Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, CX25GTI כתב:

הלוואי , הייתי שמח להשאיר את הרכב בבית, נסיעה שאני מבצע לעבודה שלוקחת לי עם רכב כ 45 דקות תחייב אותי בהחלפה של 2 אוטובוסים וזמן נסיעה כולל של מעלה לשעה וחצי... ברור - פה בדיוק חלקה של המדינה בדאגה לציבור - חלק שהוזנח קשות, יצר תלות ברכב פרטי ומכאן לסחיטת הלימון ע"י הנוגעים בדבר. יש מקום בטענה למדינה.

כפעיל מאוד בתקופה האחרונה בשוק היד 2 (לצערי הגדול) , השוק רחוק מחוכמת ההמונים, נכון יותר להגיד התחכמות ההמונים...

מחירים מופרכים של בעלי רכב אשר אינם קרובים למציאות ולעיתים יקרים יותר מביקור בסוכנות והוצאת רכב חדש...

מחירון יד 2 למשל מבצע שיקלול של מחירי רכבים על פי הפירסום של בעלי הרכב , נתקלתי בלא מעט בעלי רכב אשר דורשים 15K של לוי יצחק..., שואל את בעל הרכב למה ?? , כי ככה בא לי , יבוא הקונה ועוד הסברים מטופשים מעין אילו. אז בעצם התפיסה שלך היא שמישהו חיצוני יתערב בשוק? בוודאי שיש פה חוכמת ההמונים. ההמונים אינם רק המוכרים אלא גם הקונים. יש לך אפשרות לעבור מאחד לשני לגבי אותו דגם. המחיר אינו אחיד וכוחו של המוכר אינו מוחלט. בשונה מיבואנים. זה שיש לך תיאוריה כמה רכב משומש שווה, כנראה לא פוסל תאוריות אחרות. בסוף, לפי התאוריה שלך, אנשים שדורשים מחיר לא הגיוני יתקעו איתו לתמיד. המציאות שונה. או יש מי שמעריך שונה ממך או שהמוכר בסוף מוריד. זה שוק. 

12345

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
  • תגובות 2.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 4 שעות, green כתב:

זאת תחרות חלקית, נניח שאני רוצה סדאן היברידית, יש לי רק טויוטה קורולה ורק יונדאי אלנטרה.

עכשיו אלנטרה אני לא רוצה בגלל הגיר הרובוטי

צרות של עשירים... 

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה תרות של עשירים?

אני רוצה יאריס דיזל היברידית עם גיר 9 הילוכים ואין אצל אף יבואן. אפילו לא ביוניון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

רוצה יאריס? לא מסתדר לי המשפט כל כך, אבל אוקיי...

איך אומרים הקניבלים, כל אחד והטעם שלו :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 3 שעות, CX25GTI כתב:

יבואני הרכב יודעים היטב איך לעקוף את הנ"ל ואת רכבי ההדגמה שלהם למשל הם רושמים על שם עובדי אולם התצוגה כך במכירה הם מוצגים כרב מיד פרטית.

מה זה משנה?

אני מגיע ורואה רכב יד 1, כלומר אני יד 2. אם הרכב עם 15 קילומטר כי ישב בסוכנות אני מבקש הנחה, אם יש 30 אלף כי כולם נסעו עליו אני מבקש הנחה.

מתאים קונה לא מתאים לא קונה.

אתה מדבר כאילו מכריחים אותך לשלם 150 אלף שקל. לך תקנה יונדאי I20 בת 8 יד רביעית במקום.

פורסם
לפני 3 שעות, falou כתב:

מהדוחות אי אפשר (כמעט). מהחשבוניות, אפשר... 

זהו - שלא. 

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 7 שעות, green כתב:

זאת תחרות חלקית, נניח שאני רוצה סדאן היברידית, יש לי רק טויוטה קורולה ורק יונדאי אלנטרה.

עכשיו אלנטרה אני לא רוצה בגלל הגיר הרובוטי.

מה נשאר לי?

ויש עוד הרבה דוגמאות.

אני רוצה רק טויוטה, מכור לטויוטה, יש לי רק יבואן אחד, יבואנים מקבילים לא באמת מהווים תחרות כמו עוד יבואן ישיר.

אבל שוב הפתרון של שני יבואנים ישירים של טויטה הוא טוב ברמה התיאורטית, בפועל במדינת ישראל שני יבואנים ישירים של טויוטה אם היצרן טויוטה היה מאפשר זאת, כנראה שלא היו שורדים בישראל מאחר שההוצאות שלהם יהיו גדולות יותר משל יבואן אחד ישיר או שכן היו שורדות אבל המחירים לא היו נמוכים יותר ואולי אפילו גבוהים יותר.

בעיה אבל ייתכן שהמדינה יכולה לפטור זאת לפחות באופן חלקי אם היתה רוצה ומתאמצת.

נתחיל בזה שיצרנים גדולים יעדיפו לעבוד?עם יבואן אחד רשמי ולא כמה וזה לא רק בתחום הרכב.

יש ייבוא מקביל לטויוטה, בהתחלה היו מביאים לך דגמים היברידיים במחיר יותר נמוך בכמה אלפים מהייבואן הרשמי, אבל היום?

מביאים כמה דגמים שאין אצל יוניון (סופרה, סיינה, טאקומה), ב-2022 מכרו לפעמים במחיר יותר גבוה מהיבואן הרשמי כי הם הקדימו אותו או שהתחייבו לאספקה מהירה יותר ועל הדרך קיבלת כל מיני עם מפרט ממזרח אירופה ובלי מערכות בטיחות - יש שמועות שייבואן מקביל העלה כמה קורולה בנזין עם מובילאיי במחיר שלא רחוק מההיברידית.

בסוף אתה מקבל שיקוצים כמו הונדה סיטי שנועדה למדינת עולם שלישי במחיר יותר גבוה משל משפחתית או פולקסוואגן ID6 שנועדה רק לשוק הסיני והגיעה לפה ב"טעות".

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

115 עמודים ועדיין לא הבנתי איזה נקניק עושים ממני, קבנוס? סלאמי? אולי בכלל זה נקניקיה בראטוורסט ולא נקניק.

• אהבתי 1
  • מצחיק 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש ייבואנים שלא מוכרים בכמויות כמו אטו 3 או גיאומטרי c.

אז מה עושים? חותכים במחיר.

https://wheel.co.il/משפחתית-חשמלית-במחיר-מפתה-מבצע-eveasy-ב-147990-שק/

וזה עוד אחרי עליית המס ואחרי העובדה שהוא לא הצליח למכור את הרכב במסלול הראשוני שהוא רצה עם תשלום חודשי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בתאריך 18.1.2024 בשעה 21:30, farkash7 כתב:

נקניקיה בראטוורסט

עבור זה בלחמניה חמה וכוס בירה קרה אני מוכן למכור את נשמתי לשטן :-) 

פורסם
לפני 34 דקות, itsik170 כתב:

וזה עוד אחרי עליית המס

זה לא אחרי עליית המס - סביר להניח שהיבואן שחרר את כל המלאי ממכס לפני סוף השנה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

צודק. מצד שני כבר ראינו שכשהיבואנים יכולים הם שומרים את הפער הזה לעצמך בכיס, אבל כנראה שיש תחרות מסויימת בשוק הרכב אחרי הכל ולא תמיד היבואן יכול להשאיר לעצמו פער גדול או להקפיץ מחיר בהתאם לעליית המס, כי פשוט אין קונים או שיש מתחרים עם תמחור אטרקטיבי.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
בתאריך 18.1.2024 בשעה 10:30, CX25GTI כתב:

יבואני הרכב יודעים היטב איך לעקוף את הנ"ל ואת רכבי ההדגמה שלהם למשל הם רושמים על שם עובדי אולם התצוגה כך במכירה הם מוצגים כרב מיד פרטית.

רס"ן שמועתי או שאתה מכיר מקרים אמיתיים?

כי בכל הפעמים שאני ראיתי רכבי הדגמה למכירה הם היו ע"ש היבואן.

מה גם שזה יוצר בעיה בביטוח אם נוסעים עליו עשרה אנשים בכל יום.

פורסם

עזוב, איזה בעל עסק ייתן לעובד זוטר 150,000 שקל שישמור לו ויהיה תלוי ברצון הטוב שלו שיחזיר אותם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...