Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות התדרדרות של תשתיות החשמל ביישוב, נשלחתי לחפש 2 אל פסק ל2 מחשבים.

מחפש כאלה שיחזיקו לטווח הארוך, שיוכלו להחזיק חצי שעה על מנת שנוכל לשמור ולסגור את המחשב כמו שצריך.

תקציב לא בשמיים (אזור ה300-500 שקל ליחידה) אבל אם זה שווה את ההשקעה הכספית אזי נלך על האופציות היקרות (500 שקל ומעלה ליחידה)

מעדיף מיצרן מוכר ולא יצרן מדבקה. שירות ואחריות בארץ (אלא אם תצליחו לשכנע שדווקא שווה לייבא מחו"ל)

שאו ברכה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

שולחניים או לפטופים?

מה הגודל ספק כח של המחשב?

חצי שעה זה המון זמן למחשב שולחני.

בגדול אתה רוצה אחד שיש לו לפחות AVR אם לא אפילו אחד שמנפיק sinewave (תלוי כמה הציוד רגיש) ולפחות 1000VA.

אלו מתחילים מסביבות ה150-200 דולר באיזור שלי ״מבית טוב״ (כלומר עדיף APC ואם לא אז Cyberpower שהם גם לא רעים).

סטאפ דומה לזה יש לי בבית. הוא מחזיק את הלפטופ שלי (16" מקבוק פרו) + מסך + האב + תאורה + ראוטר ועוד כמה דברים סביב ה40+ דקות. מה שיהיה שווה ערך לדעתי לשולחני צנוע מאוד בלי כל המסביב שאצלי. עם מחשב שולחני קצת יותר כבד - הייתי אומר כנראה חצי.

יש סיבה שרוב הספקי כח מגיעים עם כבל USB לממשק שליטה על המחשב כדי לכבות אותו אוטומטית אחרי דקה בלי חשמל או משהו דומה.

אצלי הלכתי על היותר מתקדמים גם כדי שאם אני מקבל ״חרא חשמל״ מגנרטור - זה יסדר את זה לציוד הרגיש.

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 6 דקות, Liviur כתב:

שולחניים או לפטופים?

שניהם שולחני 

לפני 6 דקות, Liviur כתב:

מה הגודל ספק כח של המחשב?

אברר את העניין

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם (נערך)

היו מספר דיונים בעבר הקרוב, ממליץ לבצע חיפוש כי יש שם הרבה חומר רלוונטי לך. תבדוק מה עוד צריך להיות מחובר ל-UPS (מסך למשל) וכמה סה"כ הצריכה. אם המחשבים עומדים אחד ליד השני או באותו חדר, אפשר להשתמש ב-UPS אחד.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • אהבתי 1

חזיר דיזל

פורסם

אם התקציב 300 - אז כזה (מחזיק עד רבע שעה)

https://ksp.co.il/mob/item/146003

אם למתוח תקציב - אז כזה:

https://ksp.co.il/mob/item/189211

יהיה אל פסק נפרד לכל מחשב, או אחד לשניהם?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 34 דקות, vadim6385 כתב:

יהיה אל פסק נפרד לכל מחשב, או אחד לשניהם?

יהיה אל פסק נפרד לכל מחשב

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...