Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירון לוי-יצחק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אשמח לעזרה עם כמה שאלות לגבי מחירון לוי-יצחק

1. אני לא מוצא את המחירון של הדגם שאני מחפש (I30CW 2015/6 - אוטומט), לא ברור לי אם זה בגלל שמדובר בסטיישן או שאולי יש פערים בין החוברת לאפליקציה?
  2. אמור בכלל להיות הבדל במחירון בין I30 לגרסת סטיישן (CW)?
  3. בקניה/מכירה של רכב נהוג בכלל עדיין להסתכל על מחירון לוי יצחק כשמדברים על המחיר?
פורסם

באפליקציה המעודכנת של לוי יצחק אפשר לחפש מחירון לפי מספר הרישוי של הרכב. 

לגבי הבדל במחיר, בהחלט יכול להיות הבדל בין ההאצ׳בק לסטיישן וסביר להניח שתהיה. אגב, לא תמיד הסטיישן תעלה יותר.

כן, לגמרי נהוג להסתכל על המחירון של לוי יצחק. בשנתיים האחרונות כששוק יד 2 בפריחה אז גם המחירון המשוקלל נלקח בחשבון הרבה יותר.

פורסם

לא הצלחתי לחפש לפי מספר רישוי באפליקציה (זה נתקע מלא זמן על האייקון של החישוב).

בגדול השוויתי גרסת האצ׳בק לסטיישן במחירונים אחרים והסטיישן יקרה יותר בערך ב5%.

אצל מי אפשר למצוא ספר מעודכן של המחירון? רק שמאים?

פורסם

אפשר למצוא מחירון גם בבנקים. אני הצלחתי למצוא מחירון לפי מספר הרכב באפליקציה באייפון. זה מראה מסך לבן אבל אחרי כמה שניות מתקבלת תוצאה.

• תוכן חדש...