Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך לצרפתיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

בעלים מאושר של 208 דיזל.

מחפש מוסך מומלץ בדגש על אמינות באזור דרום/שפלה/מרכז.

עד כה הייתי מטופל אצל גבע ומאוד מרוצה מהשירות, פשוט לצערי עקב החלפת עבודה איני יכול להביא יותר את הרכב באמצע שבוע.

מחפש מוסך שעובד בשעות הערב / ימי שישי.

הדגש הוא על אמינות. בדקתי גם את אורן שרותי רכב שמומלץ פה לא מעט לצרפתיות - אולם גם הוא לא עובד בסופי שבוע.

תודה!

פורסם

למרות שמדובר על נסיון בן הרבה יותר מעשור לאחור, מאוד התחברתי למקצועיות, היחס הלבבי והמחיר המאוד נוח שמצאנו קסארה ואני במוסך שאפט בתל אביב.

פורסם
לפני 4 דקות, רועי5 כתב:

למרות שמדובר על נסיון בן הרבה יותר מעשור לאחור, מאוד התחברתי למקצועיות, היחס הלבבי והמחיר המאוד נוח שמצאנו קסארה ואני במוסך שאפט בתל אביב.

לא עובדים ימי שישי לצערי... 

פורסם

הייתי פעמיים בשרתון, על בסיס חוות דעתי האישית לא הייתי חוזר למקום. 
אנשי שירות לא מקצועיים שלא מכירים את הרכבים ומתייחסים ללקוחות בזלזול.
פעם ראשונה הגעתי לבדוק את רצועת התזמון בפיג'ו 208 1.2 שלי, עזוב את זה שבדלפק קבלת פנים ישבו נציגי שירות שהייתי מכנה ערסים שדיברו ביניהם על עניינים שלהם דקות ארוכות וניסו להתעלם מהלקוח שעמד מולם בדלפק וביקש שירות. אחר כך טענו שבכלל אין ברכב רצועת תזמון אלא שרשרת ואם אני רוצה שהם יסתכלו זה יעלה לי 300 שקל בדיקה. אחר כך נסעתי לאורן שירותי רכב שגילה שהרצועה מתפוררת והחליף לי רצועה + ניקוי מנוע.
פעם שניה הגעתי לרענון שמן בגיר ועדכון תוכנה, לטענתם אין דבר כזה ולא נברא והם הזהירו אותי שאם אחליף שמן גיר יהרס לי הגיר. שוב נסעתי למוסך אחר שביצע רענון שמן ועדכון תוכנה מה ששיפר את פעילות הגיר פי 10.

שמעתי שהמרכזי בשורק בסדר אבל אין לי חוות דעת אישית אליהם.

• תוכן חדש...