Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. יש רכב מוצע למכירה בסוכנות פרטית, יד 1 שהיתה בליסינג אלבר.

א. אני לא מבין איך הגיע הרכב לסוכנות ולא נמכרת באלבר?

ב. מישהו יודע מה רמת הטיפולים שם?

פורסם (נערך)

סוכנות פרטית, האם הכוונה היא למגרש רכב גדול\מוכר וכאלה?

רציתי לציין, שגם יבואני רכב, ובעיקר מחלקות הטרייד-אין שלהם מוכרים רכבים ליסינג לשעבר.

דבר נורמלי ומקובל בחברות הללו.

יש הרבה מקרים שסוחרים קונים מחברות ליסינג רכבים שקשה לחברות הללו למכור או להיפתר מהם.

עקב ק"ם גבוה, תאונות, הצפות וכדומה.. או סיבות "נורמליות" אחרות, כגון עודף מאותו דגם, רכבים לא סחירים ועוד..

רמת הטיפולים בחברות הליסינג, לרוב,[ואני מדגיש,"לרוב"], היא אינה מתקרבת לזו שמבצעים במוסכי מורשה יבואן. הכוונה שלהם, זה לחסוך כמה שיותר, ושהרכב יעבוד כמה שיותר ו"ירוויח" את ערכו.

אבל כאשר בוחרים רכב מסויים מהחברות הללו יש לעקוב אחרי היסטוריית הטיפולים, והיכן היא בוצעה. כמובן אם היא בוצעה בזמן, ולא משכו את זה יותר מדי.

כמובן גם את היסטוריית התאונות.

לבסוף גם יש להתייחס לכל מקרה לגופו.

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם

פריוס פלוס 2019... היו ראיתי אותה, והתאכזבתי, היו שם יותר מדי פגמים של "מה זהה כלוםם\זה פלסתיקה אני מסדר לך", בקיצור רכב לא שמור, אני לא משלם עליו 110K.

תודה בכל אופן.

פורסם (נערך)

הגופים הגדולים (שלמה אלבר אויס אלדן פריים ליס וכאלה) מעבירים מכוניות לסוחרים בשיטת חבילות - קח אחד סביר + אחד בינוני + שני דרעק + שלושה זבל. המספרים זה דוגמא. אני מדבר על מצב הרכב, בלי עוד קשר לקמ שיהיה גבוה.

זה היה המצב כשהיו רכבים. עכשיו שאין רכבים וכולם הורידו את הסטנדרטים שלהם, זהב לא סביר שתמצאו שם.

עריכה - פריוס פלוס זה חד קרן בערך. גם איכשהוא שבע מקומות וגם היברידי. אין כאלה יותר היום. גם כבר אין טויוטה ורסו.

לא זוכר איזה רכב אחר היברידי יש היום עם שבע מקומות. יש אולי מיצו אאוטלנד אבל זה plug in ויקר מאוד. םריוס פלוס זה רכב בסיסי ואמין. עם קמ נמוך ומצב שמור זה חד קרן דינוזאור.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
הוספה
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 48 דקות, KipodYam כתב:

יש אולי מיצו אאוטלנד אבל זה plug in ויקר מאוד.

לפי הידוע לי אאוטלנדר פלאג אין הוא רק 5 מושבים כי הבטריות לקחו נפח.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...