Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לאשתי מתנה - תכשיט יהלומים כלשהו, 

אבל היא זרקה לי באיזו פעם שהיא לא אוהבת את החנויות תכשיטים ה"מיינסטרימיות" שבקניון,

היא רוצה חנות תכשיטים "בוטיק".

יש למישהו משהו מעניין לשפוך על איפה כדאי לקנות תכשיטים?

הסגנון הוא זהב לבן אלגנטי עם יהלומים ולא "מיכל נגרין"

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תבדוק בhot crown

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 שעות, Yuri Abaev כתב:

אבל היא זרקה לי באיזו פעם שהיא לא אוהבת את החנויות תכשיטים ה"מיינסטרימיות" שבקניון,

היא רוצה חנות תכשיטים "בוטיק".

תנחומיי

• אהבתי 2
  • מצחיק 6

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אם יש לך מישהו בארה"ב שיכול לשלוח אליך מוצר שיקבל שם ועטוף אותו במעטפה זולה וישלח אליך - ממליץ בחום על קניה מהאתר:

Clearance – Netaya

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)

אין איזה צורף שעליו אתם סומכים?

אשתי קונה (וגם משדרגת) תכשיטים אצל צורף קבוע כבר יותר מ-40 שנה - הקשר היה עוד של אמא שלה, וגם הצורף כבר מזמן הכניס את הבן שלו לעסק - והתכשיטים נעשים בהתאמה אישית. בשנתיים האחרונות, למשל, שני הבנים קנו אצלו טבעות אירוסין (וגם טבעות נישואין) כאשר גם העיצוב וגם כל אבן נבחרו אישית. במקרה הזה יש גם אמון בכך שהצורף לא ירמה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 שעות, Michazzz כתב:

אם יש לך מישהו בארה"ב שיכול לשלוח אליך מוצר שיקבל שם ועטוף אותו במעטפה זולה וישלח אליך - ממליץ בחום על קניה מהאתר:

Clearance – Netaya

www.netaya.com

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני שעתיים, nev כתב:

העיקר שיהיה פתק החלפה 🙃

זה. מאה אחוז, זה.

הדבר היכ נכון יהיה ללכת ביחד איתה ולבחור מה שבא לה. 

מאוד אמיץ לרכוש תכשיט לאישה בלי שהיא תראה אותו קודם, אלא אם אתה ממש מכיר את הסגנון שלה. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 7 דקות, ניקו פ. כתב:

זה. מאה אחוז, זה.

הדבר היכ נכון יהיה ללכת ביחד איתה ולבחור מה שבא לה. 

מאוד אמיץ לרכוש תכשיט לאישה בלי שהיא תראה אותו קודם, אלא אם אתה ממש מכיר את הסגנון שלה. 

או שבמשך 3 שנים היא מנג'סת לך על אותה הטבעת הספציפית שכל פעם שהיא רואה אותה מחדש היא מודדת חצי שעה ואז מחזירה בחזרה למוכרת, תוך מבט מתוסכל בעיניים שמביט עליך... אז מה שהטבעת עולה כמו 2 משכורות?

טרו סטורי ברו.

פורסם

אה זה קל. הלוואי וכולן היו ככה. 

בתור בר מזל יכול להגיד שכאשר זוגתי רוצה משהו היא פשוט אומרת "פעם הבאה שאתה רוצה לקנות לי מתנה, אז זה". 

ואז אין צורך במחשבה לקראת אירועים או ימי הולדת. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אשתי עוד יותר נוחה - פשוט קונה בעצמה, וכשאני חוזר מהעבודה אומרת "תודה על הצמיד שקנית לי".

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...