Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

תחילת נסיעה על רכב קר, הגיר בועט בהאצה הראשונה. בהאצה שניה מעמידה שוב בועט אבל פחות חזק ואחר כך מפסיק. בנסיעה נוספת אחרי יום שלם שהאוטו לא נסע, התחיל אותו דבר, התנהג קצת מוזר ואחרי כמה ק"מ של נסיעה בפקק עם סל"ד לא יציב במשך חצי דקה ואז נדלקת נורה של נוזל גיר מהבהבת (לא דולקת רציף) ויחד איתה נדלקו גם נורות צהובות של בלם יד ונורת בדוק מנוע.

לא לקחתי סיכונים וגררתי אותו למוסך.

הגיע למוסך, עוד לפני שהוא פתח דלת אפילו, הוא רואה שיש מקדימה בגלגל שמאל את הגלגל הרזרבי והוא אומר לי שזה בטח בגלל הרזרבי ובגלל שזה הנעה כפולה זה גרם לבעיה.

ידוע לי שהרזרבי לא מיועד לנסיעות ארוכות,  בלית ברירה נסעתי עליו כמאה ק"מ עד שהתחיל הבעיה הזו.

נשמע הגיוני שזה הגורם לבעיה בגיר??

קצת נתונים, כאמור, B4 מנוע 2500, כ180K ק"מ, לא ידועה היסטוריה של בעיות בגיר (חמש שנות בעלות)

פורסם

המכונאי אומר שעכשיו אחרי שהפנצ'ר מתוקן והגלגלים מאוזנים מבחינת הגודל, לעשות נסיעה ארוכה ולראות אם זה מסתדר. אני בלחץ שאני יתקע איתו שוב באמצע כביש מהיר.

זה נשמע הגיוני? מה אומרים החברים פה?

• תוכן חדש...