Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז שקניתי את הרכב, מאוד עיצבן אותי החוסר של הספוילר בחלון האחורי.

בשעה טובה, הצלחתי לרכוש אחד במכירה פומבית בEBAY, והוא הגיע בשלום ארצה. הספויילר יושב אצלי ברכב, מחכה לניקוי וצביעה יסודית לפני שיורכב על הרכב.

הנה תמונה של הרכב ללא הספויילר:

pic.php?u=1687ZDonn&i=26943

השאלה היא - איך אני מדביק את הספויילר החדש למקום, בצורה הטובה ביותר?

אפשר לראות די בקלות שהספויילר הישן הודבק למקומו ע"י סיליקון RTV. בספויילר שקיבלתי יש חורים לברגים, ואין סימנים לRTV, כך שכנראה לא הודבק כך.

מכיוון שהספויילר הישן מצא את דרכו הרחק מהרכב (ואני מניח שזה היה בגניבה, והוא לא התעופף סתם ברוח), אני רוצה לנסות הפעם דבק חזק יותר.

הבעיה - אני צריך להדביק שלושה סוגי חומרים שונים - גם פלסטיק, גם מתכת צבועה וגם זכוכית.

איזה סוג של דבק יהיה כדאי כאן? ואולי בכלל כדאי לקדוח חורים ולתפוס את הספויילר עם ברגים (חלודה?!)?

הצעות יתקבלו בברכה.

נ.ב - תמונה ברזולוציה גבוהה יותר אפשר למצוא כאן:

http://www.photopeg.com/peg/pic.php?u=1687ZDonn&i=26942

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לא רואים אם יש לך חורים בשמשה לברגים. זה אמור להיות מחובר עם הברגים. האטימה וההצמדה הסופית נעשית ע"י סיליקון שקוף.

אין חורים. ההדבקה של הספוילר הקודם נעשה ע"י סיליקון בלבד.

למיטב ידיעתי, כך היה בכל הTOP XRI ששווקו.

כדאי לקדוח חדשים? אין חשש מחלודה ומחלות שיתפשטו באזור?

פורסם

נכתב מאמר לא מזמן ע"י איציק נראה לי ובו הוא כותב מה ההבדל בין ספוילר וכנף...

אז כנראה שלא הבנתי נכון את המאמר או שיש בילבול כאן...

זה ספוילר או כנף- מה שאתה מנסה לחבר לרכב שלך...

פורסם

ספויילר סטנדרטי?

זה ספויילר מקורי של 205GTI, אמור להיות, למיטב הבנתי, זהה לספויילר שהגיע על הTOP XRI.

SPRING - המאמר שאתה מדבר עליו נכתב ע"י מוטי-מיאטה, לא? אני חושב שמדובר בספויילר. כנף אמורה להיות מנותקת מגוף הרכב.

פורסם

צביקה פיק- כן אתה צודק- עכשיו אחת ולתמיד הבנתי מה ההבדל..

הקישור לשירשור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=64093&highlight=%F1%F4%E5%E9%E9%EC%F8

בכל אופן אני במקומך הייתי מבריג את זה עם ברגים ולא מפחד מחלודה- זה יחזיק שנתיים לפחות ואז כבר תחליף את הברגים והכל...

ריממבר- שנתיים זה הרבה מאוד זמן!

הברגים יחזיקו יותר- אתה פשוט מפחד מחלודה..

בהצלחה

פורסם

33 לירה סטרלינג, כולל משלוח, במכירה בEBAY.

הספוילר עצמו היה זול יחסית.. זה המשלוח שקרע אותי...

• תוכן חדש...