Jump to content

TherReaper

  • הודעות

    6
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

ספרו לנו עליכם

  • איזה רכב יש לך?
    Liana 2014

הנקודות של TherReaper

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

0

מוניטין

  1. לא הצלחתי לחפש לפי מספר רישוי באפליקציה (זה נתקע מלא זמן על האייקון של החישוב). בגדול השוויתי גרסת האצ׳בק לסטיישן במחירונים אחרים והסטיישן יקרה יותר בערך ב5%. אצל מי אפשר למצוא ספר מעודכן של המחירון? רק שמאים?
  2. אהלן אשמח לעזרה עם כמה שאלות לגבי מחירון לוי-יצחק אני לא מוצא את המחירון של הדגם שאני מחפש (I30CW 2015/6 - אוטומט), לא ברור לי אם זה בגלל שמדובר בסטיישן או שאולי יש פערים בין החוברת לאפליקציה? אמור בכלל להיות הבדל במחירון בין I30 לגרסת סטיישן (CW)? בקניה/מכירה של רכב נהוג בכלל עדיין להסתכל על מחירון לוי יצחק כשמדברים על המחיר?
  3. אני מבין את הנקודה שלך, לגבי הוצאות בפועל יהיה לי יותר קל. הקושי יהיה בלאמוד את כלל ההוצאות שלא היו ועדיין מתבטאות בעוגמת נפש.
  4. אבל מה אני אגיד לשופט? "היום שבועיים מאוד חמים במרץ שבהם התחשק לי לאכול גלידה 762 פעמים, כפול 40 שקל מונית, אני חושב שמגיע לי 30,480 ש"ח, וזה רק על הגלידות שהתחשק לנו, כן?" קשה לי למצוא דוגמאות של פסקי דין בהם מישהו שנמנעה ממנו הנאה מסויימת קיבל פיצוי בהתאם. אני מניח שאם אבקש פיצוי זה יהיה בסגנון: "עלות השכרה של רכב דומה ליום הייתה עולה לי 500 שקל, כפול מספר ימי האיחור..."
  5. לא חושב שהחוזה מגן על היבואן, ויש התחייבות למסירה. הנזק נובע מזה שלאחרונה גדלנו למשפחה בת 6 נפשות והרכב החדש הוא 7 מקומות, בינתיים אנחנו לא יכולים לצאת כל המשפחה יחד כי אנחנו עם הרכב בישן שהוא 5 מקומות - קשה לאמוד את הנזק של "אי אפשר ללכת כל המשפחה לאכול גלידה ביחד". נזק נוסף זה שאנחנו לא יכולים למכור את הרכב הישן ומשלמים הלוואה בגלל זה - לא משמעותי כי הריבית נמוכה יחסית אבל עדיין לא נעים. וכמובן כל הריצות, הטלפונים, ההתכתבויות עם הסוכנות ואני מניח שיש עוד דברים. בגלל הקושי לאמוד את הנזק במספרים חשבתי להתייעץ עם עורך דין כדי שגם תביעה "קטנה" תהיה עם בשר.
  6. אהלן, לאחרונה קנינו רכב חדש, ע"פ הסוכנות היה כבר בארץ, אבל בכל זאת יש עיכוב במסירה של מעל חודש. רציתי להתייעץ אם יש טעם לתביעה שתהיה מבוססת בעיקר על עוגמת נפש ללא נזקים ממשיים. אנחנו קצת כועסים ואבודים, יש טיפים? מישהו עבר משהו דומה או מכיר עורך דין או משרד שיכולים לייעץ?
×
×
  • תוכן חדש...