ככה בזמן הקרוב ביחד עם כל החניון, השטח נמכר למישהו.

עריכה אחרונה על ידי avizaz
  • רעיון טוב! 1

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אך אומרים אם אנשים היו עושים את הדברים החשובים באותה רצינות שהם בוחרים תפוחי אדמה ועוקבים על מחירי הדלק העולם היה טוב יותר 

• אהבתי 2
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

בעלייה לירושלים 443 מכיוון מודיעין

החליפו את התחנה מדור אלון לסונול ועולה שם 6.94סולר  גם באשראי ושירות מלא!.

• אהבתי 3

משתדל לעזור

פורסם
בתאריך 4.9.2022 בשעה 01:35, avizaz כתב:

** דרך אגב, ממה ששמעתי התחנה הזאת תיסגר גם ככה בזמן הקרוב ביחד עם כל החניון, השטח נמכר למישהו.

רגע מה? איזו תחנה, איפה ש"אביזרי רכב גבעת זאב" והפנצ'ריה מאחורה? או שהתחנה העמוסה ממול היא שהולכת להיסגר.

אם לא מוצא חן בעיניך איך שאני נוהג אז רד מהמדרכה

• תוכן חדש...