Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

בעת טיפול במורשה, אשר היה קשור למערכת האוורור, קיבלתי טלפון מהמוסך שמודיע לי שמסנן האוויר של המזגן כבר סתום ודורש החלפה. הסכומים שהם אמרו הם כ100 ש"ח לפילטר ו50 לעבודה (בנוסף לטיפול בחשמל שלשמו הרכב במוסך).

 

סירבתי בנימוס.

 

בהוצאתי את הרכב מהמוסך התייעצתי בעניין עם המוסכניקים והם אמרו לי שכל עוד הפילטר הזה סתום אז לא תהיה זרימה טובה של אוויר מהמזגן. האמת היא שזרימת האוויר כיום נראית לי טובה למדיי (למרות שאני מודה שחוויתי כבר רוחות חזקות יותר בוקעות מבעד לדש בורד במכוניות אחרות). חוץ מזה ישנו ריח מוזר מהאוורור אבל הוא התחיל רק אחרי הביקור במוסך.

 

בביתי עיינתי בספר היינס ומצאתי אזכור על פילטר Pollen שקשור למזגן ופרוצדורה קלה להחליפו.

 

שאלותי:

 

1. האם הפילטר Pollen הנ"ל הוא הפילטר שהמוסכניקים המליצו להחליף או שהם מדברים על משהו אחר?

 

2. מישהו יכול לנחש מדוע אחרי טיפול בחיווטים של חשמל יופיעו לי ריחות מוזרים? הטיפול כלל מעקף חשמלי והשמת פיוז תלוי. מה עוד הם עוללו שם? (חשוב לציין שמערכת האוורור עבדה לפני הטיפול אז לא מדובר על מפוח שלא עבד זמן מה והצטברו ריחות במעברי האוויר)

 

תודה,

 

אורן

×
×
  • תוכן חדש...