Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני הייתי רוצה לדעת מהו חוות דעתכם/ דעתכן לגבי רכב מסוג פולקסווגן פולו, שנים 2010-2013 או גולף מאותם השנים פחות או יותר. האם הרכבים האלה אמינים, כי שמעתי על בעיות בגיר ברכבים של פולקסווגן, אני לא יודע אם בדגמים האלה.

ואיך הם מבחינת עלויות אחזקה, ביצועים על הכביש. תודה לעוזרים.

פורסם (נערך)

היי, אני עם גולף 2010, אומנם ידנית אז קשה לי להגיד לגבי הגיר האוטומטי, אבל מבחינת טיפולי מוסך וכו' רק טיפולים שוטפים במוסך לא היה לי משהו מעבר.

 

עריכה: 

הדבר היחידי שכן היה מעבר זה הבד בתקרה שמתנתק בחום הירשאלי, בעיה נפוצה ממה שהבנתי, יש מקום בחולון שמתקן / שם חדש, כבר כמה שנים ומחזיק מעולה

עריכה אחרונה על ידי Vaknir
פורסם

ידניות אצלה, הגיר האוטומטי dsg, פחות אמין, וזה צריך מזל.

זה יכול להיות מצמדים בעלות של 3 אלף בערך או מכטרוניק, שיפוצו בערך 3.5 אלף.

מנועי הטורבו זריזים בשילוב הגיר, הפולו מרווחת מהאחיות איביזה ופאביה, איכות חומרים עדיפה, ולדעתי מושב נח יותר, אך יתכן ותהיה יקרה מהם לאותו שנתון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

×
×
  • תוכן חדש...