Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 4 שעות, falou כתב:

בגריל מגז (זה ששנשרף), הטמפ׳ עם המכסה, גם במינימום כוח, הייתה הרבה יותר מדי גבוהה. הייתה גם מידי פעם התלקחות של שומן, כשעשיתי בשר מעורבב עם הרבה שומן.

הגריל נמצא אצלך עדיין? אם כן, להתחלה הייתי הופך אותו למנגל גחלים. משם משתדרג למה שיתאים לך. 

• מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

הלו, מה זה התמונות האלה? קצת צנזורה... יש אנשים רעבים שגולשים פה 🤣

הבטן שלי החלה לקרקר עכשיו חח.

• מצחיק 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

זה רק תמונות להמחשה שלא צריך יותר מדי יכולת או תחכום בשביל להוציא בשר עשוי כמו שרוצים, כולל מדיום-וול לא מיובש.

קצת הדרכה, ניסיון ותשומת לב. זה הכל.

וזמן. נתחים לוקחים זמן. היתרון הוא שאתה יכול לקחת נתחים שלא מתאימים לצלייה מהירה, אבל מפוצצים בטעם, ולהוציא מהם מעדן, בעד 150 ש"ח לק"ג.

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יאללה עפר,שלח מיקום לקראת יום העצמאות (חג המנגל הרשמי) הבא עלינו לטובה ב"ה,נבוא בנערינו וזקננו (וכלבנו)

מיני מפגש פורום ועלהאש,נשמע אש!

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

במבי לפני המלצות קונקרטיות על מַצְלֶה כמה פעמים אתה הולך להשתמש?

חפש וובר master-touch-57, או גריל נירוסטה בהתאמה אישית לדעתי הפתרון הכי טוב.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אני הולך להשתמש די הרבה. עד כה היה גריל גז ולכן המוטיבציה לעשות בו שימוש לא הייתה גבוהה. אני מניח שבסביבות פעם בשבוע, בממוצע.

הבעיה עם הוובר הזה היא שבמחיר שלו אפשר לקנות גריל, כמו זה שקישרתי בהודעה הראשונה, שמאפשר תפעול נוח וגמיש יותר של הגחלים, בלי שצריך להסיר את הבשר. הקטע של שליטה בטמפ' קריטי לי (חלוקה לאיזורים וכו').

היתרון של הוובר די ברור, הוא מצופה אימייל וכנראה לכן עמיד יותר לפגעי לחות ומצריך פחות תחזוקה.

פורסם
לפני 3 שעות, falou כתב:

בשמחה, בואו בהמוניכם.

דגלי ישראל - חובה!

https://goo.gl/maps/V34QJrg37Ru9uvk57

אחרי שעשית את @hwgeek רעב בעמוד הקודם, עכשיו קישרת את זה ועכשיו עשית לתמר זנדברג געגועים

• מצחיק 3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש לי חבר ערבי שלקח חבר יהודי לנסיעת עסקים ברמאללה ובשביל הקטע דאג שהמארחים יעבירו אותם לביקור במוזילאום.

ליד הקבר אמר היהודי: ״נו, ערבי טוב.״

ושניהם כמעט התפוצצו מצחוק.

לעניין, הלכתי לראות את ה-Thuros.

הוא קל, לוקח מעט מקום, נראה שקל מאוד לתחזוקה וניקוי, ועד כמה שאני מבין, באמת צריך מעט מאוד גחלים. אני לא יודע כמה בפועל אפקט הארובה שלו אפקטיבי, אבל נראה לי הגיוני שמאוד. החיסרון היחידי שלו הוא שצריך להסיר את הגריל על מנת להוסיף/להפחית גחלים, אבל אני מקווה שהמשחק בזרימת האוויר ייתר את הצורך לשחק עם כמות הגחלים על מנת לשנות את החום.

אני חייב להגיד שהבשוואה לגריל גז שהוא מחליף, הוא לוקח הרבה פחות מקום והרבה יותר קל ופשוט לתחזוקה. אם באמת אפשר להדליק היטב את הגחלים בתוך הגריל, אז בכלל מדובר בכלי יותר פרקטי.

אדווח אחרי הסופ״ש הקרוב איך הוא מתפקד בפועל.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני שעה, falou כתב:

אדווח אחרי הסופ״ש הקרוב איך הוא מתפקד בפועל.

לא לשכוח תמונות עם אבטיח לקנה מידה.

אבל אפשר גם בלי, גם סתם בשר טוב יהיה מצוין.

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)

תתחדש. 

נ. ב. 

אם האסתטיקה חשובה לך מאוד, הצד החיצוני של הגריל עלול לשנות קצת צבע באיזור של מגש הגחלים אם עובדים חם מאוד. 

עריכה אחרונה על ידי Nemesis
פורסם
בתאריך 23.4.2022 בשעה 17:06, falou כתב:

לא יודע. 

היידע שלי במטבח מסתכם בפיתה במיקרו.

אני פועל. יודע לבוא, לעשות אש, לפזר בשר ולדאוג שהוא לא ייהרס.

סו ויד וכו׳, זה גדול עלי.

image.thumb.png.61fa22811528541b15193f533c2290b3.pngנ.ב. תמונות.

image.thumb.png.28147d53496a23461739068728331e21.png

image.thumb.png.3bfd91eaf5bcdd5ba0c0e64ed61e4cf7.png

image.png

אין לי מושג בגרילים אבל נכנסתי לשרשור כי קיוויתי שיהיו תמונות. 

לא התאכזבתי. 

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 6 שעות, Nemesis כתב:

תתחדש. 

נ. ב. 

אם האסתטיקה חשובה לך מאוד, הצד החיצוני של הגריל עלול לשנות קצת צבע באיזור של מגש הגחלים אם עובדים חם מאוד. 

אי אפשר להמלט מזה. גריל, טוב ככל שיהיה, זה מוצר מתכלה. חמצן, חום, לחות...

אבל הלכתי לאיביי ובדקתי איך נראים משומשים למכירה. לא ניכר בהם נזק חיצוני משמעותי.

לפני 6 שעות, Mech Morphix כתב:

מצאתי גם את זה. ברור, זה גריל מברזל (ולכן גם המחיר). כמו שכתבתי למעלה, זה מוצר מתכלה ובמקרה של ברזל, צריך גם תחזוקה מלחות. יחסית לגריל שעשו בו הרבה שימוש ולא ניקו אותו פעם אחת...

דווקא הקטע של הרשת ברזל יצוק... מעניין איך זה עושה הבדל.

• תוכן חדש...