Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצילום הראשון (בדוח) מטושטש, אך נראה כאילו הרכב המצולם נמצא בנתיב הימני.

בתצלום הנוכחי, בו מוגדל האיזור של הכיתוב מצויין: נתיב 2.

האם יש כאן בעיה?

ברב המקרים בנם נתקלתי, הנתיבים היו ממוספרים מהנתיב הימני והלאה (הימני ביותר - נתיב 1, הנתיב שלשמאלו - נתיב 2, וכך הלאה).

ברם, המקרים בהם נתקלתי היו כאלה שהמצלמה הוצבה בצד הימני.

לא מכיר בפקודה או בתקנות אופן מספור הנתיבים - האם לעולם הימני הוא 1, או שהמספור הוא ביחס למיקום המצלמה (כך שאם המצלמה מוצבת בצד הימני דווקא, אזי הנתיבים השמאלי יהיה נתיב 1, הנתיב שלימינו נתיב 2 וכך הלאה).

האם יש בחברי הפורום ידען וחכם שיודע מהו אופן המספור (עדיף עם אסמכתאות, אני מניח שזה יהיה בנוהל משטרתי כזה או אחר).

פותש, אם אכן יובהר כי לעולם נתיב 1 הוא הימני, אזי נראה כאילו אין בך אשם...

פורסם

השעה 2:30 בלילה, היית הרכב היחיד בצומת. מה משנה הנתיב? איזה טיעון מקל יהיה שמשהו עלום שהיה בנתיב ליד הפעיל את המצלמה?

לא נראה שתוכל לשנות את רוע הגזירה.

סע בדרכים טובות. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אם המצלמה לא זיהתה נכון את הנתיב אפשר לטעון לחיישן תקול, ואז למדידה שגויה.

לפני שנה - שנתיים אחד ממנהלי הפורום פרסם דוח עם זיהוי שגוי של הרכב (השוטר שכתב את הדוח טעה במספר הנתיב), ואכן הדוח בוטל מיד. נכון שזה לא אותו מקרה, אבל טם הנתיב לא זוהה נכוןמיש לקנוס את נהג רכב הרפאים ולא את פותש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 57 דקות, zaf כתב:

השעה 2:30 בלילה, היית הרכב היחיד בצומת. מה משנה הנתיב? איזה טיעון מקל יהיה שמשהו עלום שהיה בנתיב ליד הפעיל את המצלמה?

לא נראה שתוכל לשנות את רוע הגזירה.

סע בדרכים טובות. 

אולי לא היה יחיד...

זכור לי מקרה בו בצילום הצמוד לדוח נראה רכב יחיד, שזכה לקבל דו"ח.

הנקנס לא ויתר, ופנה לעו"ד. עוה"ד פנה למשטרה, וביקש את העתק התמונות המקוריות, הדיגיטליות.

לאחר שקיבל את הקבצים, הבהיר את התמונה. לשמחת הנקנס נתגלה אופנוע שלא נראה בתמונה המקורית...

ובלי קשר, מיקום ביצוע העבירה הוא קריטי ומהותי. אם מכשור דיגיטלי מוציא נתונים לא נכונים, יש כאן תקלה, ותחילתו של ספק סביר.

אם, מאידך, מדובר בפרטים שגורם אנושי מזין לאחר שבחן את התמונה, ייתכן שבהיעדר ראיות תומכות נוספות, יהיה קל לפתור עניין זה כטעות סופר או שגיאת הקלדה.

פורסם

עדין טוען, שבעת הצילום לא סביר שהיה שם אופנוע אן רכב רפאים אחר. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

חייב לבקש להישפט ואז לבקש דחיית הדיון עד לקבלת התוצאות מבאר  שבע

אבל אתה יודע מה נסה פניה למפנ"א .

דרך אגב האם הרכב המצולם הוא אכן שלך?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

1. אם אני מבקש להשפט זה אומר שאני צריך להגיע למשפט ורק שם לבקש להמתין לתוצאות מבאר שבע? או שאפשר לבקש מהמשטרה בקשה כזאת?

2. מה לבקש ממפנ"א?

3. הרכב הוא שלי 

זה תמונה יותר ברורה 

Screenshot_20220723-235844_OneDrive.jpg

פורסם

נתחיל בכך שהפרטים הטכניים נכונים - מהירות מדודה 122 קמ"ש (ולכן, אחרי הפחתה, דו"ח על 117 קמ"ש), הנתיב נכון (2, ואכן זה הנתיב השני ממיקום המצלמה, העומדת על האי משמאל לדרך).

פניה למפנ"א, במקרה זה, תהיה בבקשה להמיר את הדוח לאזהרה. אתה צריך להסביר שהבנת והפנמת את העבירה ושאתה מבקש המרה לאזהרה. זה לא יבטל את הרישום התעבורתי, אבל תקבל פטור מהקנס. יש תנאי סף לקבלת אזהרה מבחינת ותק בנהיגה ותקופה ללא עבירות (אבקש מ @Be roo, אם היא מעודכנת, לפרט את התנאים המקובלים כיום).

ניהול משפט מתבצע בבית המשפט, תצטרך להגיע לשם ולבקש לדחות את הדיון עד שיהיה פסק דין בב"ש, שכמובן קשה לדעת מה יהיה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 21.7.2022 בשעה 01:39, Keyser Söze כתב:

לא מכיר בפקודה או בתקנות אופן מספור הנתיבים - האם לעולם הימני הוא 1, או שהמספור הוא ביחס למיקום המצלמה (כך שאם המצלמה מוצבת בצד הימני דווקא, אזי הנתיבים השמאלי יהיה נתיב 1, הנתיב שלימינו נתיב 2 וכך הלאה).

האם יש בחברי הפורום ידען וחכם שיודע מהו אופן המספור (עדיף עם אסמכתאות, אני מניח שזה יהיה בנוהל משטרתי כזה או אחר).

להבנתי זה יחסית למיקום המצלמה, אם המצלמה משמאל אז המספור משמאל לימין.

אין אסמכתא שמצאתי בינתיים לנושא.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אין לי עבר נקי ולא ימירו לי לאזהרה 

אז אבקש להשפט עיקר הבעיה זה הניקוד 

אבל אם יסכימו להוריד לי טיפה מהמהירות זה כבר בלי ניקוד וקנס קטן 

פורסם

בקש להישפט ובדיון הראשון תנסה להגיע להפחתה של 2 קמ"ש

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בהחלט

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה קיצר - אז טיפה להרחיב:

בקשה להפחית ב-2 קמ"ש זה במו"מ עם התובע, לפני הכניסה למשפט.

בקשה להמתין לפסק בדין מב"ש - זה מהשופט.

• תוכן חדש...