Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, 

אנחנו מחפשים רכב שיענה על:

• תיבת הילוכים אוטומטית
  • רצוי יד 1 או 2 
  • מנוע בנזין, ואפשר לשקול גם היברידית או חשמלי - רק אם זה מתאים לתקציב שלנו
  • תא מטען מאחור שיהיה גדול מספיק (לא חייבים ענק) 
  • מרווח ובטיחותי, שלכל הנוסעים יהיה נוח לשבת. 
  • אמין וחזק. שלא נצטרך לקחת למוסך כל שני וחמישי. שנוכל לנסוע בשלווה ובשקט.
  • שיהיה קל ונוח לצאת ולהיכנס לרכב בעיקר מכיסא הנהג (מבוגר)
  • תקציב שלנו: עד 80,000 ש"ח

המליצו לנו על טויוטה יאריס. מה דעתכם? 

המלצות נוספות יקבלו בברכה.

פורסם

שלום,

כמה נוסעים צפויים לנסוע ברכב?

מה צריך להכנס לבגאז'? 

כמה קילומטרים הרכב צפוי  לנסוע ? האם רוב הנסיעות יהיו בעיר? מחוץ לעיר? 

אחרי כל רשימת הדרישות הארוכה, כתבת שהמליצו לכם על טויוטה יאריס,  רכב די צפוף לנוסעים מאחורה, יחסית חלש, עם בגאז' קטן, מושב הנהג עם נוחות בסימן השאלה.

לכן קצת קשה לי להבין, לאיזה סוג רכב אתם מכוונים מבחינת הגודל קודם כל.

דבר נוסף - רכב נוח יותר לכניסה/ יציאה של אדם מבוגר זה לרוב רכב מוגבה ( ג'יפון/ קרוסאובר).

או רכב עם ישיבה יחסית גבוהה.

בתור אלטרנטיבה ליאריס ( רכב דומה בגודל),  הייתי מעדיף להמליץ לכם על הונדה ג'אז. בגאז' יותר גדול, מרווח הפנים עדיף , מושב הנהג יותר סביל.

קרוסאובר - אולי סוזוקי ויטרה, או  קיה ספורטאז'/ יונדאי טוסון ( תלוי בגודל הרכב שאתם צריכים ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
לפני 23 שעות, vladclar כתב:

שלום,

כמה נוסעים צפויים לנסוע ברכב?

מה צריך להכנס לבגאז'? 

כמה קילומטרים הרכב צפוי  לנסוע ? האם רוב הנסיעות יהיו בעיר? מחוץ לעיר? 

אחרי כל רשימת הדרישות הארוכה, כתבת שהמליצו לכם על טויוטה יאריס,  רכב די צפוף לנוסעים מאחורה, יחסית חלש, עם בגאז' קטן, מושב הנהג עם נוחות בסימן השאלה.

לכן קצת קשה לי להבין, לאיזה סוג רכב אתם מכוונים מבחינת הגודל קודם כל.

דבר נוסף - רכב נוח יותר לכניסה/ יציאה של אדם מבוגר זה לרוב רכב מוגבה ( ג'יפון/ קרוסאובר).

או רכב עם ישיבה יחסית גבוהה.

בתור אלטרנטיבה ליאריס ( רכב דומה בגודל),  הייתי מעדיף להמליץ לכם על הונדה ג'אז. בגאז' יותר גדול, מרווח הפנים עדיף , מושב הנהג יותר סביל.

קרוסאובר - אולי סוזוקי ויטרה, או  קיה ספורטאז'/ יונדאי טוסון ( תלוי בגודל הרכב שאתם צריכים ).

4 נוסעים. כולם מעל גיל 18

בבאגז' צריכה להיות ציידנית, ושנוכל לשים גם על פי הצורך חפצי ריהוט קטנים כמו שולחן קטן, ארונית, שידה 

כ- 15,000 קילומטר בשנה. 

נסיעות גם בינעירוניות וגם בתוך העיר.

בדקתי גם הונדה ג'אז היה טוב מבחינה כניסה ויציאה לרכב.

האם לדעתך כדאי ללכת על הרכב הזה או משהו אחר?

עריכה אחרונה על ידי אני777
פורסם (נערך)

החסרון של ג'אז - הרכב לא מרגיש חזק. אם זה לא יפריע , ותצליחו לשים יד על אחת במצב שמור, אני ממליץ מאוד.

רכב שימושי, אמין , חסכוני וסחיר.

קיה נירו רכב יותר גדול, גם מרגיש חזק משמעותית מאשר הונדה . ישיבה די גבוהה.

לדעתי, גם מעולה. אבל יותר יקר לשנתון. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...