Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי בddpai מצב חניה מצלם בפריים לשניה לאחר 15 דק בלי תזוזה, תכלס, אי אפשר להוציא מזה משהו משמעותי כי זה מהיר מדי.. אבל אם רכב פוגע בך בוודאי שיעצר פריים עם הלוחית, במידה וזה בחניה.

בviofo הוא מתחיל להקליט כשיש תנועה, הבעיה שתמיד יש תנועה ברחוב, של הולכי רגל, חיות, ולפעמים אפילו תזוזה של השמש משפיעה. אז מה שקורה בתקופה הזו זה שב11 בבוקר כבר ככ חם למצלמה שהיא נכבית ונדלקת מחדש כל רגע ושום דבר לא נשמר. 

חבל שאין אופציה של "רגישות" לתנועה, כמו שיש לg sensor .

בddpai אגב הרגישות הכי נמוכה של המצלמה היא כזו שבכל באמפר הוא שומר את הסרטון.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 49 דקות, פבל כתב:

לפני 16 שעות, motior כתב:

יש לי ביאריס מצלמת 70MAI שאמורה לצלם במקרה שהרכב נפגע בזמן חניה. ברוב הפעמים שיוצאים מהאוטו היא מתחילה לצלם כשסוגרים את הדלת כי מבחינתה טריקת הדלת היא פגיעה... לפעמים היא מצלמת גשם חזק שפגע באוטו בזמן החניה. פעם אחת אשתי חזרה לרכב ומצאה את לוחית הרישוי זרוקה על הכביש ליד הרכב - כנראה מישהו פגע ברכב קלות. המצלמה לא צילמה כלום מהאירוע הזה...

האמת שזה נשמע כאילו שחיישן המכות שלה מכוון לרגישות גבוהה מדי.

בדיוק ככה נראה גם י אבל בדקתי שזאת הרגישות המינימלית...

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 3 שעות, laplug כתב:

מוסך חובבני. אצלי במוסך, דבר ראשון הם מנתקים לי את המצלמה

היתה לי בעיית התחממות, בסוף התברר שהפרר כנראה לא נסגר בסוף טיפול רודם.

בעל המוסך דרש סכום (גדול לדעתי) על הזמן שהוציא על בדיקות. שלפתי את המצלמה והראתי ש95% מהזמן הלך על השארת הרכב מונע כדי לראות אם יתחמם בלי אף עובד באיזור.

לא היה לו מה לענות לי.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני כבר שנים עם מצלמה איכותית שנותנת פתרון טוב בנסיעה וחניה. 
יש לי כיסוי מקדימה ומאחורה.   בנסיעה זה כבר החזיר את עצמו.    בחניה עדיין לא.

מדי פעם אני פותח את הקבצים, לא פעם אני מבחין בסיטואציות מעניינות אבל לא מזיקות.

אצלי המצלמה מצלמת בחניה בשיטה של TimeLaps למשך כל זמן החניה.  מדובר על שני פריימים לשניה.
זה גם חסכוני באנרגיה ושטח אחסון וגם אין את הדאגה שארוע מסוים יתפספס. 

צילום חניה בלילה מהרכב שלי:

S60 Rdesign

פורסם
בתאריך 28.4.2022 בשעה 12:26, איציק נ. כתב:

יש פה 2 עניינים: אחד זה עניין של תקציב, והשני זה אם בא לך "שיהיה".

אתה צודק, זה לחלוטין עניין של "שיהיה".

אז אם בא לך שיהיה רק בשביל לתפוס איזה שכן מז%#@ שאולי יעשה לך משהו לרכב, שים.

אם אתה בונה על זה שהמצלמה תצלם פורץ שגנב לך תיק מהאוטו (כמו שכבר העידו כאן בשירשור, תמונות מלאות כולל תביעות אצבעות

במשטרה) ותוכל להעמיד את הפורץ לדין - חבל על הזמן שלך.

אמנם לא שכן אלא יותר מישהו מזדמן בחניה מזדמנת (החניה שלי סמי-פרטית, מגרש גדול שכמעט אף פעם אף אחד אחר לא חונה בו) אבל כן, זאת בדיוק המטרה, אבל כמו שנוכחנו מהשרשור, זה לא באמת קורה. לתפוס מישהו שפורץ לאוטו אני אפילו לא הולך לנסות לערב את המשטרה, פרצו לנו הביתה לפני כמה שנים והיו למשטרה את תביעות האצבעות והזהות של הפורץ, אבל הפרקליטות "החליטה שלא להעמיד לדין" כי... סיבות. 

היחס של תועלות בין מצלמה קדמית לכזו שמצלמת גם בתוך הרכב - הוא במקרה הטוב 1 ל 100,000 - כי עד היום כמעט ולא שמענו על מקרה אחד בודד שמצלמה שמצלמת את פנים הרכב, עזרה למישהו. מצלמה שמצלמת את הדרך\כביש ומתעדת ועוזרת בהרבה מאוד דברים, יש בערימות.

חד משמעית. הרעיון פה הוא לשים מצלמה קדמית, אולי אחורית (בשמשה האחורית) ואולי אולי אולי אולי יש סיכוי קטן שגם פנימית.

בתאריך 28.4.2022 בשעה 13:17, nev כתב:

בסוף התברר שהפרר כנראה לא נסגר בסוף טיפול רודם.

אני תופס מעצמי יחסית מבין במכוניות, אבל זאת תקלה שבחיים לא שמעתי עליה מה פרר ולמה לא סגרו אותו במהלך טיפול רודם. ומה בכלל מתקנים/מחליפים/בודקים בטיפול רודם? זה כמו טיפול 10? או גדול יותר? :D 

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
בתאריך 27.4.2022 בשעה 10:21, פבל כתב:

בעקבות חיפוש אחרי מצלמת דשבורד לאוטו עלתה לי שאלה.

אני שוקל לקנות משהו קצת יותר רציני שיוכל "לפקוח עין" על הרכב גם בחניה, ואז עלתה לי השאלה - האם זה בכלל שווה את ההתעסקות.

אז השאלה שלי אליכם היא כזו: 
האם, אי פעם, הצלחתם לתבוע ולקבל שיפוי/פיצוי על נזקים שנגרמו לרכב שלכם בחניה בזכות צילום של המצלמה שהתקנתם באוטו? 

מכל הדברים פה, אותי בעיקר מעניין...איזו מצלמה אתה תקנה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

שמתי לב לאופציה הבאה במצלמה 70MAI 
אצלי היא מחוברת לפיוזים ומצלמת כאשר הרכב מקבל מכה, החיסרון הוא שהמכה כבר קרתה ורק עכשיו מתחיל הצילום.
שמתי לב שאני יכול להפעיל את המצלמה כאשר הרכב כבוי אבל הפחד שלי שהמצבר יתרוקן, אז אני מפעיל אותה רק במקומות שאני חושש לרכב.
בחניות מוכרות אין לי חשש, אבל לפעמים אני מחנה ברחובות מוזרים אז אני מכבה את הרכב, המצלמה נכבית ונכנסת למצב PARKING ואז אני מדליק אותה מהכפתור כאשר הרכב מכובה, היא לוקחת מתח מהמצבר וממשיכה לצלם רצוף כמו בזמן נסיעה.
שוב אני ממש חושב לריקון של המצבר אז עושה את זה פעם ב..

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

עלתה לי שאלה.

סתם בשביל הסקרנות,

יש מצב שאתה שואל כדי לבחון אפשרות לשלב כפיצ'ר בסקייוול,

או כדי להבין את מערכת השיקולים של אלו ששוקלים לקנות ?

אם כן, כנראה אתה טיפוס של עבודה יסודית.

אגב, אני שומע שהוא ממש אחלה אוטו.

פורסם

אגב, אמנם 70MAI הייתה סה"כ אחלה מצלמה (איכות צילום, נוחות תפעול ופיצרים) אבל קח בחשבון שהיא לא אוהבת שמש חזקה בכלל. אצלי אישית בשיא הקיץ היא פשוט נמסה והפסיקה לעבוד ואצל חבר נוסף הרכיב GPS נמס והתעוות והיה צריך להזמין חדש. לשמחתי המוכר בעליאקספרס היה מאוד הגון ושלח לי מצלמה חדשה כי עברו פחות מחודשיים מהקניה. רק שגם במצלמה החדשה אחרי שנה הסוללה הפנימית סיימה את חיה ואז התאריך והשעה היו מתאפסים כל התנעה. עכשיו אני עם VIOFO כבר שנה בלי תלונות.

פורסם

יש לי שתי מצלמות 70mai שמחזיקות כבר כמה שנים ברכבים שחונים בחניה לא מקורה בבית שמש ולא נמסו עדיין ועבודות פיקס בלי עין הרע

פורסם (נערך)

האם, אי פעם, הצלחתם לתבוע ולקבל שיפוי/פיצוי על נזקים שנגרמו לרכב שלכם בחניה בזכות צילום של המצלמה שהתקנתם באוטו? 

לפני כחודש המצלמה שלי [DDPpi Z40] עזרה למצוא אדם שפגע ברכב חונה מלפני, שבר לו את הפנס האחורי, ווידא שאין אף אחד בסביבה וברח.

לא פניתי למשטרה כי לא סומך עליהם, פשוט הראיתי לשכנים את התמונה של הרכב והנהג, אחרי יומיים שכנה מהבניין הסמוך זיהתה אותו.

כמובן הוא שילם את כל התיקון במיידי (כולל שווי ירידת ערך ע"י שמאי, היה צריך גם עבודת פחחות וגם החלפת פנס, רכב יחסית חדש).

הפוגע פחד משיימינג ברשת.

עריכה אחרונה על ידי Avi135
  • מעניין 1

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם
בתאריך 1.5.2022 בשעה 15:40, ariel000 כתב:

מכל הדברים פה, אותי בעיקר מעניין...איזו מצלמה אתה תקנה.

מהיכרותי עם הנפשה הפועלת, אני כנראה אחקור את הנושא הרבה יותר מדי זמן, בסוף פשוט אקנה משהו רנדומלי כי ישבר לי ה*** להתעסק עם זה.

בתאריך 1.5.2022 בשעה 23:51, race driver כתב:

סתם בשביל הסקרנות,

יש מצב שאתה שואל כדי לבחון אפשרות לשלב כפיצ'ר בסקייוול,

או כדי להבין את מערכת השיקולים של אלו ששוקלים לקנות ?

אם כן, כנראה אתה טיפוס של עבודה יסודית.

אגב, אני שומע שהוא ממש אחלה אוטו.

לא, זה לאוטו שלי.

בסקייוול (לפחות בגרסה הבכירה) זה כבר סוג של קיים. יש מצלמות 360 שגם מצלמות בחניה, אבל רק ב-20-30 דקוןת הראשונות או משהו כזה.

אבל זה לא מפריע לי להיות בחור של עבודה יסודית בכל מקרה ;) 

ותודה, הוא באמת ממש אחלה. 

• אהבתי 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...