Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מוצא סיבה. הבעיה היחידה עם גחלים זה שלוקח זמן להדליק אותם, וגם זה פתיר באמצעיים אשכנזיים. בכל מקרה רב הניקיון הבעייתי זה שומן, לא גחלים. הגחלים מתכלים ונשאר מעט אפר שקל לפנות.

מצד שני, בגריל גז אין טעם של בשר על גחלים. אולי זה פתיר בשימוש של עצים/פחמים לריח במקביל, אבל, שוב... מה הנוחות בזה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 23.4.2022 בשעה 10:39, Nemesis כתב:

לצערי מאופסן כבר די הרבה זמן כיוון שגר בבניין ולא ניתן להשתמש בפחמים יותר.

אחרי ארבע הדלקות אני יכול לאמר לך שעם פחמים נכונים, יש אפס עשן. אם יוצא, זה משריפה של שומן, שיש גם בגריל גז. אתה יכול להוציא את הגריל מהבויידם ולקנות גחלים היכן שקנית את הגריל.

פורסם

אני לרוב ממנגל עם גריל גז, אבל עבור הדלקת פחמים גיליתי לפני כמה שנים את הארובה הזו, והיא לגמרי gamechanger. הדלקת פחמים הפכה ממטלה לפעולה פשוטה והמתנה של רבע שעה.

iu.jpeg

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, falou כתב:

אחרי ארבע הדלקות אני יכול לאמר לך שעם פחמים נכונים, יש אפס עשן. אם יוצא, זה משריפה של שומן, שיש גם בגריל גז. אתה יכול להוציא את הגריל מהבויידם ולקנות גחלים היכן שקנית את הגריל.

אנסה. 

פורסם
לפני שעתיים, method כתב:

אני לרוב ממנגל עם גריל גז, אבל עבור הדלקת פחמים גיליתי לפני כמה שנים את הארובה הזו, והיא לגמרי gamechanger. הדלקת פחמים הפכה ממטלה לפעולה פשוטה והמתנה של רבע שעה.

iu.jpeg

כן. גם פחית זיתים עושה את אותה העבודה, בעזרת וונטורי. בכל מקרה, נקנה מדליק פחמים חשמלי, כי ת׳כלס לא צריך יותר משמונה כדי לסגור ארוחה.

• אחראי פורום
פורסם

אני גם עם ארובה גדולה, מאכלסת לי כ-2 קילו פחמים כשאני עובד עם 5-6 סה"כ ומספיק סבב אחד של ארובה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בלי תמונות זה לא קרה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מצטער. לא צלמתי. זה היה אירוע רב נפגעים עם הרבה ילדים קטנים שעסקו בפעילויות טרור אינטנסיביות במרחב, ונאלצתי להזין את הכוחות תחת אש.

יש לי רק צילומים של לפני

9iSD1zDF2B2CCX5WjuOtnlmM1cXW32KRIeTrDi5dvGxvziiMPjLbgsZNTm1dGp8991Y3-NNLnvSD99j34P90UTJDmbBIcVcgTXMdumBBk5VUNYUCBLiPYDmyDGj51uvYa_-VKVMAQjLqbxC9VaCQ0Z92Zs3Ril1bOfpvnjTO961T5k-Cki6V1nFLby-Rj4pb3iyE98JjxVnCtlwP6_L57Pm4x7IpO8lXh2ZLcLL8hO4vyc2YHW0zoTsyuVMO-b11xV7iCLZM-nOOwlX40neHkP2Bu_jZtgjBeMt1hIu1a7Auoh_q8JhdHe3ng4nQqMLdhhHBGXISKhYlR1JFIXMOCXoxZ9ONmzxC6w2_pcIO2c1_iZlYBz7VSwozfl7IYeG22JbyQCu5bKXAQymGga-0tcW70aoSBO_O-QCmk4G9RVvEj-lDHBN9U8wtNOdr-RQ4azlwKFJaL1Et__86g3TlTyiC1BNpaLUOHRH87oChOK0kqEhPpkwHnzI5hehaZZQ9rFVhhm9_IfzFhIUNovML2dMvt4FEYT-zOlRdaWNxl08DIvR58G5zSD2PzhiwsQ6Yr83CwvkrBpjKSM1SwsCQYNWw7B0Jo4KQGikHGrblSUFvoti2kdpYgX-mwzAleodPoSncOgGsKWve1ARzM9d4UDBg7UX9feH629MbaQaRt2Jt6brkAd_Ir9dK0k-5s6ATBseVsi8gNYjZTx6tFsmqci9Htx-3w1TgbVpM-OLz_12p9yybY8THFWICJ5asvdQ=w660-h880-no?authuser=0

אנטריקוט, פיקניה ונתח קצבים.

את הפיקניה עשיתי בסוף יתר על המידה. הופקו לקחים. סיימנו אותו אתמול בפריסה קרה כנקניק. האנטריקוט יצא... אנטריקוט. אנשים אהבו. שניהם ניצלו עם עישון של חביות יין. אשכרה יצאו אדומים מבחוץ. נתח הקצבים היה החביב עליי. צלייה מהירה תחת קופסא עם שום ורוזמרין, הוגש מדיום עד רר.

היו גם שיפודי עוף לילדים וקבבים.  סה"כ היה אירוע של "גרינגוס", כמו שאבא שלי אומר. בקרוב נזמין מקצוענים לאכול, אחרי שלמדתי לעבוד עם מה שיש.

למחרת בצהריים באו שוב, בהרכב חלקי. הכנתי שאריות ודברים שמצאנו בוולט (סביר, לא יותר).

לאחר החג נקנה מדליק פחמים חשמלי, כי האישה התעקשה.

אתמול שוב הדלקתי, לסיים את מה שלא הסתיים ביום חמישי.

טוב, נו... זה באמת שוס.

פורסם

אתמול היה סיבוב רביעי, אחרי שהריונית מהסיבוב הקודם הודיעה שהיא באה בשבת ומביאה את הבשר, עליה. לא מתווכחים עם אישה בהריון.

שלחתי לה איזה בשר להביא, בעיקר פיקניה וואסיו. קנתה בחוות צוק, והיו טובים, בייחוד הפיקניה.

הייתה רוח חזקה מאוד, ככה שהיה מאתגר, אבל הסתדרתי. הכיסוי עם מבנה הארובה של הגריל מוכיח את עצמו.

את הפיקניה הכנותי ממקודם,  ושמרתי בנייר כסף. לקראת ההגשה נתתי לה מכת חום ויצאנו לדרך. הייתה טובה מאוד. השתמשתי במדחום כדי לבדוק את עצמי, וזה עבד טוב. סה"כ הגריל עם הכיסוי  מוציא את הכך  שווה מכל הכיוונים. מידי פעם הייתי צריך לשחרר קצת חום, אבל זה בסדר. זמן ההכנה מהיר יותר מאשר הייתי רגיל (הטמפ' מסביב יותר גבוהות) אבל התוצאה טובה מספיק

גם הוואסיו יצא טוב, ולראייה, גם הגרינגוס (כינוי של אבא לאוכלי עוף והמבורגרים) חיסלו את הכל. כולל בידיים ישר מהקרש. בהתחשב בזה שלא מדובר בבשר רך/נימוך, זה בהחלט אומר שהחבר'ה מתקדמים לאט לאט, כי את ההמבורגרים ("וואגיו") שהביאו, דווקא לא אכלו את כולם.

השתמשתי לעישון קל בעץ של חביות ברנדי. אהבתי יותר מחביות יין, התוצאה הייתה יותר עדינה.

פעם הבאה אני אנסה איזה דנבר קאט, נראה מה הסיפור...

פורסם (נערך)

חוות צוק קצביה מוצלחת והבשרים שלהם מעולים. בהחלט גם יקרים.

הם היו הראשונים שהתחילו לעבוד עם חוות שבעת המעניינות, החבר'ה שהביאו לארץ בני-כלאיים של וואגיו אוסטרלי. לאחר מכן כל הטרנד של וואגיו תפס תאוצה, הופיעו המון חיקויים החל מחיקווים סבירים כמו איזה נתח שסבבתא רבה רבה שלו הייתה עם 1/10 וואגיו בדם, ועד לנוכלויות כמו מקומות שמזריקים שומן לנתחים כדי שייראה כמו שיוש.

בכל אופן, קצביה/מעדניה מומלצת מאוד מבחינת איכות ושירות. המסעדה סבבה+, לא וואו. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

המחירים תל אביביים רגילים. הפיקנייה נראתה מיושנת היטב והכל היה משוייש טוב. מוצלח.

• רעיון טוב! 1

פורסם
בתאריך 8.5.2022 בשעה 07:36, falou כתב:

מצטער. לא צלמתי. זה היה אירוע רב נפגעים עם הרבה ילדים קטנים שעסקו בפעילויות טרור אינטנסיביות במרחב, ונאלצתי להזין את הכוחות תחת אש.

יש לי רק צילומים של לפני

אירוע רב נפגעים זה בסדר, משום מה אני לא רואה את התמונות אז נחכה שהרוח תירגע..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מצטער, אני לא מהדור שמצלם הכל, בייחוד שהכל דומה למה שהיה קודם...

• אהבתי 1

• תוכן חדש...